Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa Çokk sevindim sizin adınıza da. Cesaret valla zor güç oldu ama oldu sonunda rahatıma düşkünüm baya bende annelik duygusu daha agır bastı . Evet bende bi yerde okumuştum eger 1 sene olmazsa mutlaka doktora görünmek gerekiyormus . Hayırlısını dileyelim artık :))

Çatlak da en büyük korkulatımdan tatlım ama onun için bi krem duydum çook faydası oluyomus biraz maliyetliymiş ama olsun napalım.Bebişler gelsin bu ay bu topiği kırıp geçirelim inş

Çatlak da en büyük korkulatımdan tatlım ama onun için bi krem duydum çook faydası oluyomus biraz maliyetliymiş ama olsun napalım.Bebişler gelsin bu ay bu topiği kırıp geçirelim inş
Aaa öyle mii adı ne peki kremin canim ?
Aynen gelsinler göbüslere de burası hepimizin sohbetleriyle şenlensin azıcık

Kızlar Burada nasıl haberleşecegiz takip etme var mi ki burada yeni üye olaraktan pek bir bilgim yok

Ewt tatlım vardır büyük ihtimalle hatta daha iyileri vardır yurtdışında.bebişler gelmekararı alsın birlikte hamileliğe yönelik paylaşımlarda bulunuruz
Haklısın canim bi ara düşünürlerse uğramayı paylaşalımlarda bulunuruz tabii ki sizin bat ne zaman benim daha 11 gün var

Benim bat 7 temmuz Ramazandan dolayı pek olmadı gibi gün aşırı yaptık ayın 14ünden beri ve hala devam ediyoruz yapmaya ama bakalım nasip

Ben de temmuz ayinda gebelik planliyorum Allah izin verirse. 2 tane kurtajim var malesef. 3 aylik yasak kalkti. Insallah bu sefer olur ve saglikli bi gebelik geciririm. Dua edin nolur

Kizlar benimde catlatna ignem 24 haziranda yapildi bol iliski dedi doktor adet bitti 3 gun sonra bi basladik her gece yaptik bu gunde yaptik yarinda yapariz sonra 1 gun 1 gun dinlen seklinde adete kadar yapicam insallah 2 yumurtam vardi 200 mm di ikiside ayni anda catliycak dedi doktor insallah hamile kalirimda ikiz olur butun uykusuz gecelere raziyim insallah allah yuzume guler hepimizin gonlune gore versin rabbim

200 mm degil 20 mm ikiside yumurtalarimin ahh bu akilli telefonlar bu arada bu ay klomeni gunde 3 defa kullandim sabah oglen aksam seklinde :) sonrada ovitrelle vurdu doktor alttan muayene ediyor bakalim bayramdan sonraki ilk gun gidicem insallah doktora insallah catlamislardir ole agrimda olmadi ama kasiklarimda az oldu daha cok aci bekliyordum acaba catlamadimi endisesi tasiyorum simdide

Stres yapmayın cok etkisi varmış hatta düşünmemek daha iyi dicem ama heyecandan aklımdan çıkmıyor benim de . İnsallah en hayırlı haberlerle birbirimize haberler veririz moral boZmak yok kızlar yola devam

Ben de temmuz ayinda gebelik planliyorum Allah izin verirse. 2 tane kurtajim var malesef. 3 aylik yasak kalkti. Insallah bu sefer olur ve saglikli bi gebelik geciririm. Dua edin nolur
İnsallah hayırlısıyla hamiş kalırsınız sıkmayın caninizi lutfen dua edecem sizin icin

Allah kolaylık versin inşallah canim Çalışmalara devam
Canım aslında artık gün aşırı yapmasam mı diyorum çünkü ayın 14ünden beri yapıyoruz yumurtalık çatlamıştır diye düşünüyorum akıntımda gelmiyo başlarda geliyordu artık yapmasam bide diyorum gebelik oluştuysa ilişkiye devam edersem zararlı olur mı ki

Yumurtlama tarihiniz geçtikten sonra doğurganlık seviyesi azalır. Son adet tarihiniz ne zaman tam olarak ? spermler vücut sıcaklığında 2 ya da 3 gün ömürleri var canim gün aşırı yapmanıza gerek yok gebelik oluştuysa bile sakıncası yok iliskinin tabii kendinizi zorlayacak aşırı hareketlerden kaçınmalısınız.

Son adet tarihim 10 hazirandı. 14 haziranda başladık gün aşırı takvim yumurtlamayı 23 haziran gösteriyodu 22-23 ard arda yaptık belki takvim doğrudur diye. Bat 7 temmuz canım

Takvime guvenmeyin kizlar sakin benimde gosteriyo du hep ama yumurta takibinde gordum ki o gosterdigi tarihten 2 3 gun once catliyo yani adetin 9. Gununden sonra birgun yap bir gun dinlen devam edin adete kadar allahin mucizeleri var cok sukur bizede vercek bi gun mutlaka benimde bu ay 4. Ayim tik yok daha kendimi hem tavuk hem sapik gibi hissediyorum yumurtluycam diye bekliyorum sonrada dolleyebilelim diye kocaya az kur yapmiyorum cok sukur ki hic hayiri hep hazir allahtan o ugrastirmiyo beni bide bu ay ne yalan solim bebegi falan dusunmeden zevkine yaptim 3 aydir bu ne be bebek icin kastikta kastik kendimizi bu ay ole davranmiyoruz ne istiyorsak onu yapiyoruz belki bi nebze olsun bize bi yarari olur her ay yeni umut bu ay olmazsa bi dahakine diyoruz bakalim ne kadar gitcek bole

Son adet tarihim 10 hazirandı. 14 haziranda başladık gün aşırı takvim yumurtlamayı 23 haziran gösteriyodu 22-23 ard arda yaptık belki takvim doğrudur diye. Bat 7 temmuz canım
Stresten dolayı yumurtlama bazen daha erken ya da gec olabiliyor ben yaşadım bunu cnku takvime cok takılı kalmamak gerek 2 ya da 3 günde bile iliskiye girebilirsiniz sürekli girmek sperm kalitesini düşürebiliyormus. Cok düşünmeyin kafanıza takmadan yapın ben günasiri yapmadım canim ne zaman isterse o zaman yaptim olacağı varsa olur dedim ise giriştim artık kısmette ne varsa canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…