Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ultrasonla yumurta takibi yaptiriyodm. 15 gundur gidiyorm yumurta 1-2 mm den daha fazla buyumedi en son dun baktirdim yine buyumemis. Doktora gitmem gerekiyo ama hangi gun gidiym adetliyken mi gidiym yoksa adet olmadan önce mi gidip muayene oluym??????????????????????????? Polikistler gorunuyor dedi ultrason doktoru. Kadon doguma gorun buyuk ihtimal ilac werir dedi.

Merhaba arkadaşlar benim de testime bakar mısınız koyu olduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik ama dün gece yaptığım ve bu sabah yaptığım testlerde sanki yeniden koyulaşma var en alttaki bu sabah bir üstündeki dün gece yaptığım Acaba. Neden böyle olmuştur

Eklentiler

• IMG_3720.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben de Ebru destan in maydonoz süt buharı kürünü deneyeceğim. Aranızda hiç deneyen var mi ?

Merhabalar herkese 2 Aydir korunmuyorum Temmuz da acaba hamile kalırmıyim ki bilmiyorum adetim bitikten sonra fazla ilski olmadı. Ovulasyon ü takip etmedim açıkcası kısmetse olur pek üstüne düşmedim

Merhabalar herkese 2 Aydir korunmuyorum Temmuz da acaba hamile kalırmıyim ki bilmiyorum adetim bitikten sonra fazla ilski olmadı. Ovulasyon ü takip etmedim açıkcası kısmetse olur pek üstüne düşmedim
Canım bence gün aşırıya başla kesin istiyorsan. Bu işler şans işi ama ben mesela rastgele günlerde girdim mayıs ayında haftada bir iki kere olmak üzere tutmadı. Yumurtalık da takip etme kesin istiyorsan gün aşırı gir. En garantisi oymuş ben öğrendim. Şimdi bu ay ben gün aşırıya başladım bakalım temmuzda tutacak mı hamile kalacak öıyım merakla bekliyorum:)

Bende gün aşırı girdim bu ayın 14ünden beri bakalım tutucak mı bugünden itibaren artık gün aşırı yapmicam adetime 12 gün kaldı yumurtlama geçmiş olması lazım diye düşünüyorum

merhaba sizce yumurtlama donemi bitince de gun asiri iliski devam etmelimi yksa bosuna yorulmayalmmi

Gün aşırı nasıl oluyor ki hergün mu yanı

Simdi araştırdım 1 gün var 1 gün yok iliski şeklinde valla rastgele oldu bizim bu ay kısmet artık adetime 13 gün kaldı hamile kalırsam mutlaka bildirecem sizden de iyi haberler bekliyorum

Simdi araştırdım 1 gün var 1 gün yok iliski şeklinde valla rastgele oldu bizim bu ay kısmet artık adetime 13 gün kaldı hamile kalırsam mutlaka bildirecem sizden de iyi haberler bekliyorum
Gecen ay cok duzensiz sekilde iliskiye girdik olmadi ama bu ay bizimde gün aşırı oldu inşallah tutar :) koyu cizgiyi gorunce ve siliklestigi gun iliski oldu umutluyum ama bakalim allah nasip eder insallah hepimize anneligi guzel haberler verelim

İyi geceler anne olmayı heyecanla bekleyen annişler. Adetimin 18. günündeyim be dünden beri kahverengi leke ve bugün sonunda da rengini kırmızıya bıraktı. Hiç bu kadar erken adet olmamıştım. Yumurta yerleşme kanaması diye birşey var ama bu resmen adete döndü benim gibi olan var mı. Çok iyi de çalışmıştık bu ay boşa gitti

Bende gün aşırı girdim bu ayın 14ünden beri bakalım tutucak mı bugünden itibaren artık gün aşırı yapmicam adetime 12 gün kaldı yumurtlama geçmiş olması lazım diye düşünüyorum
Ben de on altısında başladım Ne tesadüf :)) adetim on dördünde bitti on altısından itibaren başladım... ama canım bence bırakma çünkü yumurtlama zamanlarına çok güvenmeyin diyorlar hormonal sebeplerden stresten vs kadınların yumurtlama zamanları değişebilirmiş bence aynen devam et adetin gecikene kadar gün aşırıya derim ben

Gün aşırı nasıl oluyor ki hergün mu yanı
Hayır her gün yapmayın diyor uzmanlar sperm kalitesi düşüyormuş bir gün durup bir gün yapacaksın canım mesela pazartesi yaptın Salı'yı boş geç çarşamba yapacaksın perşembe boş geç cuma yapacaksın böyle gidecek .. bir gün dinlenme süresi

Kanama miktarı Ne? Normalde bu kadar erken adet gelmemesi lazım devam eden bir kanama mı tek sefer mi oldu?

Amin insallah çalışmalara devam bir de cok düşünmemek lazımmış ama elde olmuyor acabalar yedi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…