Aaaa farkli şeylermiş bilmiyordum ben,peki sonuç ne çikmişti ?Hsg değildi aşkom histereskopi . Rahimin içine kamera ile baktılar. Korunmada tek ilişki oldu o da 4 gün falan önceydi
Kadin doğuma ne için gidiyorsun tatlim?tedavimi? yoksa muayene için?Bu gün randevum var kadın doğuma ama yoğunluktan gidebilir miyim bilmiyorum
Benim en yakın arkadaşım hamile ve benim için hep dua eder. Onun güzel enerjisinin iyi geldiğini hissediyorum. Ben de senin için dua ediyorumNasılsıniz kizlar ? M MavimireslMucizemmm16 @ venevv Childdevelopment S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 belirti yaşayanlar, ağrısı olanlar iyisiniz inşaallah? dün misafirlikteydim yoğundum internetim yoktu pek giremedim,eş paketi siparişim geldi bu gün itibariyle kullanmaya başladım inşaallah ilk ayda pozitifi görürüm
Hamiş aşkolar dua edin lütfen R Random3 N NastenkaAleksey ve diğerleri
Kuzum doktordan çıkınca haber et belki bebiştir yaaArtı olarak dünden beri gaz ve ishal var
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 S sultansultan90 @ad000 Lale95
İnşallah kuzum inşallah bebiş haberini bu ay verirsin bizeNasılsıniz kizlar ? M MavimireslMucizemmm16 @ venevv Childdevelopment S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 belirti yaşayanlar, ağrısı olanlar iyisiniz inşaallah? dün misafirlikteydim yoğundum internetim yoktu pek giremedim,eş paketi siparişim geldi bu gün itibariyle kullanmaya başladım inşaallah ilk ayda pozitifi görürüm
İhmal etme aşkısı zaman yarat kendine. Bu kadar uğraşıyoruz...Bu gün randevum var kadın doğuma ama yoğunluktan gidebilir miyim bilmiyorum
Görürsün Allah'ın izniyle, dualarımız sizinle canım benimNasılsıniz kizlar ? M MavimireslMucizemmm16 @ venevv Childdevelopment S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 belirti yaşayanlar, ağrısı olanlar iyisiniz inşaallah? dün misafirlikteydim yoğundum internetim yoktu pek giremedim,eş paketi siparişim geldi bu gün itibariyle kullanmaya başladım inşaallah ilk ayda pozitifi görürüm
Kuzum ihmal etme git bakalım hatta çıkınca haber et etiketle bekliyoruz burda o kadar uğraşıyoruz gitmemek olur muBu gün randevum var kadın doğuma ama yoğunluktan gidebilir miyim bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsunBenim en yakın arkadaşım hamile ve benim için hep dua eder. Onun güzel enerjisinin iyi geldiğini hissediyorum. Ben de senin için dua ediyorumLale95
Amin aşko çok teşekkür ederimİnşallah kuzum inşallah bebiş haberini bu ay verirsin bizefena değil aşko ilaçlarla sürünmeye devam bitseler de rahatlasam çok kötü oluyorum acayip mideme dokunuyo ilaç☹ şu ilaçlar bitse adet olsam da yeni döneme geçsem artıkın diye bekliyorum bende adete daha 1 hafta var zamanda geçmiyo
Amin tatlim çok teşekkür ederimGörürsün Allah'ın izniyle, dualarımız sizinle canım benim
Amin kuzum inşallahAmin aşko çok teşekkür ederimRabbim şifalar versin inşaallah lap az kalmiş biraz da sabr et biter artik
Kuzum daha adet için erken değil mi ya bat ne zaman ki ? belki bebiştir güzel düşünelim güzel olsun aşko ❤❤Kızlar adet olacakmış gibi ağrım var ve özellikle sol kasığımda icten içte böyle nasil desem bi hassasiyet var sanki. Ümitlenmeli miyim sizce22 Temmuz yumurtlama oldu 23 Temmuz daha silikti, 24 temmuzda tekrar pik yaptı 25 temmuzda tamamen silindi. Hepsini de değerlendirdim ama bilemedim belkide adet olcam
Canım inşallah yerleşmedirKızlar adete 4 gün kaldı . Hafiften kasık ağrısı var hala geçmiyor. Doktora soruyorum yerleşme de olabilir gebelikte şu an bilemeyiz diyor
Hadi hayırlı olsun kuzum ins şifa olsun hamiş olasınNasılsıniz kizlar ? M MavimireslMucizemmm16 @ venevv Childdevelopment S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 belirti yaşayanlar, ağrısı olanlar iyisiniz inşaallah? dün misafirlikteydim yoğundum internetim yoktu pek giremedim,eş paketi siparişim geldi bu gün itibariyle kullanmaya başladım inşaallah ilk ayda pozitifi görürüm
Amin canim teşekkürlerHadi hayırlı olsun kuzum ins şifa olsun hamiş olasınbenim artık oda doldu 3. Eş paketimi bitirdim beklemedeyim
Kuzum daha 4 gün geçmiş.. adet olmazsın daha merak etmeKızlar adet olacakmış gibi ağrım var ve özellikle sol kasığımda icten içte böyle nasil desem bi hassasiyet var sanki. Ümitlenmeli miyim sizce22 Temmuz yumurtlama oldu 23 Temmuz daha silikti, 24 temmuzda tekrar pik yaptı 25 temmuzda tamamen silindi. Hepsini de değerlendirdim ama bilemedim belkide adet olcam