- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.492
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.661
iyiyim tatlim nolsun iyi olmaya calisiyorum leke geldi devami da gelir kesin bat 18 aralik nasip sen nasilsin canim
Allah sendende annenden razi olsun kuzum insallah bu ay bir anda sen anlamadan gelir olurda gelmezse yeni ay adet bittikten 3 gun sonra ogle vakti 110 tane besmeleyi kagida yaz ve ustunde tasi iliski anida dahil bi dus alirken cikar arkadasim onu yaptigi ay hamile kaldi ben inaniyorum sen artik hamile kalicaksin bitanem
Hayirlisi kuzum ya Allah buyuk iyiyim cok sukur ayni isteiyiyim tatlim nolsun iyi olmaya calisiyorum leke geldi devami da gelir kesin bat 18 aralik nasip sen nasilsin canim
insAllah canim bnim leke geldi hafif sancmda var bu aydan da umudumu kestim hayirlisi Allahtan ama dedigini de yazicam canim insAllah sifa olur insAllah sen hamilesindir canimm guzel haberi verirsin bizee
Evet canim ne yaparsan yap şu nezle grip dinlenmeden gecmiyorSagol canim içiyorum limon yiyorum bal falan neyse ki yarin tatil
Atesim cikmasin gerisinr raziyim ates tehlikeli .Dr a pastil sordm alabilirsin dedi .Guvendigimiz bir eczaneye bi marka sorduk icinde alkol var dedi şok oldum bitkisel varmis biraz pahali ama onu aldik .Gece alirim artik esim getirinceEvet canim ne yaparsan yap şu nezle grip dinlenmeden gecmiyor
Evet dikkatli olmak lazim burun spreyleri bile cok zararli canimAtesim cikmasin gerisinr raziyim ates tehlikeli .Dr a pastil sordm alabilirsin dedi .Guvendigimiz bir eczaneye bi marka sorduk icinde alkol var dedi şok oldum bitkisel varmis biraz pahali ama onu aldik .Gece alirim artik esim getirince
Ben yaptim onu bi kagida turkce yazdim minik minik bir saatimi aldi ama sonra güzelce katladim igneledim ama ustumde tasimak o kadar zor geldi ki yatağımda bas ucuma koydum hala da durur manevi huzur veriyor gercektenMina_1414 canim bugun besmele yazmami soylemistin ya arapcami yazilcak turkce mi? bide altalta yazip muska gibi yapcam oyle tasicam dimi? wc de banyoda napicaz peki
tamam canim insAllah ben de yapayim adetten sonra yzumde 4 sivilce birden cikti regl mehter takimiyla geliyo galibaBen yaptim onu bi kagida turkce yazdim minik minik bir saatimi aldi ama sonra güzelce katladim igneledim ama ustumde tasimak o kadar zor geldi ki yatağımda bas ucuma koydum hala da durur manevi huzur veriyor gercekten
Bakalım Ümitler ocağa kaldı desene. Bu 2018 de de biz hamilelik takvimi koyarız inşallah profilimizetamam canim insAllah ben de yapayim adetten sonra yzumde 4 sivilce birden cikti regl mehter takimiyla geliyo galiba
insAllah canim hayirlisi olsun beklemek yipratici 6 ay 6 yil gibi geldi bana...Bakalım Ümitler ocağa kaldı desene. Bu 2018 de de biz hamilelik takvimi koyarız inşallah profilimize
Ah canimmm Allahim kabul eylesin bu ay insaallah al guzel haberi ben reglinin 3. Gunundeyim 5 gun geciktikten sonra geldi napalim dedim olmuyor ise olmuyor esimde dr.a gitmiyor bende bir problem yok en icten isteseydi giderdi ben bu asamada nelerle karsilastim neleri atlattim ne gosyaslari icinde oldugumu Allahim biliyor onu Allahima havale ediyorum bu sekilde bir anlik bir heves dalga gecer gibi olursa olur diye beni kandirdigi icin sonrada bu kadar seyi yasamama sebep oldugu icin insaallah sizin hayirli evlatlariniz olur biran evvel
Nasıl gidiyo canım hamişlikGunaydin kizlar
Bi tadını cikaramadim ya kanamam oluyor ya agrim somdinde bogazlarim sis yatiyorum canim .Midem en bastan beri bulaniyor .Sen nasilsin cinsiyet öğrenmiş miydinNasıl gidiyo canım hamişlikbulantıların başladı mı
Ağrı sızı hep oluyo canım ama sonra geçiyo inşallah kanamanda olmaz dikkat et kendine grip olma hamilelikte grip çok zorluyo insanı diyolar. Bizde iyiyiz çok şükür ikili tarama yaptırdık doktor cinsiyet tahmininde bulundu erkeğe benziyo dedi. Bi sonraki randevumuzda netleşir inşallahBi tadını cikaramadim ya kanamam oluyor ya agrim somdinde bogazlarim sis yatiyorum canim .Midem en bastan beri bulaniyor .Sen nasilsin cinsiyet öğrenmiş miydin
Saglikla gelsin pasa degisirse de prenses :))Ağrı sızı hep oluyo canım ama sonra geçiyo inşallah kanamanda olmaz dikkat et kendine grip olma hamilelikte grip çok zorluyo insanı diyolar. Bizde iyiyiz çok şükür ikili tarama yaptırdık doktor cinsiyet tahmininde bulundu erkeğe benziyo dedi. Bi sonraki randevumuzda netleşir inşallah
İnşallah canım sende sağlıkla al inşallah kucağınaSaglikla gelsin pasa degisirse de prenses :))
bu ay da yok malesef canim leke geldi yarin olurum buyuk ihtimal testte yaptim bugun is yapicam diye negatif.Allahtan hayirlisi.sen de uzulme canim bnim esinde insAllah test yaptrr ya benim esim verdi test kontrol oldu cok sukur bise yok yine de takviye toz falan verdi Allahim hayirli zamnda nasip etsin insAllahAh canimmm Allahim kabul eylesin bu ay insaallah al guzel haberi ben reglinin 3. Gunundeyim 5 gun geciktikten sonra geldi napalim dedim olmuyor ise olmuyor esimde dr.a gitmiyor bende bir problem yok en icten isteseydi giderdi ben bu asamada nelerle karsilastim neleri atlattim ne gosyaslari icinde oldugumu Allahim biliyor onu Allahima havale ediyorum bu sekilde bir anlik bir heves dalga gecer gibi olursa olur diye beni kandirdigi icin sonrada bu kadar seyi yasamama sebep oldugu icin insaallah sizin hayirli evlatlariniz olur biran evvel
Amin canim sizede en kisa zamanda insallahbu ay da yok malesef canim leke geldi yarin olurum buyuk ihtimal testte yaptim bugun is yapicam diye negatif.Allahtan hayirlisi.sen de uzulme canim bnim esinde insAllah test yaptrr ya benim esim verdi test kontrol oldu cok sukur bise yok yine de takviye toz falan verdi Allahim hayirli zamnda nasip etsin insAllah