- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.493
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.621
insAllah vardir bebis canim bazilarinda boyle sanci oldugunu duymustum yoksa da regl olunca gecmesse bi dr a gozuk kist olabilirSelammm ben geldimm bata son 1 ve iki gundur inanilmaz bir sancm var sol kasikta ama ne agri anlatamam oksurunca patlayacak gibi ve adefersiniz wc ye cikarkende ayni . . . dr a gidicem ama regl olunca gecer diye umuyorm ve umudum yok bebise
Yumurtlama doneminden hemen sonra surekli bir belirti ariyorum ama son bir iki gun kalinca sifir umut.insAllah vardir bebis canim bazilarinda boyle sanci oldugunu duymustum yoksa da regl olunca gecmesse bi dr a gozuk kist olabilir
Uyma seytana umudunu kaybetme ama kafani dagit canimKizlar insallah hepiniz hemen hamile kalin ben bu gece cok agladim seytan oynadi benle umitsizlige kapildim yine olmuycak diye benim dustugum hataya dusmeyin canlar hepinizin rabbim yaninda olsun insallah
Oturdum bi guzel abdets aldim kuran okudum rabbime sigindim hemen rahatladim bi ferahlama geldi icime cok sukurUyma seytana umudunu kaybetme ama kafani dagit canim
Ohh ne guzel Allahim kabuleylesin (amin)Oturdum bi guzel abdets aldim kuran okudum rabbime sigindim hemen rahatladim bi ferahlama geldi icime cok sukur
bnde nolsn canim iyiyim cok sukur adetimin 16.gununden snra muhtemelen catlamadan sonra yani kirmizi kahve leke geliyodu dr bi ilac vermisti kesildi 2 ay ictim.dedim acaba icmesem yine gelirmi ancak deneyerek gorebilirsin ddi dr.icmedim yine geliyoGünaydın canim 2.adet dongum geldigi icin karnim cok agriyor yatiyordum sen nasilsin?
Insallah duzelir her sey canim biraz akisina birakmak lazim ustune düştükçe olmuyorbnde nolsn canim iyiyim cok sukur adetimin 16.gununden snra muhtemelen catlamadan sonra yani kirmizi kahve leke geliyodu dr bi ilac vermisti kesildi 2 ay ictim.dedim acaba icmesem yine gelirmi ancak deneyerek gorebilirsin ddi dr.icmedim yine geliyobu aydanda umidim kesildi gibi ya nedense icimde oyle bi his var.adetten sonrada 9.gun ilacli mr m var bakalm kiste bakcaklar.simdilik öyle bekliyorum
aynen canim bnde elimden geldgnce dusunmemeye calisiyorum oyle farkli yerlere yoneliyorulInsallah duzelir her sey canim biraz akisina birakmak lazim ustune düştükçe olmuyor
Kızlar agnucaston kullanıyorum bir aydır bakalım bu ayıl ise yarayacak mi aranızda kullanan oldumu bu hapi
cok sukur canim masAllah bnde ayni bildigin gibi beklemeye devamkronikuykucu kuzum Allahima sukur iyiyiz bir yaramazlik yok persembe randevumuz var bekliyoruz oyle.. Sen nasilsin canim iyisindir insallah
Gunaydin bitanem ben inanilmaz mutluyum burdan kk dan bi arkadasim vardi birbirimize numaralarimizi vermistik bu gece 9 da daha adetine 5 gun varken test yapti hamile degeride 61.14 cikti bildigin kanat taktim ucuyorum sevincteen ne agladim evde ciglik attim bu gorcektiniz halimi bende ole adetimi bekliyorum kuzum 22 aralik bakalim ne cikcak kismetime ama olsun bu ay hamile kalamamis bile olsam medine ye ole sevindim ki uzulmem o kadar yani
He bide canim eczaneden hayot hapi aldirmistim ona onu icti ve adetten 3 gun sonra ogle vakti 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazip ustune takti ve bi dus alirken cikardi ve halada ustunde hamile kalan arkadasimin sende dene eger bu ayda olumsuz sonuclanirsa yine ne ogrenirsem sana haber vercem kuzum siradaki duamdaki sensin ben medineye cok dualar ettim her seyini takip ettim whatsuptan hep haberlestik sende hamile kalana kadar insallah hep dualarimda olcaksin medineye soluycem sana da dua etsin hamilelerin dulari kabul olur
Gunaydin bitanem ben inanilmaz mutluyum burdan kk dan bi arkadasim vardi birbirimize numaralarimizi vermistik bu gece 9 da daha adetine 5 gun varken test yapti hamile degeride 61.14 cikti bildigin kanat taktim ucuyorum sevincteen ne agladim evde ciglik attim bu gorcektiniz halimi bende ole adetimi bekliyorum kuzum 22 aralik bakalim ne cikcak kismetime ama olsun bu ay hamile kalamamis bile olsam medine ye ole sevindim ki uzulmem o kadar yani
He bide canim eczaneden hayot hapi aldirmistim ona onu icti ve adetten 3 gun sonra ogle vakti 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazip ustune takti ve bi dus alirken cikardi ve halada ustunde hamile kalan arkadasimin sende dene eger bu ayda olumsuz sonuclanirsa yine ne ogrenirsem sana haber vercem kuzum siradaki duamdaki sensin ben medineye cok dualar ettim her seyini takip ettim whatsuptan hep haberlestik sende hamile kalana kadar insallah hep dualarimda olcaksin medineye soluycem sana da dua etsin hamilelerin dulari kabul olur
Evet cnm kullandığım ay hamile kaldim pko olduğu için doktor vermişti çok faydalı bitkisel ilacmerhaba canım birşey sormak istiyorum
bu ilacı kullandıgın aymı hamıle kaldın merak ettim bir dr mu verdi sana bu hapı şikayetın neydi neden verdi ?
cevaplarsan çok memnun olurum