- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Merhaba canim insallah o gunleri goruruz cok guzel yazmissin..nasilsin bu arada iyisindir insallah giremedim 2 gundurBu bekleyişler bile guzel olsun bizler icin tadını çıkarın canim. Sonra bir bakmışız ki hepimiz dunyanin en tatlı annesi oluvermişiz
Merhaba canim insallah o gunleri goruruz cok guzel yazmissin..nasilsin bu arada iyisindir insallah giremedim 2 gundur
Yersek kırmızı kartı tekrar maclara devam tatlımm iyi çalışmalıyız durmak yokİyiyim cok sukur canim ne yapayim tatili bitirdik gün sayiyorum heyecanla son 9 gün kaldi kirmizi kart yemesek bari diye düşünüyorum
Canım bende de adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor bazen diyorum psikolojik olabilir mi o yzden önemsemiyorum arasıra göğüslerime dokunuyorum acıyo mu diye ama acımıyo bilemedim. Batlarımız aynı snaırm seninle 7 temmuz
kizlar 7temmuzcular ne kadar cokuz ben yumurtlama haftasini sadece 4 gun degerlendirebildim o da en onemli gunlerde degil.bide kistim var ama olsn yinede cok merak ediyorummEvet bat larımız ayni canim . Biraz psikolojik gibi bizimkisi sanki ya bende dokunuyorum agrı acı yok ama dediğim gibi sancı var
Aaa ne kadar guzel olacağı varsa o 4 günde bile tutar mi tutar belli olmaz böyle seylerkizlar 7temmuzcular ne kadar cokuz ben yumurtlama haftasini sadece 4 gun degerlendirebildim o da en onemli gunlerde degil.bide kistim var ama olsn yinede cok merak ediyorumm
Ben bugün ovü testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı dün koyuydu. Günü tutturmuşuz nasıl bekleyeceksek..Bende merak ediyorum ilk belirtiler ne olabilir acaba? Akıntı oluyormuş inşallah bizde de olurama ben sanırm merakıma yenik düşüp adetime 2-3 kala test yapcak gibi duruyorum
Bende merak ediyorum ilk belirtiler ne olabilir acaba? Akıntı oluyormuş inşallah bizde de olurama ben sanırm merakıma yenik düşüp adetime 2-3 kala test yapcak gibi duruyorum
Kızlar bende geldim geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ara verdim tedaviye inşallah olur neler öneriyorsunuz
Bende 8 temmuz bat kafama takmayayim diyorum ama olmuyor daha 10 gün var inşallah çabucak geçer de hayırlı sonuçlar alırız hepimizkizlar 7temmuzcular ne kadar cokuz ben yumurtlama haftasini sadece 4 gun degerlendirebildim o da en onemli gunlerde degil.bide kistim var ama olsn yinede cok merak ediyorumm
İnşallah canım 11 Temmuz bat 16 Temmuz da doğum günüm tam bir hediye olur bu haberBende 8 temmuz bat kafama takmayayim diyorum ama olmuyor daha 10 gün var inşallah çabucak geçer de hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Ben de bu ay duzensiz kullandim. Sacim yine dokulmeye basladi bence yukselmis benimki. Persembe gidicem kontroleYuksek olmasi dusuk tehlikesi ben her ay endokronoloji ve kadin doguma beraber gidiyoeum troit bezimin yarisi yok. Ramazanda biraz duzensiz ictim umarim yukselmemistir.
Amin canım sağolCanım adet mi oldun? Üzülme vardır Rabbimin bi bildiği benim ilk denemem olmasına rağmen negatif çıkar diye korkuyorum ama bi tarafım herşeyim vakti ve zamanı vardır diyo. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin inşallahÜzülmeyin lutfen en hayırlı zamanda olacaktır Allah in izniyle şakın umutsuzluğa kapılmayın