-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Ne gibi belirtilerin var canım paylaşırmısımBenim bat 28 haziran siftah acacam ins. Belirtilerim cok
benim bat 7 temmuz.dr kist icin hap verdi ondan dolayi yine gecikmez umarim.bide yumurtlama gunlerimde misafirlikteyiz calisamadk kalan gunler nasip eder Rabbjm insAllahKolaylık olması açısından takip etmek isteyenler bat tarihini yazsın yarın sabah tablo oluşturaym ordan takip edelim kızlar
Amin cümlemizin insallahhhTesekkur ederim. Umarim hersey gönlünüzce olur
siftah sizde sanırım insallah hayırlısyla bebiş gelir hepimiz cok heyecanlıyız yaaBenim bat 28 haziran siftah acacam ins. Belirtilerim cok
Kaç gün var adete?Kızlar yarın idrar testi yapsam çıkar mı acabanetten baktım da erkenden belli olan oluyomuş çok merak ediyorum da ben
Aslında 1 hafta var ama geçen ay 2 gün geç geldiği için bu ayda öyle olabilir diye 7 temmuz bekliyorım. Çok mu aceleci davranıyorum canım ilk denememiz ve aşırı merak var.Kaç gün var adete?
Evet daha erken. Sabret, bu heyecanlrın tadını çıkar.Aslında 1 hafta var ama geçen ay 2 gün geç geldiği için bu ayda öyle olabilir diye 7 temmuz bekliyorım. Çok mu aceleci davranıyorum canım ilk denememiz ve aşırı merak var.
Ayy inşallah güzel sonuçlanırEvet daha erken. Sabret, bu heyecanlrın tadını çıkar.
Bizim de ilk deneme o yüzden ben de çok meraktayım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırızAslında 1 hafta var ama geçen ay 2 gün geç geldiği için bu ayda öyle olabilir diye 7 temmuz bekliyorım. Çok mu aceleci davranıyorum canım ilk denememiz ve aşırı merak var.
Amiiin canımm inşallah dua ediyorum herkes için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin güzel haberleşirimizi paylaşalımBizim de ilk deneme o yüzden ben de çok meraktayım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırız
Canım bende de adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor bazen diyorum psikolojik olabilir mi o yzden önemsemiyorum arasıra göğüslerime dokunuyorum acıyo mu diye ama acımıyo bilemedim. Batlarımız aynı snaırm seninle 7 temmuzKızlar benim adetime 10 gün kaldı ama yumurtalıklarım ve belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi anlamadım gitti
Canım adet mi oldun? Üzülme vardır Rabbimin bi bildiği benim ilk denemem olmasına rağmen negatif çıkar diye korkuyorum ama bi tarafım herşeyim vakti ve zamanı vardır diyo. Rabbim hayırlısını nasip etsinBu ay 3. Denememizdi ve yine sonu hüsran olduRabbim eminim doğru zamanı ayarlamıştır desem de içim içimi yiyiyor çok üzgünüm çok