Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Yok ama yarına olcak benim öyleydi çünkü. Eşinde sperm sorunu yoksa riske atma değerlendir bu geceyi de :)
Eşimde sorun yok canım ama eşim şehirdışında bu gece yok yalnızım yarın ve sonraki günleri değerlendirsem olur mu acaba? Siz memnun kaldınız mı testten hayırlı haberi aldınız mı

Kızlar merhaba. Tahmini hesaplamalara göre 26sı yumurtlama günümdü. Ama eşimle 2gunde bir ilişkiye girdik bu ay sadece yumurtlamayi beklemedik. Agustos 9-10tahmini aybaşı gunum. Ama karnım aşırı derece şiş sanki ağırlık taşıyor gibiyim ve sürükli çişim carmış gibi. Bir de yatağa yatınca aşırı belim ağrıyor. Bu kadar erken belirti olur mu? Ve ya ne düşünüyorsunuz

Eşimde sorun yok canım ama eşim şehirdışında bu gece yok yalnızım yarın ve sonraki günleri değerlendirsem olur mu acaba? Siz memnun kaldınız mı testten hayırlı haberi aldınız mı
Olur tabi :)) yok malesef sonuç alamadım

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ne zamandır çocuk istiyorsunuz ? Ben ilk defa kullanıyorum bu testleri

Cok şükür kuzum iyiyim

Yoğun rahim kasilmasi yasiyorum yarin regl olmam lazim bakalim gelecekmi bu arada 60 dan 58e inmisim zayiflamisim cok sevindim yaa bide adet olsam rahatliycam.
Ayy inşallah gelmez de güzel haberler verirsin bize aşko❤❤ kuzum zaten kilolu değilmişsin ki bak sonra alınmıyo aşko dikkat et gidenler geri gelmiyooğğ

Arkadaslar bu ay degerlendırdıgım gunler bu sekılde. Sıze de fıkır olsun dıye paylasmak ıstıyorum. Kalplı gunler degerlendırdıgım gunler. Pembe olan gunler regl gunlerım. 3 gun reglım suruyor benim.
Merhaba siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…