Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selammm ben geldimm bata son 1 ve iki gundur inanilmaz bir sancm var sol kasikta ama ne agri anlatamam oksurunca patlayacak gibi ve adefersiniz wc ye cikarkende ayni . . . dr a gidicem ama regl olunca gecer diye umuyorm ve umudum yok bebise
insAllah vardir bebis canim bazilarinda boyle sanci oldugunu duymustum yoksa da regl olunca gecmesse bi dr a gozuk kist olabilir

Kizlar insallah hepiniz hemen hamile kalin ben bu gece cok agladim seytan oynadi benle umitsizlige kapildim yine olmuycak diye benim dustugum hataya dusmeyin canlar hepinizin rabbim yaninda olsun insallah

Selam kizlar bekirti icin cok erken benimde bata 10 gun var daha yeni bitti yumurtlama gunleri..2 gundur kasik agrisi peydah oldu az evvel hapsururken kasiklarimi tuttum resmen agzimi tutacagima..durduk yerenagri hafif ama tatli tatli hep var..usuttum mu acaba diyorum ama ayaklarimi belimi sicak tutmaya gayret ettim..var mi daha yumurtlama biter bitmez bu belirtileri yasayan?yine sacma umutlar mi dustu aklima yumurtlama gunu carsamba ise bugun 4. Gun dollens bile rahime ulasmamistir ki daha bu ne agrisi diye diye dusunmek istemeden dusunuyor insan bekleyenler hepimiz deneyenler ugrasanlar psikolojimiz hep ayni iste.

Günaydın canim 2.adet dongum geldigi icin karnim cok agriyor yatiyordum sen nasilsin?
bnde nolsn canim iyiyim cok sukur adetimin 16.gununden snra muhtemelen catlamadan sonra yani kirmizi kahve leke geliyodu dr bi ilac vermisti kesildi 2 ay ictim.dedim acaba icmesem yine gelirmi ancak deneyerek gorebilirsin ddi dr.icmedim yine geliyo bu aydanda umidim kesildi gibi ya nedense icimde oyle bi his var.adetten sonrada 9.gun ilacli mr m var bakalm kiste bakcaklar.simdilik öyle bekliyorum

Insallah duzelir her sey canim biraz akisina birakmak lazim ustune düştükçe olmuyor

Senin icin dun dualar ettim canim.. Rabbim beklemelerini guzelliklerle sonlandirsin insallah

gunaydin kizlar nasilsinizzz
Afilim92 Guguuu hamislik nasi gidiyo bakim
Mina_1414 canimm sen nasilsn ne var ne yok
Gunaydin bitanem ben inanilmaz mutluyum burdan kk dan bi arkadasim vardi birbirimize numaralarimizi vermistik bu gece 9 da daha adetine 5 gun varken test yapti hamile degeride 61.14 cikti bildigin kanat taktim ucuyorum sevincteen ne agladim evde ciglik attim bu gorcektiniz halimi bende ole adetimi bekliyorum kuzum 22 aralik bakalim ne cikcak kismetime ama olsun bu ay hamile kalamamis bile olsam medine ye ole sevindim ki uzulmem o kadar yani

gunaydin kizlar nasilsinizzz
Afilim92 Guguuu hamislik nasi gidiyo bakim
Mina_1414 canimm sen nasilsn ne var ne yok
He bide canim eczaneden hayot hapi aldirmistim ona onu icti ve adetten 3 gun sonra ogle vakti 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazip ustune takti ve bi dus alirken cikardi ve halada ustunde hamile kalan arkadasimin sende dene eger bu ayda olumsuz sonuclanirsa yine ne ogrenirsem sana haber vercem kuzum siradaki duamdaki sensin ben medineye cok dualar ettim her seyini takip ettim whatsuptan hep haberlestik sende hamile kalana kadar insallah hep dualarimda olcaksin medineye soluycem sana da dua etsin hamilelerin dulari kabul olur

canim benimmm Allah razi olsn canim ben bu ay pek olacak gibi gormuyorum ama nasip bakalm Allah bilir icimde yine bi umut var tabi arkadasina ben de cok sevindim canim Allahm bizede nasip etsin insAllah hayirlisiyla ben de annemle lem yelid tesbihini okuruz canim 70bin taneye tamamlamaya calisiyoruz insAllah bende sana dua edicem cok opuyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…