- 27 Mayıs 2022
- 1.377
- 906
AYY CANIM HADİ İNŞALLAH İYİ HABERLER ALALIMGünaydınnnnn
Evet kıslar durum bildiriliyorum adetim hale sökülmedi dün sökülür gibi olmuştu ama şimdi gelen giden yok randevu aldım bugün muayeneye gideceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYY CANIM HADİ İNŞALLAH İYİ HABERLER ALALIMGünaydınnnnn
Evet kıslar durum bildiriliyorum adetim hale sökülmedi dün sökülür gibi olmuştu ama şimdi gelen giden yok randevu aldım bugün muayeneye gideceğim.
Yarından itibaren ovulasyon testine başlıyorum ben deBizim topik niye sessiz ya nerdesiniz millet
Bool pozitifli bi temmuz olucak bizim için, inanıyorum hemen ekliyorum canımCanısı senin grubu inşallah uğurlu gelir bize. 11 temmuza beni de yazarsın. İstenmeyen yeni adet tarihi tahmini 11 temmuz.
Bu sefer tutunsun yumoşlarrYarından itibaren ovulasyon testine başlıyorum ben de
Canım güzel haberlerle gel inşallah, bekliyoruzGünaydınnnnn
erken yumurtlama mı oluyo cidden sende acaba dün de yazdığın belirtileri göz önüne alarak söylüyorumKızlar benim göğüs ağrım hiç geçmedi ya uçları da sızlıyor acıyor adetten sonra geçerdi normalde niye öyle oldu ki
3 ay takip ettim ovulasyonla hep 15-18 günler arasında oldu. Bilemedim ki takip etmiyorum bu ayerken yumurtlama mı oluyo cidden sende acaba dün de yazdığın belirtileri göz önüne alarak söylüyorum
Ovulasyon testi alıp bi yapsan aslında aklında soru işareti kalmaz bakarsın ne durumda normalde bnmde göğüs hassasiyetim adet öncesi olur sonra geçer çünkü hiç yaşamadım böyle bi durumKızlar benim göğüs ağrım hiç geçmedi ya uçları da sızlıyor acıyor adetten sonra geçerdi normalde niye öyle oldu ki
Ama daha döngünün 7. Günündeyim 2 gün önce bitti adetim hemen yumurtlama olur mu kiOvulasyon testi alıp bi yapsan aslında aklında soru işareti kalmaz bakarsın ne durumda normalde bnmde göğüs hassasiyetim adet öncesi olur sonra geçer çünkü hiç yaşamadım böyle bi durum
Amin inşallah canım Rabbim büyükBirbirimize dua edelim, bu ay olacak çok güzel pozitifler görücez Allah'ın izniyle
Valla kuzum zannetmiyorum ama aklında soru işareti kalmasındansa rahat edersin bazen ayda 2 kere yumurtlanıyor falan yaAma daha döngünün 7. Günündeyim 2 gün önce bitti adetim hemen yumurtlama olur mu ki
Ekliyorum canım uğur getirsin sana da inşallah
Bu ay ovulasyon kullanmak pek istemiyorum ya belki döngünün ortalarında eczaneden alıp yaparım. Yumurtlama olduysa da kacirmamisimdir değerlendirdimValla kuzum zannetmiyorum ama aklında soru işareti kalmasındansa rahat edersin bazen ayda 2 kere yumurtlanıyor falan ya
Kuzum gittin mi merak ettim benim de bir sökülmedi hapı bıraktıktan sonra düzene giremedim galibaGünaydınnnnn
Bence olabilir. Hemen adet bitimi ya da adete yakin yumurtlayan duydum.Ama daha döngünün 7. Günündeyim 2 gün önce bitti adetim hemen yumurtlama olur mu ki
İnşallah bu sefer erken olmuşturBence olabilir. Hemen adet bitimi ya da adete yakin yumurtlayan duydum.
Insallah canim. Sen zaten günaşırı değerlendirmeye çalış. Çokta düşünme.İnşallah bu sefer erken olmuştur