Aşko dün adım atarken bile canım yanıyordu karnımda ama kasıklarda değildi batmalar bildiğin göbeğimin yan tarafındaydı. Canımcım benim bu reglden sonra iki ilişkim oldu biri histereskopi öncesiydi tam tarih hatırlamıyorum biri de 25 temmuzdaydı. 25inde olan daha çok yeni bunkadar erken olmaz. Histereskopi öncesinde olan ilişki desem rahime kamera soktular bir sürü illaki rahimde ufak tefek zararlar vermiştir vücut kendini toparlamadan bide bebek almaz oraya diye düşünüyorum. Ben gebeliğe pek yoramadım yaCanımcım hem mide bulantısı hem ishal deyince mikrop mu aldın biyerden acaba dedim ama ben de o gaz ishal ve mide kramplarını yaşadım 2 gün boyunca kıvrandım. Acaba diyorum?
Günaydın tatlim,aceba uzun yol geldin ondan ola bilirmi?hsg sonrasi korunmali ilişki mi oldu?Artı olarak dünden beri gaz ve ishal var
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl R Random3 @Mucizemmm16 @sultansultan90 @ad000Lale95
11 nisan3 Nisan. Senin?
Hsg değildi aşkom histereskopi . Rahimin içine kamera ile baktılar. Korunmada tek ilişki oldu o da 4 gün falan önceydiGünaydın tatlim,aceba uzun yol geldin ondan ola bilirmi?hsg sonrasi korunmali ilişki mi oldu?
Evet fikren güzel ama gözümü korkutan bi ihtimalAslında bir seferde iki bebişle bu işi kapatmakta güzel olurdutek hamilelikle iki çocuk birden bu yanından bakınca bence harika insallah ikimizinkide kız olur o zaman
Tabii sen ona yorma bunu devam ederse doktora git ama mucizelere de inanırızAşko dün adım atarken bile canım yanıyordu karnımda ama kasıklarda değildi batmalar bildiğin göbeğimin yan tarafındaydı. Canımcım benim bu reglden sonra iki ilişkim oldu biri histereskopi öncesiydi tam tarih hatırlamıyorum biri de 25 temmuzdaydı. 25inde olan daha çok yeni bunkadar erken olmaz. Histereskopi öncesinde olan ilişki desem rahime kamera soktular bir sürü illaki rahimde ufak tefek zararlar vermiştir vücut kendini toparlamadan bide bebek almaz oraya diye düşünüyorum. Ben gebeliğe pek yoramadım ya
Günaydın canım hastanede vermiştim ben zaten daha sonra sağlık ocağı da çağırmıştıEvet verıcem ama suan yazlıktayız cumartesi döneceğiz anca o zaman verebileceğimsaglık ocağındamı hastanede mi kan vermeliyim?
Canim gecmis olsun bi gitsene doktora yaArtı olarak dünden beri gaz ve ishal var
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl R Random3 @Mucizemmm16 @sultansultan90 @ad000Lale95
Hangısı olursa senin için en iyisi oymus dıye düşün sonucta her durumun avantajı ve dezavantajı var. Hamile olmanın tadını cıkartalım bence bu dönemdeEvet fikren güzel ama gözümü korkutan bi ihtimaldoğumdan sonra ilk haftalar zor geçiyor kardeşim yeni doğum yaptı ve bi hafta anane babanne teyze anne ve baba olarak seferber olduk o an düşünmüştüm ikiz anneleri ne yapıyor böyle koloni halinde mi yaşıyorlar diye annem de sen bişeye üzülüp odaklanma kendine çekiyorsun dedi. Hcgyi yüksek görünce aklıma gelen ilk ihtimal bu oldu o yüzden
GünaydınnGünaydın canım hastanede vermiştim ben zaten daha sonra sağlık ocağı da çağırmıştıneyse 1 günün kalmış pazartesiyi bekleyeceğine sağlık ocağı için yarın hastanede verirsin
Kesinlikle haklısın zaten bi noktadan sonrası irademiz dışında. En iyisi en güzeli bulsun biziHangısı olursa senin için en iyisi oymus dıye düşün sonucta her durumun avantajı ve dezavantajı var. Hamile olmanın tadını cıkartalım bence bu dönemde
Ay ne güzel bayılırım sürprizlereGünaydınnBakalım eşimden gızlı vermelıyım ona surprız yapcam cunku en kotu pazartesı o ıse gıdınce kan vermeye gıtcem
Ya eşimde çok ısrar etti dün akşam ama bu gün kadın doğuma randevum var zaten diye gitmek istemedim acileCanim gecmis olsun bi gitsene doktora ya
Bu gün randevum var kadın doğuma ama yoğunluktan gidebilir miyim bilmiyorumTabii sen ona yorma bunu devam ederse doktora git ama mucizelere de inanırız
Ben deee suan kendımı zor tutuormm ve demin eşim dediki içime doguyor hamilesin. Regl olmıcam bu ayAy ne güzel bayılırım sürprizlere
Regl olmayacaksın bu ay dedi. Heyecandan sacma sapan yazmısım:)Ben deee suan kendımı zor tutuormm ve demin eşim dediki içime doguyor hamilesin. Regl olmıcam bu ay