- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Aaa Çokk sevindim sizin adınıza da. Cesaret valla zor güç oldu ama oldu sonunda rahatıma düşkünüm baya bende annelik duygusu daha agır bastı . Evet bende bi yerde okumuştum eger 1 sene olmazsa mutlaka doktora görünmek gerekiyormus . Hayırlısını dileyelim artık :))Kızlar siz iyisiniz yine yaşınıza göre cesursunuz; ben 26 yaşında evlendim; dört yıl cesaret edemedim rahatım bozulacak diye :)) aynı sen gibi kitap okuyabilecek miyim diye bile düşündüm (çok severim çünkü) ama şimdi istiyorum . Bakalım hepimiz aynı zamanda denemeye başlamışız. İnşallah hepimizin olur Temmuz'da ama ilk altı ay olmayabiliyormuş hiç bir problem olmasa bile. Ben kendimi hazırladım buna. :)
Çatlak da en büyük korkulatımdan tatlım ama onun için bi krem duydum çook faydası oluyomus biraz maliyetliymiş ama olsun napalım.Bebişler gelsin bu ay bu topiği kırıp geçirelim inşBen kilodan korkmuyorum canim cnku iyi efor harcayacağız zamanla bebiş peşinden koşturmaktan . Yalnız tavsiyem hepinize olsun kızlar bol bol zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı sürün karin çatlağını önlemesi icin şakın ihmal etmeyin derim. İyi haberlerinizi bekliyorum canim. Cok heyecanlı ya sizlerle tanımadığım insanlarla cok guzel seyler paylaştığım icin heyecanım daha cok artıyor
Aaa öyle mii adı ne peki kremin canim ?Çatlak da en büyük korkulatımdan tatlım ama onun için bi krem duydum çook faydası oluyomus biraz maliyetliymiş ama olsun napalım.Bebişler gelsin bu ay bu topiği kırıp geçirelim inş
Adını hatırlayamadım şuan canım not almıştım 350 tlymiş 3ay gidiyomus yani 3 sefer alcazAaa öyle mii adı ne peki kremin canim ?
Aynen gelsinler göbüslere de burası hepimizin sohbetleriyle şenlensin azıcık
Ovvv baya iyiymiş ama ben yurt dışındayım canim burada var mi ki acaba ? Nasıl 3 kere 3x350 mi yani canimAdını hatırlayamadım şuan canım not almıştım 350 tlymiş 3ay gidiyomus yani 3 sefer alcaz
Ewt tatlım vardır büyük ihtimalle hatta daha iyileri vardır yurtdışında.bebişler gelmekararı alsın birlikte hamileliğe yönelik paylaşımlarda bulunuruzOvvv baya iyiymiş ama ben yurt dışındayım canim burada var mi ki acaba ? Nasıl 3 kere 3x350 mi yani canim
Haklısın canim bi ara düşünürlerse uğramayı paylaşalımlarda bulunuruz tabii kiEwt tatlım vardır büyük ihtimalle hatta daha iyileri vardır yurtdışında.bebişler gelmekararı alsın birlikte hamileliğe yönelik paylaşımlarda bulunuruz
Allah kolaylık versin inşallah canimBenim bat 7 temmuz Ramazandan dolayı pek olmadı gibi gün aşırı yaptık ayın 14ünden beri ve hala devam ediyoruz yapmaya ama bakalım nasip
Stres yapmayın cok etkisi varmış hatta düşünmemek daha iyi dicem ama heyecandan aklımdan çıkmıyor benim de . İnsallah en hayırlı haberlerle birbirimize haberler veririz moral boZmak yok kızlar yola devam200 mm degil 20 mm ikiside yumurtalarimin ahh bu akilli telefonlar bu arada bu ay klomeni gunde 3 defa kullandim sabah oglen aksam seklinde :) sonrada ovitrelle vurdu doktor alttan muayene ediyor bakalim bayramdan sonraki ilk gun gidicem insallah doktora insallah catlamislardir ole agrimda olmadi ama kasiklarimda az oldu daha cok aci bekliyordum acaba catlamadimi endisesi tasiyorum simdide
İnsallah hayırlısıyla hamiş kalırsınız sıkmayın caninizi lutfen dua edecem sizin icinBen de temmuz ayinda gebelik planliyorum Allah izin verirse. 2 tane kurtajim var malesef. 3 aylik yasak kalkti. Insallah bu sefer olur ve saglikli bi gebelik geciririm. Dua edin nolur
Canım aslında artık gün aşırı yapmasam mı diyorum çünkü ayın 14ünden beri yapıyoruz yumurtalık çatlamıştır diye düşünüyorum akıntımda gelmiyo başlarda geliyordu artık yapmasam bide diyorum gebelik oluştuysa ilişkiye devam edersem zararlı olur mı kiAllah kolaylık versin inşallah canimÇalışmalara devam
Yumurtlama tarihiniz geçtikten sonra doğurganlık seviyesi azalır. Son adet tarihiniz ne zaman tam olarak ? spermler vücut sıcaklığında 2 ya da 3 gün ömürleri var canim gün aşırı yapmanıza gerek yok gebelik oluştuysa bile sakıncası yok iliskinin tabii kendinizi zorlayacak aşırı hareketlerden kaçınmalısınız.Canım aslında artık gün aşırı yapmasam mı diyorum çünkü ayın 14ünden beri yapıyoruz yumurtalık çatlamıştır diye düşünüyorum akıntımda gelmiyo başlarda geliyordu artık yapmasam bide diyorum gebelik oluştuysa ilişkiye devam edersem zararlı olur mı ki
Son adet tarihim 10 hazirandı. 14 haziranda başladık gün aşırı takvim yumurtlamayı 23 haziran gösteriyodu 22-23 ard arda yaptık belki takvim doğrudur diye. Bat 7 temmuz canımYumurtlama tarihiniz geçtikten sonra doğurganlık seviyesi azalır. Son adet tarihiniz ne zaman tam olarak ? spermler vücut sıcaklığında 2 ya da 3 gün ömürleri var canim gün aşırı yapmanıza gerek yok gebelik oluştuysa bile sakıncası yok iliskinin tabii kendinizi zorlayacak aşırı hareketlerden kaçınmalısınız.
Stresten dolayı yumurtlama bazen daha erken ya da gec olabiliyor ben yaşadım bunu cnku takvime cok takılı kalmamak gerek 2 ya da 3 günde bile iliskiye girebilirsiniz sürekli girmek sperm kalitesini düşürebiliyormus. Cok düşünmeyin kafanıza takmadan yapın ben günasiri yapmadım canim ne zaman isterse o zaman yaptim olacağı varsa olur dedim ise giriştim artık kısmette ne varsa canimSon adet tarihim 10 hazirandı. 14 haziranda başladık gün aşırı takvim yumurtlamayı 23 haziran gösteriyodu 22-23 ard arda yaptık belki takvim doğrudur diye. Bat 7 temmuz canım