Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kizlar 7temmuzcular ne kadar cokuz ben yumurtlama haftasini sadece 4 gun degerlendirebildim o da en onemli gunlerde degil.bide kistim var ama olsn yinede cok merak ediyorumm

Bende merak ediyorum ilk belirtiler ne olabilir acaba? Akıntı oluyormuş inşallah bizde de olur ama ben sanırm merakıma yenik düşüp adetime 2-3 kala test yapcak gibi duruyorum
Ben bugün ovü testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı dün koyuydu. Günü tutturmuşuz nasıl bekleyeceksek..

Kızlar bende geldim geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ara verdim tedaviye inşallah olur neler öneriyorsunuz

Kızlar bende geldim geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ara verdim tedaviye inşallah olur neler öneriyorsunuz

İnsallah olur en kisa zamanda kucagin bebisle dolar insallah bende bu ay ilk.kez vurundum igneyi yumurta kendiliginden buyuyor.adetime 3 gunnvar zor bekleyis inofolic combi kullaniyorum ben faysasi var mi bilemiyorum

kizlar 7temmuzcular ne kadar cokuz ben yumurtlama haftasini sadece 4 gun degerlendirebildim o da en onemli gunlerde degil.bide kistim var ama olsn yinede cok merak ediyorumm
Bende 8 temmuz bat kafama takmayayim diyorum ama olmuyor daha 10 gün var inşallah çabucak geçer de hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…