- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- Konu Sahibi kahvekokulu
Bu arada yaşlar kac kızlar ben 23 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 12sinde doktora gittim alttan muayene etti yumurtalıklarıma baktı sağ yumurtalığın büyümüş dedi. 14ünde gün aşırı birlekte ol 1 hafta boyunca dedi takvimde ise 23ü yumurtlama gösteriyodu bizde 14ünde başladık bugüne kadar gün aşırı yaptık hatta 22-23 ar arda yaptık hani belki takvim doğrudur die ama benim o günler hiç akıntım olmadığı için takvimin yanlış olduğunu düşündüm. Şimdi artık gün aşırı değil 2 günde bir yaparız vallaha yoruldukBen de on altısında başladım Ne tesadüf :)) adetim on dördünde bitti on altısından itibaren başladım... ama canım bence bırakma çünkü yumurtlama zamanlarına çok güvenmeyin diyorlar hormonal sebeplerden stresten vs kadınların yumurtlama zamanları değişebilirmiş bence aynen devam et adetin gecikene kadar gün aşırıya derim ben
Normal adet gibi devam etti bugün de baya geldi bayram dönüşü doktora gidicem . Kasıklarımda bacağımda ağrı var adet sancısı gibi. Diğer aya kaldı bebiş çalışmaları. İyi bayramlar.Kanama miktarı Ne? Normalde bu kadar erken adet gelmemesi lazım devam eden bir kanama mı tek sefer mi oldu?
Neden oldu acaba belki de strestendir ... bi göster bakalım canım üste görme mi diye şüphelendim ama o kısa sürüyormuş seninki adet sanırımNormal adet gibi devam etti bugün de baya geldi bayram dönüşü doktora gidicem . Kasıklarımda bacağımda ağrı var adet sancısı gibi. Diğer aya kaldı bebiş çalışmaları. İyi bayramlar.
Evet canım pedler doluyor adet oldum kac gun surecek bakalım.Neden oldu acaba belki de strestendir ... bi göster bakalım canım üste görme mi diye şüphelendim ama o kısa sürüyormuş seninki adet sanırım
Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Ben de 23 yasindayim canimBu arada yaşlar kac kızlar ben 23 yaşındayım
ayy ne guzel öyleyse canim hakkımızda hayırlısi olsun artıkBen de 23 yasindayim canim
Hayirlisi olsun canim haberleselim guzel haberlerimizi ve gelismeleri paylasalim :) ne kadar zamandir ugrasiyosunuzayy ne guzel öyleyse canim hakkımızda hayırlısi olsun artık
Tabii haberleşelim canim, valla canim birden karar verdim eşim istiyordu fakat ben tereddüt içindeydim. Sonra içimde tuhaf bi his oldu ilacı içesim gelmedi sanki içtiğim hergün uzaklaştığım bişeyler oldu tuhaf bir şekilde. 2 aydir korunmuyorum adetime de 9 gün kaldı heyecanlıyım baya siz ne zamandır cocuk düşünüyorsunuz canim ?Hayirlisi olsun canim haberleselim guzel haberlerimizi ve gelismeleri paylasalim :) ne kadar zamandir ugrasiyosunuz
kimyasal gebelik gecirmiste olabilirsin canim. Bazilari adetle dusuyomus farkedilmiyoms , bazilarida adetten once dusuyorms adet zannediyormusuz biz :)İyi geceler anne olmayı heyecanla bekleyen annişler. Adetimin 18. günündeyim be dünden beri kahverengi leke ve bugün sonunda da rengini kırmızıya bıraktı. Hiç bu kadar erken adet olmamıştım. Yumurta yerleşme kanaması diye birşey var ama bu resmen adete döndü benim gibi olan var mı. Çok iyi de çalışmıştık bu ay boşa gitti
Gelmesinler istemiyoruz :)) benim bat 7 temmuz yanlış bakmışım canim. Esiniz kac yasında bu arada benim eşim 23 yasında erken gibi bi erkek icin ama istiyorum artıkİlk basta esim tereddutluydu ben cok istiyodum sonradan birden istiyorum deyince dunyalar benim oldu :) Canim biz mayista korunmayi biraktik ilk ay olmadi bu aydan umutluyum benim de 9 günüm vaaar bat 5 temmuzz cok heyecanliyim coook gelmesin kırmızılar
Esim 26 yasinda canim biraz zor ikna oldu kendimi babaliga hazir hissetmiyorum diyodu sanki kilolari o alicak o uykusuz kalicak işteyken o bakicak benim demem lazimken genelde kadınlar istemez hemen ben de sasiriyodum uzuluyodumGelmesinler istemiyoruz :)) benim bat 7 temmuz yanlış bakmışım canim. Esiniz kac yasında bu arada benim eşim 23 yasında erken gibi bi erkek icin ama istiyorum artık
Ahh canim yaa olabiliyor öyle seyler ben de yok kilo alacam, uykusuz kalacam , kendime bakamicam, kitap okuyamayacağım vs.. düşünürken eşim cok istedi aramızda tatsızlıklar oldu kıyamadım sonra içime işledi cocuk istegi. Erkekler de kolayca etkilenebiliyor hamilelik, cocuk olaylarından, anlayacağın 1 degil 2 çocukla uğraşacagiz valla Aslında bu kadar şikayetçiyken unuttuğum bisey oluyordu bebisin saglıklı bi şekilde dünyaya gelmesi o an tüm şikayetlerim yakınmalarım bitiyorduEsim 26 yasinda canim biraz zor ikna oldu kendimi babaliga hazir hissetmiyorum diyodu sanki kilolari o alicak o uykusuz kalicak işteyken o bakicak benim demem lazimken genelde kadınlar istemez hemen ben de sasiriyodum uzuluyodum
İnsallah en yakin zamanda bebisler göbüşlerimize gelir.. Al benden de o kadar 2 cocukla ugrasmaya raziyim ben de napalim annelik duygusu dogustan bizlere verilen bir sans saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun tek dilegim o
Ahh canim yaa olabiliyor öyle seyler ben de yok kilo alacam, uykusuz kalacam , kendime bakamicam, kitap okuyamayacağım vs.. düşünürken eşim cok istedi aramızda tatsızlıklar oldu kıyamadım sonra içime işledi cocuk istegi. Erkekler de kolayca etkilenebiliyor hamilelik, cocuk olaylarından, anlayacağın 1 degil 2 çocukla uğraşacagiz valla Aslında bu kadar şikayetçiyken unuttuğum bisey oluyordu bebisin saglıklı bi şekilde dünyaya gelmesi o an tüm şikayetlerim yakınmalarım bitiyordu
Kızlar siz iyisiniz yine yaşınıza göre cesursunuz; ben 26 yaşında evlendim; dört yıl cesaret edemedim rahatım bozulacak diye :)) aynı sen gibi kitap okuyabilecek miyim diye bile düşündüm (çok severim çünkü) ama şimdi istiyorum . Bakalım hepimiz aynı zamanda denemeye başlamışız. İnşallah hepimizin olur Temmuz'da ama ilk altı ay olmayabiliyormuş hiç bir problem olmasa bile. Ben kendimi hazırladım buna. :)
Ahh canim yaa olabiliyor öyle seyler ben de yok kilo alacam, uykusuz kalacam , kendime bakamicam, kitap okuyamayacağım vs.. düşünürken eşim cok istedi aramızda tatsızlıklar oldu kıyamadım sonra içime işledi cocuk istegi. Erkekler de kolayca etkilenebiliyor hamilelik, cocuk olaylarından, anlayacağın 1 degil 2 çocukla uğraşacagiz valla Aslında bu kadar şikayetçiyken unuttuğum bisey oluyordu bebisin saglıklı bi şekilde dünyaya gelmesi o an tüm şikayetlerim yakınmalarım bitiyordu
Biz kadınların sevgisi Sabri hem kocamıza hem bebisimize yeter Allah in izniyle. Amin insallah canim. Zorlanacağımız günler olacak iyi geçen günlerimiz olacak yeter ki biz güçlü olalım pes etmeyelim. Ahhh bu kadınların derdi bitmez valla , iyi es olmak, iyi sabırlı anne olmak , evde isler güçler , gerektiğinde hemşire , aşçı oooo herşey var masallah bizde hahhhahhİnsallah en yakin zamanda bebisler göbüşlerimize gelir.. Al benden de o kadar 2 cocukla ugrasmaya raziyim ben de napalim annelik duygusu dogustan bizlere verilen bir sans saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun tek dilegim o
Ben kilodan korkmuyorum canim cnku iyi efor harcayacağız zamanla bebiş peşinden koşturmaktan . Yalnız tavsiyem hepinize olsun kızlar bol bol zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı sürün karin çatlağını önlemesi icin şakın ihmal etmeyin derim. İyi haberlerinizi bekliyorum canim. Cok heyecanlı ya sizlerle tanımadığım insanlarla cok guzel seyler paylaştığım icin heyecanım daha cok artıyorİyi bayramlar kızlar.bizde 2 aydır istiyoruz ilk bebeş allah nasip ederse.bende vucudumun bozulmasından korkuyorum şimdiden kilo vermeye başladım ne kadar az kiloyla hamile kalırsak o kadar iyi kızlar hedefim 50 kiloyla hamile kalmak tabi inş bebiş ailemize katılmaya karar verir