Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kolaylık olması açısından takip etmek isteyenler bat tarihini yazsın yarın sabah tablo oluşturaym ordan takip edelim kızlar
benim bat 7 temmuz.dr kist icin hap verdi ondan dolayi yine gecikmez umarim.bide yumurtlama gunlerimde misafirlikteyiz calisamadk kalan gunler nasip eder Rabbjm insAllah

Kızlar yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba netten baktım da erkenden belli olan oluyomuş çok merak ediyorum da ben

Aslında 1 hafta var ama geçen ay 2 gün geç geldiği için bu ayda öyle olabilir diye 7 temmuz bekliyorım. Çok mu aceleci davranıyorum canım ilk denememiz ve aşırı merak var.
Bizim de ilk deneme o yüzden ben de çok meraktayım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırız

Kızlar benim adetime 10 gün kaldı ama yumurtalıklarım ve belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi anlamadım gitti

Bu ay 3. Denememizdi ve yine sonu hüsran oldu Rabbim eminim doğru zamanı ayarlamıştır desem de içim içimi yiyiyor çok üzgünüm çok

Kızlar benim adetime 10 gün kaldı ama yumurtalıklarım ve belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi anlamadım gitti
Canım bende de adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor bazen diyorum psikolojik olabilir mi o yzden önemsemiyorum arasıra göğüslerime dokunuyorum acıyo mu diye ama acımıyo bilemedim. Batlarımız aynı snaırm seninle 7 temmuz

Bu ay 3. Denememizdi ve yine sonu hüsran oldu Rabbim eminim doğru zamanı ayarlamıştır desem de içim içimi yiyiyor çok üzgünüm çok
Canım adet mi oldun? Üzülme vardır Rabbimin bi bildiği benim ilk denemem olmasına rağmen negatif çıkar diye korkuyorum ama bi tarafım herşeyim vakti ve zamanı vardır diyo. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…