Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Canımcım hem mide bulantısı hem ishal deyince mikrop mu aldın biyerden acaba dedim ama ben de o gaz ishal ve mide kramplarını yaşadım 2 gün boyunca kıvrandım. Acaba diyorum? 🥰
Aşko dün adım atarken bile canım yanıyordu karnımda ama kasıklarda değildi batmalar bildiğin göbeğimin yan tarafındaydı. Canımcım benim bu reglden sonra iki ilişkim oldu biri histereskopi öncesiydi tam tarih hatırlamıyorum biri de 25 temmuzdaydı. 25inde olan daha çok yeni bunkadar erken olmaz. Histereskopi öncesinde olan ilişki desem rahime kamera soktular bir sürü illaki rahimde ufak tefek zararlar vermiştir vücut kendini toparlamadan bide bebek almaz oraya diye düşünüyorum. Ben gebeliğe pek yoramadım ya

Aslında bir seferde iki bebişle bu işi kapatmakta güzel olurdu😍 tek hamilelikle iki çocuk birden😍 bu yanından bakınca bence harika🤩 insallah ikimizinkide kız olur o zaman🙏🙏🙏
Evet fikren güzel ama gözümü korkutan bi ihtimal😅 doğumdan sonra ilk haftalar zor geçiyor kardeşim yeni doğum yaptı ve bi hafta anane babanne teyze anne ve baba olarak seferber olduk 😅 o an düşünmüştüm ikiz anneleri ne yapıyor böyle koloni halinde mi yaşıyorlar diye 🙊 annem de sen bişeye üzülüp odaklanma kendine çekiyorsun dedi. Hcgyi yüksek görünce aklıma gelen ilk ihtimal bu oldu o yüzden 🥲😅

Aşko dün adım atarken bile canım yanıyordu karnımda ama kasıklarda değildi batmalar bildiğin göbeğimin yan tarafındaydı. Canımcım benim bu reglden sonra iki ilişkim oldu biri histereskopi öncesiydi tam tarih hatırlamıyorum biri de 25 temmuzdaydı. 25inde olan daha çok yeni bunkadar erken olmaz. Histereskopi öncesinde olan ilişki desem rahime kamera soktular bir sürü illaki rahimde ufak tefek zararlar vermiştir vücut kendini toparlamadan bide bebek almaz oraya diye düşünüyorum. Ben gebeliğe pek yoramadım ya
Tabii sen ona yorma bunu devam ederse doktora git ama mucizelere de inanırız 🥰

Evet verıcem ama suan yazlıktayız cumartesi döneceğiz anca o zaman verebileceğim:KK43: saglık ocağındamı hastanede mi kan vermeliyim?
Günaydın canım hastanede vermiştim ben zaten daha sonra sağlık ocağı da çağırmıştı 🤗 neyse 1 günün kalmış pazartesiyi bekleyeceğine sağlık ocağı için yarın hastanede verirsin

Veziir Veziir canım geçmiş olsun dilerim ki belirtilerin bebiştir🤲🏻 Ama aklıma bilmiyorum duydunuz mu göbek düşmesi geldi onun da belirtileri böyle bulantı yapar İshal yapar vs..

Kızlar ilk yumurtlama gününden tam bir hafta ikincisinden 5 gün geçti, alt karın ağrısıyla uyandım ve lavaboya gittiğimde beyaz-seffaf karışık akıntı olmus afedersiniz ic çamaşırım sırılsıklam. 😕 Keşke belirti olsa 😂

Evet fikren güzel ama gözümü korkutan bi ihtimal😅 doğumdan sonra ilk haftalar zor geçiyor kardeşim yeni doğum yaptı ve bi hafta anane babanne teyze anne ve baba olarak seferber olduk 😅 o an düşünmüştüm ikiz anneleri ne yapıyor böyle koloni halinde mi yaşıyorlar diye 🙊 annem de sen bişeye üzülüp odaklanma kendine çekiyorsun dedi. Hcgyi yüksek görünce aklıma gelen ilk ihtimal bu oldu o yüzden 🥲😅
Hangısı olursa senin için en iyisi oymus dıye düşün sonucta her durumun avantajı ve dezavantajı var. Hamile olmanın tadını cıkartalım bence bu dönemde😍

Günaydın canım hastanede vermiştim ben zaten daha sonra sağlık ocağı da çağırmıştı 🤗 neyse 1 günün kalmış pazartesiyi bekleyeceğine sağlık ocağı için yarın hastanede verirsin
Günaydınn☀️ Bakalım eşimden gızlı vermelıyım ona surprız yapcam cunku en kotu pazartesı o ıse gıdınce kan vermeye gıtcem🤗

Kızlar bugün benim bat günüm.
Benim regl baş ağrısıyla gelir.
Sabah basım ağrısı parol aldım ama geçmiyor ağrı.
Dolarex almam gerek geçmesi için 😔

X