yok kuzum. Benim döngüm 27-28 günde bir olduğu için.. temmuzda 1 inde ilk bat, regl olursam öbür bat 27 si oluyor. denk geldi tamamenInşallah olacak canım senin her ay çift yumurtlama mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum. Benim döngüm 27-28 günde bir olduğu için.. temmuzda 1 inde ilk bat, regl olursam öbür bat 27 si oluyor. denk geldi tamamenInşallah olacak canım senin her ay çift yumurtlama mı
Oh maşallah canım bonus levele gelmişsin gelsin bebişşşyok kuzum. Benim döngüm 27-28 günde bir olduğu için.. temmuzda 1 inde ilk bat, regl olursam öbür bat 27 si oluyor. denk geldi tamamen
aynen uğurlu ayOh maşallah canım bonus levele gelmişsin gelsin bebişşş
teşekkür ederim canım. amin inşallah hersey guzel olur bende gebelik olacağını düşünmüyorum ama aranızda olmayı seviyorum inşallah bu ay guzel haberler alırız buradaYa kuzum benim sakin kal moralini ne kadar bozma desekte bir işe yaramıyor biliyorum sen güçlü kalmaya çalış inan herşey çok güzel olcak
Kuzum komsuyla pikniklerdeydiknerdesin sen nerde nerde M Mavimiresl
Amiiinn inşallahAllahım duysun sesimizi inşallah çok beklemeden anne oluruz
Ekledim canım
Benimde öyle 29-30 temmuz oluyor yine ayni ay içi demekki bize guzel haberler verecek temmuzyok kuzum. Benim döngüm 27-28 günde bir olduğu için.. temmuzda 1 inde ilk bat, regl olursam öbür bat 27 si oluyor. denk geldi tamamen
Hangisini yaziyim canımBeni de yazın gecikmemin 6. Günü kan geldi yerleşme değildir sanmıyorum sancım var 4yada 9 Temmuz en geç
Yorumunu yeni gördüm canım aminKuzum şans getirsin topiğin seninle birlikte hepimize hep güzel haberler alalım
İnan 26 günde bir olurken geçen ay 1 hafta erken bu ay 1 hafta geç geldi hiç olmayacak işler oldu ikiside olabilir siz 9 yazın artık günüm 40. Gün olmadan hiç bişey beklemeyeceğimHangisini yaziyim canım
Ekliyorum bu ay uğurlu gelsin hepimizeİnan 26 günde bir olurken geçen ay 1 hafta erken bu ay 1 hafta geç geldi hiç olmayacak işler oldu ikiside olabilir siz 9 yazın artık günüm 40. Gün olmadan hiç bişey beklemeyeceğim
İnşallah canım artık pek umudum yok ama hayırlısıEkliyorum bu ay uğurlu gelsin hepimize
Bende aynı gün iki test yaptım ikisinde de anında pembe silik çizgii çıktı çok sevindim gittim kan verdim negatifti sonuç çok üzülmüştüm. Sonrada adet oldum zaten. Negatif görünce bi kaç gün insan kötü oluyor ama ondan sonra deşarj olup yeni ay yeni umutlar diyoruz :) olumsuz düşünmek yokİnşallah canım artık pek umudum yok ama hayırlısı