Maydanoz kaynat iç bol bol, çok iyi söker. Bir an önce iyileş iş güç seni beklerSağol kuzum cansın amin inşallah ❤❤ kullanıyorum ilaçları ama bu gün yine kasıklarım ağrıyo ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz kaynat iç bol bol, çok iyi söker. Bir an önce iyileş iş güç seni beklerSağol kuzum cansın amin inşallah ❤❤ kullanıyorum ilaçları ama bu gün yine kasıklarım ağrıyo ya
Koyu mu cikiyor canımHanımlar yumurtlamadan 6 gün sonra ovulasyonun koyulaşmaya başlaması bişey ifade eder mi?
Yok ya diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı o kadarKoyu mu cikiyor canım
O zaman yumurtlama gününü yarın olarak mı sayacağım bugün pik değil yaniYarın daha koyu çıkar benimde böyleydi bu markayı yaptığım da
Yok ama yarına olcak benim öyleydi çünkü. Eşinde sperm sorunu yoksa riske atma değerlendir bu geceyi de :)O zaman yumurtlama gününü yarın olarak mı sayacağım bugün pik değil yani
Off maydanozu hep unutuyorum aşko. İdrar yolunda ki geçmiş ama rahimde var hala ☹ iyi olmaya çalışıyorum aşko kendimi bırakmamaya çalışıyorum bakalımMaydanoz kaynat iç bol bol, çok iyi söker. Bir an önce iyileş iş güç seni bekler
Eşimde sorun yok canım ama eşim şehirdışında bu gece yok yalnızım yarın ve sonraki günleri değerlendirsem olur mu acaba? Siz memnun kaldınız mı testten hayırlı haberi aldınız mıYok ama yarına olcak benim öyleydi çünkü. Eşinde sperm sorunu yoksa riske atma değerlendir bu geceyi de :)
Olur tabi :)) yok malesef sonuç alamadımEşimde sorun yok canım ama eşim şehirdışında bu gece yok yalnızım yarın ve sonraki günleri değerlendirsem olur mu acaba? Siz memnun kaldınız mı testten hayırlı haberi aldınız mı
Koyulasacak gibi duruyorYok ya diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı o kadar
Aneyyy kiz sen koç burcumusun koçlari severimmmm bende koçum nisann koçuHahaha severim heyecanını hayır sen hiç kötüyü düşünme hep böyle şeyler düşün.. eşim de ben de koçuz. Bir koç daha geliyor bize de zordur, uyarmadı deme
Daha da testim kalmadıKoyulasacak gibi duruyor
Kizlar biraz yoğunum yurtdışından misafirlerimiz var cok giremiyorum merak etmeyin Mucizemmm16 Childdevelopment Veziir ve diger kizlarM Mavimiresl neredesin tatlış?
Kolay gelsin aşko❤❤ iyiysen sorun yok kuzum ❤❤Kizlar biraz yoğunum yurtdışından misafirlerimiz var cok giremiyorum merak etmeyin Mucizemmm16 Childdevelopment Veziir ve diger kizlar
Cok şükür kuzum iyiyimKolay gelsin aşko❤❤ iyiysen sorun yok kuzum ❤❤
Ayy inşallah gelmez de güzel haberler verirsin bize aşko❤❤ kuzum zaten kilolu değilmişsin ki bak sonra alınmıyo aşko dikkat et gidenler geri gelmiyooğğCok şükür kuzum iyiyim
Yoğun rahim kasilmasi yasiyorum yarin regl olmam lazim bakalim gelecekmi bu arada 60 dan 58e inmisim zayiflamisim cok sevindim yaa bide adet olsam rahatliycam.
Merhaba siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?Arkadaslar bu ay degerlendırdıgım gunler bu sekılde. Sıze de fıkır olsun dıye paylasmak ıstıyorum. Kalplı gunler degerlendırdıgım gunler. Pembe olan gunler regl gunlerım. 3 gun reglım suruyor benim.