- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Alemsiniz valla hem tavuk hem sapik :)) cok güldüm buna Allah ta sizi güldürsün insallahTakvime guvenmeyin kizlar sakin benimde gosteriyo du hep ama yumurta takibinde gordum ki o gosterdigi tarihten 2 3 gun once catliyo yani adetin 9. Gununden sonra birgun yap bir gun dinlen devam edin adete kadar allahin mucizeleri var cok sukur bizede vercek bi gun mutlaka benimde bu ay 4. Ayim tik yok daha kendimi hem tavuk hem sapik gibi hissediyorum yumurtluycam diye bekliyorum sonrada dolleyebilelim diye kocaya az kur yapmiyorum cok sukur ki hic hayiri hep hazir allahtan o ugrastirmiyo beni bide bu ay ne yalan solim bebegi falan dusunmeden zevkine yaptim 3 aydir bu ne be bebek icin kastikta kastik kendimizi bu ay ole davranmiyoruz ne istiyorsak onu yapiyoruz belki bi nebze olsun bize bi yarari olur her ay yeni umut bu ay olmazsa bi dahakine diyoruz bakalim ne kadar gitcek bole
Amin canim yaa hepimiz icin hayırlısi olsun şimdidenMina_1414 haklısın canım bende güvenmiyorum takvime doktora gittim adet bitimi 2.gün doktor adet bitimi 4.gün başla 1 hafta boyunca dedi ve takvimle uyuşmuyor herkeste takvim tuttmuyo cidden..
Y Yudumluksevgi aynen canım kafaya takmamak gerek oda etkiliyomuş inşallah Rabbim nasip eder temmuzda güzel haberleri veririz birbirimize
K kahvekokulu canim ilk saufaya herkezin bat tarihini yazsana kimler kimlere yakin gorelim canim[/QUOTE
Aaaa Harika olur Beni de unutmayın kızlarYarın sabah yazıcam herkesi canım
Heyecan yapma cnm başka şeylerle kafanı meşgul et ki zaman geçsin bı de bekleyince geliyor adet tarihe bile bakma hatta ben öyle yapmaya çalışıyormMerhabalar.. Benim bat da 11 temmuz. Ovülasyon testiyle takip yapıp her günü değerlendirdim. İlk çocuk ilk deneme. Ama çok heyecanlı ve tedirginim ya olmazsa diye. İnşallah mutlu haberler paylaşılır.
Tesekkur ederim. Umarim hersey gönlünüzce olurİnsallah hayırlısıyla hamiş kalırsınız sıkmayın caninizi lutfen dua edecem sizin icin
Düşünmemeye çalışıyorum ben de inşallah mutlu haberler alırız. Keşke hemen öğrenme şansımız olsaydıHeyecan yapma cnm başka şeylerle kafanı meşgul et ki zaman geçsin bı de bekleyince geliyor adet tarihe bile bakma hatta ben öyle yapmaya çalışıyorm
Düşünmemeye çalışıyorum ben de inşallah mutlu haberler alırız. Keşke hemen öğrenme şansımız olsaydı
Yeni katıldım buraya 22 de benBu arada yaşlar kac kızlar ben 23 yaşındayım