-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Üzülmeyin lutfen en hayırlı zamanda olacaktır Allah in izniyle şakın umutsuzluğa kapılmayınBu ay 3. Denememizdi ve yine sonu hüsran olduRabbim eminim doğru zamanı ayarlamıştır desem de içim içimi yiyiyor çok üzgünüm çok
Benimde 8 gunum.test yaptim erken gebelik testi pozitif çıktı ama iğnenin etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorumAdetime 4 gun var catlatma.ignesi 11.gunum test yapmamak icin zor duruyorum
Benimde 8 gunum.test yaptim erken gebelik testi pozitif çıktı ama iğnenin etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorum
Amin rabbim hepimize versin inşallah Allah razı olsun .. canim sen 6 günü yaptin sonra adet mi oldunCanim bende 6 gun yapmistim pozitif cikti buyuk ihtimal igne etkisi ama.insallah hamile kalirsin kendime dua ederken sana da edecegim rabnim.en kisa zamanda melegini gondersin kucagin bal bir bebekle dolsun canim benim
Evet bat larımız ayni canim . Biraz psikolojik gibi bizimkisi sanki ya bende dokunuyorum agrı acı yok ama dediğim gibi sancı varCanım bende de adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor bazen diyorum psikolojik olabilir mi o yzden önemsemiyorum arasıra göğüslerime dokunuyorum acıyo mu diye ama acımıyo bilemedim. Batlarımız aynı snaırm seninle 7 temmuz
Üzülmeyin. Benim de olk 3 ay olmayinca hormon testi yaptırdım. Tsh hormonum yuksek cikmisti 4 ay tedavinin ardindan hamile kaldım. O da dusuk oldu. Ama hormonlariniza baktirmadiysaniz baktirin benceBu ay 3. Denememizdi ve yine sonu hüsran olduRabbim eminim doğru zamanı ayarlamıştır desem de içim içimi yiyiyor çok üzgünüm çok
Amin rabbim hepimize versin inşallah Allah razı olsun .. canim sen 6 günü yaptin sonra adet mi oldun
Üzülmeyin. Benim de olk 3 ay olmayinca hormon testi yaptırdım. Tsh hormonum yuksek cikmisti 4 ay tedavinin ardindan hamile kaldım. O da dusuk oldu. Ama hormonlariniza baktirmadiysaniz baktirin bence
Cocuk yapma olayını cok kolay zannediyordum daha önce ya meğer ne kadar cok uğraş gerektiriyormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun
Umudunuz hiç eksik olmasın. Allah razı olsun tez zamanda insallah guzel haber almanız dileğiyleBende oyle zannediyordum.. Bi yil korundum nisandan beri korunmuyorum uc aydir olmadi bu ay igne oldum.bi umudum var insallah olmam adet.dilerim kucagin tez zamanda dolsun kardesim
Umudunuz hiç eksik olmasın. Allah razı olsun tez zamanda insallah guzel haber almanız dileğiyle
Bu bekleyişler bile guzel olsun bizler icin tadını çıkarın canim. Sonra bir bakmışız ki hepimiz dunyanin en tatlı annesi oluvermişizCumlemizden insallah canim dualarimdasin.
Ay hadi inşallah hamileyizdir haber ver mutlakaYok canim su an 11.gunumdeyim bekliyorum insallah adet olmamyarin test yapcam bi de gecikirse adet hayirlisi
Ben de omur boyu kullanicam malesefBenim tsh syrekli kontrolde guatr ameliyati oldum omur biyu ilac kullanmak zoeundayim gozetim altindayim.
Ay hadi inşallah hamileyizdir haber ver mutlaka
Bu bekleyişler bile guzel olsun bizler icin tadını çıkarın canim. Sonra bir bakmışız ki hepimiz dunyanin en tatlı annesi oluvermişiz
Ben de omur boyu kullanicam malesef2.30un altina dusunce gebe kalabildim