- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- Konu Sahibi kahvekokulu
Alemsiniz valla hem tavuk hem sapik :)) cok güldüm buna Allah ta sizi güldürsün insallahTakvime guvenmeyin kizlar sakin benimde gosteriyo du hep ama yumurta takibinde gordum ki o gosterdigi tarihten 2 3 gun once catliyo yani adetin 9. Gununden sonra birgun yap bir gun dinlen devam edin adete kadar allahin mucizeleri var cok sukur bizede vercek bi gun mutlaka benimde bu ay 4. Ayim tik yok daha kendimi hem tavuk hem sapik gibi hissediyorum yumurtluycam diye bekliyorum sonrada dolleyebilelim diye kocaya az kur yapmiyorum cok sukur ki hic hayiri hep hazir allahtan o ugrastirmiyo beni bide bu ay ne yalan solim bebegi falan dusunmeden zevkine yaptim 3 aydir bu ne be bebek icin kastikta kastik kendimizi bu ay ole davranmiyoruz ne istiyorsak onu yapiyoruz belki bi nebze olsun bize bi yarari olur her ay yeni umut bu ay olmazsa bi dahakine diyoruz bakalim ne kadar gitcek bole
Bende canim istediği zaman yaptım yorgun hissettiğim günler uyudum valla insan takıntı yaptıkça daha zor oluyor gerçekten. Heyecan yok degil valla hepimiz Şafak sayıyoruz kırmızılar gelmesin diye