Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime guvenmeyin kizlar sakin benimde gosteriyo du hep ama yumurta takibinde gordum ki o gosterdigi tarihten 2 3 gun once catliyo yani adetin 9. Gununden sonra birgun yap bir gun dinlen devam edin adete kadar allahin mucizeleri var cok sukur bizede vercek bi gun mutlaka benimde bu ay 4. Ayim tik yok daha kendimi hem tavuk hem sapik gibi hissediyorum yumurtluycam diye bekliyorum sonrada dolleyebilelim diye kocaya az kur yapmiyorum cok sukur ki hic hayiri hep hazir allahtan o ugrastirmiyo beni bide bu ay ne yalan solim bebegi falan dusunmeden zevkine yaptim 3 aydir bu ne be bebek icin kastikta kastik kendimizi bu ay ole davranmiyoruz ne istiyorsak onu yapiyoruz belki bi nebze olsun bize bi yarari olur her ay yeni umut bu ay olmazsa bi dahakine diyoruz bakalim ne kadar gitcek bole
Alemsiniz valla hem tavuk hem sapik :)) cok güldüm buna Allah ta sizi güldürsün insallah
Bende canim istediği zaman yaptım yorgun hissettiğim günler uyudum valla insan takıntı yaptıkça daha zor oluyor gerçekten. Heyecan yok degil valla hepimiz Şafak sayıyoruz kırmızılar gelmesin diye

Mina_1414 Mina_1414 haklısın canım bende güvenmiyorum takvime doktora gittim adet bitimi 2.gün doktor adet bitimi 4.gün başla 1 hafta boyunca dedi ve takvimle uyuşmuyor herkeste takvim tuttmuyo cidden..
Y Yudumluksevgi aynen canım kafaya takmamak gerek oda etkiliyomuş inşallah Rabbim nasip eder temmuzda güzel haberleri veririz birbirimize :dua:
:KK200:

Mina_1414 Mina_1414 haklısın canım bende güvenmiyorum takvime doktora gittim adet bitimi 2.gün doktor adet bitimi 4.gün başla 1 hafta boyunca dedi ve takvimle uyuşmuyor herkeste takvim tuttmuyo cidden..
Y Yudumluksevgi aynen canım kafaya takmamak gerek oda etkiliyomuş inşallah Rabbim nasip eder temmuzda güzel haberleri veririz birbirimize :dua:
:KK200:
Amin canim yaa hepimiz icin hayırlısi olsun şimdiden ❤️:KK200:

Benim bat 13 Temmuz. İkinci çocuk için sıvadık kolları... Bakalım hayırlısı olsun. Herkesin gönlüne göre ve hayırlısıyla olsun.

Kolaylık olması açısından takip etmek isteyenler bat tarihini yazsın yarın sabah tablo oluşturaym ordan takip edelim kızlar:kahve:

Ateş ölçen var mı? Ben ilk bebekte denemedim. Sadece düzgün beslenmeye ve ilişkiden sonra ayaklarımı dikmeye özen göstermiştim. Bir de eşiniz çok sıcak suyla yıkanmasın (özellikle kasıklar) ilişki öncesi yanlış hatırlamıyorsam 1 saat kadar önce kahve içmeleri de faydalı oluyormuş. Hep biz mi tasalancaz, biraz da onlar düşünsün :KK70:
(Benim bat 13 Temmuz demiştim.)

Merhabalar.. Benim bat da 11 temmuz. Ovülasyon testiyle takip yapıp her günü değerlendirdim. İlk çocuk ilk deneme. Ama çok heyecanlı ve tedirginim ya olmazsa diye. İnşallah mutlu haberler paylaşılır.

Slm kızlar bnmde son adet tarihim 10 haz 2 gün önce arefe günü yani ovulasyon du tahminimce, ilişki oldu ama gece sağ kasigim çok feci ağrıdı 4 5 saat kadar uyuyamadım bile ilk kez oldu siddetliydi neden oldu acaba birde mayısta klomen kullandım iğne fln olmayınca bu ay gtmedim bakalım temmuzda belli olacak artık. Rabbim tüm isteyenlerin kucağıni boş bırakmaz ins..❤

Merhabalar.. Benim bat da 11 temmuz. Ovülasyon testiyle takip yapıp her günü değerlendirdim. İlk çocuk ilk deneme. Ama çok heyecanlı ve tedirginim ya olmazsa diye. İnşallah mutlu haberler paylaşılır.
Heyecan yapma cnm başka şeylerle kafanı meşgul et ki zaman geçsin bı de bekleyince geliyor adet tarihe bile bakma hatta ben öyle yapmaya çalışıyorm

Heyecan yapma cnm başka şeylerle kafanı meşgul et ki zaman geçsin bı de bekleyince geliyor adet tarihe bile bakma hatta ben öyle yapmaya çalışıyorm
Düşünmemeye çalışıyorum ben de inşallah mutlu haberler alırız. Keşke hemen öğrenme şansımız olsaydı

Düşünmemeye çalışıyorum ben de inşallah mutlu haberler alırız. Keşke hemen öğrenme şansımız olsaydı

İnşallah canım Allah ne zaman nasip ederse o zmn olacaktır muhakkak. Sabır etmemiz gerekiyor ne kadar zor OLSA da . bütün isteyenlerin hayırlı evlatlari olsun inşallah

X