- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.492
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.681
gunaydin canim regl oldm bugun.. 28inde mr cekincem hayirlisi bakalm esim ve kardesim hep ins bu ay hamis olacgimi soyluyo ocak ayi icin.umarim tahmin ve dualari cikar..Gunaydin kizlar
İnsallah umutlar dualar gercek olur canim adetin 9.gununde daha bebis yerlesmemis olur herhalde kuzum merak etme etkilenmez ne icin mr cekinceksingunaydin canim regl oldm bugun.. 28inde mr cekincem hayirlisi bakalm esim ve kardesim hep ins bu ay hamis olacgimi soyluyo ocak ayi icin.umarim tahmin ve dualari cikar..
mr adetimin 9.gunune denk geliyo.sonraki iliskilerde insAllah radyasyon etkisi olmaz amaan olduda radyasyonu kaldi
sen nasilsn canim
kistin yerine vajinal bakan dr yumurtalikta degil rahim ustunde bi yerde bnce dedi.kesinlestirmek icin mr cekincem canimİnsallah umutlar dualar gercek olur canim adetin 9.gununde daha bebis yerlesmemis olur herhalde kuzum merak etme etkilenmez ne icin mr cekinceksin
Anladim kuzum guzel sonuclar alirsin insallahkistin yerine vajinal bakan dr yumurtalikta degil rahim ustunde bi yerde bnce dedi.kesinlestirmek icin mr cekincem canim
hadi insAllah canim benim Allah en iyisini bilirKronik yilbasi hediyen gebelik olur insallah
Duygu sen nasilsin
hayirli olsunn cok sevindim masAllahKızlar Allah nasip etti bugün aldım güzel haberi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Sağ ol canım. Darısı başına inşallahhayirli olsunn cok sevindim masAllah
İyiyim Allaha sukur sen nasilsin canimKronik yilbasi hediyen gebelik olur insallah
Duygu sen nasilsin
kızlaaarrrr iş güç hamilelik çok zamandır giremedim
kusura bakmayın lütfen
yeni hamişler var sanırım
tebrik ediyorummmmm
son batları güncel olarak yazmanızı rica ediyoruz birde hamişleri ben bakacam ama gözümden kaça varsa söyleyin lütfenn
bu arada topic annenizin oğlu oluyorrrrr.bellioldu
Cok sevindim canim gozun aydin nazar degmesinKızlar Allah nasip etti bugün aldım güzel haberi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Ustumde tasimam cok zor yatagimin bas ucunda duruyor
Çok teşekkür ederim canım. Darısı başınıza. İnşallah 2018 beraberinde getirir bebişleriniziCok sevindim canim gozun aydin nazar degmesin
peki tasimak gerekiyomu yada boyle bise duydunuzmu simdi oyleyse yada yapmazsam hzuursuz olurum kesin canim ondan sordumUstumde tasimam cok zor yatagimin bas ucunda duruyor