- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Ya 20 ya da 22 temmuzNe zaman yumurtlama oldu?
2 gün geçtiğinde çıkar, daha erken.Ya 20 ya da 22 temmuz
Kaset testte cikar dimii1
2 gün geçtiğinde çıkar, daha erken.
Böyle giderse biz seni 9 ay işetirizYaaaa sen beni gülmekten öldürebilirsin Allah'ım kendi kendime kahkaha atıyorumneyse ben yine de bi kan veriyim bence o da yalancı çizgi olmasın şimdi (kan vermek için bahane buldu)
12 gün sonra evet.Kaset testte cikar dimii
BencedeeğğBöyle giderse biz seni 9 ay işetiriz
Çocuk çıkıp yemin edene kadar dewamke
Bunu sakla hatıra olurBana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizieczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim ay koptum yaa
Bu kadar koyu çizgi görmüşüm saklamaz mıyım?Bunu sakla hatıra olur
Yaklasık bir senedir deniyordukYa sizin ilk denemenizde mi oldu acaba gebelik?
İnsallah sağsağlimEvet öyle oluyor genelde galiba. en kötü huyu da inatçılık ve hırs galiba. Ya o minnakları kucağımıza alalım da hangi burç olursa olsun
Hımm döngün 25 günse 6 gün kala mümkün değil bebeğim ya. O okudukların döngüleri uzun olanlar ya da yumurtlama zamanını net bilmeyenler
Çok teşekkür ederimAy bu hcg testi değil mibaya pozitif canım, tebrik ederim
Allah önce sağlıkla, sonra da gönlüne göre versin canımİnsallah sağsağlimİçimden kız geçiyor
Aşko gebesin ya okkalı bir dua ette bizide bulsun beybitolarAllah önce sağlıkla, sonra da gönlüne göre versin canım
Canım benim inan bana kendime ederken size de dua ediyorum, kalbim hep sizinleAşko gebesin ya okkalı bir dua ette bizide bulsun beybitolar❤ bu enfeksiyon çok canımı sıktı benim ya ağlayasım geliyo ☹
Amin inşallah sana daAllah önce sağlıkla, sonra da gönlüne göre versin canım
Yarın daha koyu çıkar benimde böyleydi bu markayı yaptığım daMerhaba kızlar bugün ovülasyon testim de t çizgisi diğer günlere nazaran koyu ama hala C çizgisi kadar koyu değil yumurtlama olmuş mu yani bugün pik mi yoksa olacak gibi mi yani yarın daha koyu çıkar mı?Eki Görüntüle 3104113
Sağol kuzum cansın amin inşallahCanım benim inan bana kendime ederken size de dua ediyorum, kalbim hep sizinleAllah bekletmeden bir an önce sağlıkla kavuştursun hepinizi kuzularınıza sırayla mutluluktan ağlayın inşallah
Sıkma canını ilaç tedavisiyle hemencecik hallolur yeter ki ihmal etme