- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.641
Evet cnm kullandığım ay hamile kaldim pko olduğu için doktor vermişti çok faydalı bitkisel ilac
Canimmm sana hep dualar ediyorum Allah kabul etsin dualarimiz kabul olsun insallahh Rabbim evladina kavustursun tez zamanda.. Kalbin o kadar guzel ki yavruna hemen kavusmani cok istiyorum senin ve isteyen herkesin..kizlar 70bin lem yelid tesbihini sukurki tamamladk annecimle.bastaMina_1414 @Sehriayaz58 ve ben olmak uzere cumle anne olmak isteyenlere Allahim hayirlisiyla bu ay olmadigini hissediyorum ama tabi Allah bilir yine de.cok opuyorum hepinizi Afilim92 Guguuu
Allah kabul etsin canim lutfen stressiz bekle daha telaşa kapilman icin cok erken hayat mucizelerle dolukizlar 70bin lem yelid tesbihini sukurki tamamladk annecimle.bastaMina_1414 @Sehriayaz58 ve ben olmak uzere cumle anne olmak isteyenlere Allahim hayirlisiyla bu ay olmadigini hissediyorum ama tabi Allah bilir yine de.cok opuyorum hepinizi Afilim92 Guguuu
Yaaa bayıldım ultrason görüntülerine Rabbim saglik versin masallah kucuk prenseCanimmm sana hep dualar ediyorum Allah kabul etsin dualarimiz kabul olsun insallahh Rabbim evladina kavustursun tez zamanda.. Kalbin o kadar guzel ki yavruna hemen kavusmani cok istiyorum senin ve isteyen herkesin..
Bitanem benim ❤ her şey için çok teşekkür ederim benim vesilem senin kalbinden gelen o güzel duaydi.Bugün dua yaptım ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere gönderdim.Kime dua etmemi istiyorsan onun da ismini anarak ona da gönderirim inşallah sende bu ay güzel haberi alacaksın ve bende murluluktan aglayacagimHe bide canim eczaneden hayot hapi aldirmistim ona onu icti ve adetten 3 gun sonra ogle vakti 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazip ustune takti ve bi dus alirken cikardi ve halada ustunde hamile kalan arkadasimin sende dene eger bu ayda olumsuz sonuclanirsa yine ne ogrenirsem sana haber vercem kuzum siradaki duamdaki sensin ben medineye cok dualar ettim her seyini takip ettim whatsuptan hep haberlestik sende hamile kalana kadar insallah hep dualarimda olcaksin medineye soluycem sana da dua etsin hamilelerin dulari kabul olur
Canimmm sana hep dualar ediyorum Allah kabul etsin dualarimiz kabul olsun insallahh Rabbim evladina kavustursun tez zamanda.. Kalbin o kadar guzel ki yavruna hemen kavusmani cok istiyorum senin ve isteyen herkesin..
Alalh razi olsn kizlar msjinizi okurken cok duygulandim nasip Allahtan.bu ay gun gecmeden hic bi test yapmicam demistim 4 gun kaldi.regl gelicek gibi hissediyorum insAllah gelmez cok tsk ederim dualariniza iyi niyetinizeAllah kabul etsin canim lutfen stressiz bekle daha telaşa kapilman icin cok erken hayat mucizelerle dolu
Oyy Allah razi olsun canim benim Rabbim isteyen herkese gostersin insallah sizde boyle goruntuler goruceksiniz yakindaYaaa bayıldım ultrason görüntülerine Rabbim saglik versin masallah kucuk prense
Gelmesin insallah canim hic belli olmaz bu isler umudunu yitirme olucak Allahin izniyleAlalh razi olsn kizlar msjinizi okurken cok duygulandim nasip Allahtan.bu ay gun gecmeden hic bi test yapmicam demistim 4 gun kaldi.regl gelicek gibi hissediyorum insAllah gelmez cok tsk ederim dualariniza iyi niyetinize
Yaa ne guzel tebrik ederimmKuzular merhaba , bende uzun zaman önce bu gruptaydım şimdi ise 7 haftalık hamileyim maşallah :)) hemde ikizlere.. size tavsiyem aranızda klomen kullanan varsa yada yumurtlama takibi icin bal tarçın çörek otu bide her sabah Eşime ve kendime 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi :)
Tesekkür ederriiimmmmm :)Yaa ne guzel tebrik ederimm
uzayan akinti bildigime gore yumurtlama doneminde olusuyo bu yaklasik bi haftalik bi donem ertesi gunde yumurtaniz catlayabilir bir hafta snrada basindaysaniz yani. bu haftayi iliskiyle degerlendirin bebis icinKizlar ya bu uzayan akinti kac gun geliyor ve yumurtlama denilen sey bu mu oluyor ya da bu akintidan ne kadar zaman sonra oluyor benim iki uc gundur uzayan akintim gelmeye başladı da lutfen bilen yardimci olsun
Canim iyi sayılırım faranjitim depresti boğazım kanadi sabah sesim gitti ama ayaktayim şükür. Sen nasilsin ?
Allah sendende annenden razi olsun kuzum insallah bu ay bir anda sen anlamadan gelir olurda gelmezse yeni ay adet bittikten 3 gun sonra ogle vakti 110 tane besmeleyi kagida yaz ve ustunde tasi iliski anida dahil bi dus alirken cikar arkadasim onu yaptigi ay hamile kaldi ben inaniyorum sen artik hamile kalicaksin bitanemkizlar 70bin lem yelid tesbihini sukurki tamamladk annecimle.bastaMina_1414 @Sehriayaz58 ve ben olmak uzere cumle anne olmak isteyenlere Allahim hayirlisiyla bu ay olmadigini hissediyorum ama tabi Allah bilir yine de.cok opuyorum hepinizi Afilim92 Guguuu
Canim bu dedilerinin hepsini bu ay denedim basim gige ercekmi diye beklemedeyim sagol kuzum bebisin hayirli olsun saglikla buyusunde kucagina al jnsallahKuzular merhaba , bende uzun zaman önce bu gruptaydım şimdi ise 7 haftalık hamileyim maşallah :)) hemde ikizlere.. size tavsiyem aranızda klomen kullanan varsa yada yumurtlama takibi icin bal tarçın çörek otu bide her sabah Eşime ve kendime 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi :)
İyiyim canim allaha sukur ugrasiyorum iste gecmis olsun ilik biseyler icCanim iyi sayılırım faranjitim depresti boğazım kanadi sabah sesim gitti ama ayaktayim şükür. Sen nasilsin ?
Sagol canim içiyorum limon yiyorum bal falan neyse ki yarin tatilİyiyim canim allaha sukur ugrasiyorum iste gecmis olsun ilik biseyler ic