- 7 Haziran 2022
- 237
- 194
- 31
Şimdi görüyorum çok sevindim doktorunuz ne güzel karar vermiş. Sağlıcakla gelsin bebişiniz. Bu saatte siz yazdınız mı diye bakmak istedim iyi ki bakmışım. Bi de normal kaset test sanırımGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
Hayırlı olsun canımHamılelık testi.kızlar suan soktayım. Uzun suredir deniyorduk.Ne yapmam lazım sımdı?
EveeetAneyyy kiz sen koç burcumusunkoçlari severimmmm bende koçum nisann koçu
AaalaaEveeeteşim de ben de Nisan cücükleriyiz
Artı olarak dünden beri gaz ve ishal varGünaydın kızlar
Ya ben de durumlar çok karışık histereskopi sonrası 10.gündeyim önceki gece ve dün gece akıntı içinde kahverengi lekelenme gördüm çok azdı ikiside dünden beri midem bulanıyor dün gece kustum kusacam oldum ama çıkmadı baya kötüydü. Zar zor uyumuşum e şimdi yine aynı midem böyle bulanıyor gibi tuhaf
Evet verıcem ama suan yazlıktayız cumartesi döneceğiz anca o zaman verebileceğimHayırlı olsun canımkan testi vermelisin bence
App store a adet takvimi yazınca çiçeki defter gibi fotografı olan app i kullanıyorum. Adı adet takvimiMerhaba siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Bende aynı belirtileri yaşadım, yaşıyorum. Ama bu kadar erken belli olur mu bilemedimKızlar merhaba. Tahmini hesaplamalara göre 26sı yumurtlama günümdü. Ama eşimle 2gunde bir ilişkiye girdik bu ay sadece yumurtlamayi beklemedik. Agustos 9-10tahmini aybaşı gunum. Ama karnım aşırı derece şiş sanki ağırlık taşıyor gibiyim ve sürükli çişim carmış gibi. Bir de yatağa yatınca aşırı belim ağrıyor. Bu kadar erken belirti olur mu? Ve ya ne düşünüyorsunuz
A a a bebişşş mi geliyor yoksammmmmm ayyy ne zaman bat bebişimArtı olarak dünden beri gaz ve ishal var
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 S sultansultan90 A ad000 Lale95
Yaa ne tatlısınız çok teşekkür ederimŞimdi görüyorum çok sevindim doktorunuz ne güzel karar vermiş. Sağlıcakla gelsin bebişiniz. Bu saatte siz yazdınız mı diye bakmak istedim iyi ki bakmışım. Bi de normal kaset test sanırım
Evet çift çizgiyi görünce gittim hemen 749,8 çıktıAy çok heycanlıııkan verdınmi sen peki? koç burçları iyidir ya acaba kızmı erkekmı merakı sardı beni şimdiden
3 Nisan. Senin?Aaalaadoğum günün ne zaman?
Canımcım hem mide bulantısı hem ishal deyince mikrop mu aldın biyerden acaba dedim ama ben de o gaz ishal ve mide kramplarını yaşadım 2 gün boyunca kıvrandım. Acaba diyorum?Artı olarak dünden beri gaz ve ishal var
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 S sultansultan90 A ad000 Lale95
Yok tedavi gormedim doğal yolla olduEvet çift çizgiyi görünce gittim hemen 749,8 çıktıcinsiyetten çok tek mi çift mi merakı sardı beni değeri yüksek görünce tedavi görüyor muydun doğal yolla mı oldu senin ? Ve ikimiz için de kız hissettim bi an
Benim aşılama ile oldu iki yumurta gelişmişti o yüzden kafam karıştı yoksa ne kadar zor olduğunu biliyorumYok tedavi gormedim doğal yolla olduDeğerin süper gönlünde ne varsa oyle olsun ikizde güzel ama tek seferde iki çocuk sen tedavi görüyormuydun? Ailede ikiz var mi? Bu arada umarım hissettiğin gibidir kız çocuk çooook istiyorum tabi önce sağlık
Aslında bir seferde iki bebişle bu işi kapatmakta güzel olurduBenim aşılama ile oldu iki yumurta gelişmişti o yüzden kafam karıştı yoksa ne kadar zor olduğunu biliyorumbenim için de herşeyden önce sağlıklı olması geliyo tabi ki ne olursa olsun zaten çok sevicem ama kız olması gönlümden geçen ne yalan söyliyeyim
Zannetmiyorum aşko ya bu ay ben hem histereskopi oldum hemde iki ilişki oldu biri histereskopi öncesi biri de 25 temmuzda.A a a bebişşş mi geliyor yoksammmmmm ayyy ne zaman bat bebişim