Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tam bir inançla geldim inşallah hepimiz Mart annelerine transfer olalım buradanSökülünce güncelle canimm olacak inanıyorum
Ayy o topiği de sen açarsınBen de tam bir inançla geldim inşallah hepimiz Mart annelerine transfer olalım buradan
Mavisi olan t çok koyu C silik test mi hatalı yoksa hamile misin canım
Ayy Hadi inşallahAyy o topiği de sen açarsın
Ekliyorum canım uğur getirsin inşallah
Teşekkür ederim canım enerjini burdan hissettim inşallah bende bir kaç güne rahatlarım hep beraber dua grubu da mı yapsak ne etsek acabaBende aynı gün iki test yaptım ikisinde de anında pembe silik çizgii çıktı çok sevindim gittim kan verdim negatifti sonuç çok üzülmüştüm. Sonrada adet oldum zaten. Negatif görünce bi kaç gün insan kötü oluyor ama ondan sonra deşarj olup yeni ay yeni umutlar diyoruz :) olumsuz düşünmek yok
Ekliyorum canımMerhaba kızlarrrr bat 1 Temmuz beni de yazar mısınız SAT 10 Haziran
Benim bu ay iki bat ım var adet döngüm 24-25 gün olduğu için. İlk bat 1 temmuz diğeri 25 temmuz nasıl yapalım?Merhaba kızlarrrr bat 1 Temmuz beni de yazar mısınız SAT 10 Haziran
Beni de ekler misinizGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
ANNE ADAYLARI BAT TARİHİ SONUÇ M MiuLego 1 Temmuz @lokum8 2 Temmuz @miresl 2 Temmuz Ozlenenhanim 2 Temmuz @ucge 3 Temmuz G Gzmyts53 4 Temmuz @simcook 4 Temmuz @leRonthavan 4 Temmuz @ad000 5 Temmuz @Elif_edanur_61_61 8 Temmuz @MellyMel_ 8 Temmuz @Arasdefne 9 Temmuz tubiiloji 9 Temmuz @Ihlamurseven 16 Temmuz
Gzmyts53 beni de ekler misiniz bat 2 TemmuzGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
ANNE ADAYLARI BAT TARİHİ SONUÇ M MiuLego 1 Temmuz @lokum8 2 Temmuz @miresl 2 Temmuz Ozlenenhanim 2 Temmuz @ucge 3 Temmuz G Gzmyts53 4 Temmuz @simcook 4 Temmuz @leRonthavan 4 Temmuz @ad000 5 Temmuz @Elif_edanur_61_61 8 Temmuz @MellyMel_ 8 Temmuz @Arasdefne 9 Temmuz tubiiloji 9 Temmuz @Ihlamurseven 16 Temmuz
Birbirimize dua edelim, bu ay olacak çok güzel pozitifler görücez Allah'ın izniyleTeşekkür ederim canım enerjini burdan hissettim inşallah bende bir kaç güne rahatlarım hep beraber dua grubu da mı yapsak ne etsek acaba
Canım adet olursan (inşallah olmaz) 25 temmuz olarak güncellerimBenim bu ay iki bat ım var adet döngüm 24-25 gün olduğu için. İlk bat 1 temmuz diğeri 25 temmuz nasıl yapalım?
EkliyorummBeni de ekler misiniz
Gzmyts53 beni de ekler misiniz bat 2 Temmuz
Teşekkür ediyorumEkliyorumm
Bence deBenimde öyle 29-30 temmuz oluyor yine ayni ay içi demekki bize guzel haberler verecek temmuz