Evet 4+6 yım bugün. Yarın 5.hafta bitiyor. Ama sanırım sen Nisan annesi olacaksınCok cok tesekkurler sanırım senle aynı gıbıyız dımı sende suan 5 haftalık hamılesın yanlıs gormedıysem?
Ay asırı heycanlıııEvet 4+6 yım bugün. Yarın 5.hafta bitiyor. Ama sanırım sen Nisan annesi olacaksınben Mart'ın son günü
Ay asırı heycanlıııkoc burcu olacak o zaman cocuklar neyse ben havaya gırmeyım hemen belkı bısey cıkar daha kan tahlılı yaptırmadım:) ama 1 saattır kızmı erkekmı dıye dusunuorm
Denedim canim aylarca hemdeAsko sen hiç ovulasyon testi denedin mi
Annemle baban koç bılmezmıyım zor cıddenHahaha severim heyecanınıhayır sen hiç kötüyü düşünme hep böyle şeyler düşün.. eşim de ben de koçuz. Bir koç daha geliyor bize de zordur, uyarmadı deme
Öyleyse şu an daha 6 gün var. Bir de benim döngüm çok kısa 25 gün falan yani çok çabuk yumurtlıyorum hemen yeni döndüm başlıyorHayııır böyle bi çizgiyle hata olamaz da sadece 2-3 kere HCG takibi yap öyle söyle, eşinle tabii ki paylaş nasıl duracaksın ki zatenbaşkalarına söylemek için acele etme demek istedim. Sıkıca tutunsun annesine inşallah, haberdar et bizi de
6 gün kala şöyle oluyor bebeğim. Adet döngüsü uzunsa ve yumurtlama her ay aynı günde olmuyorsa olabilir. Herkes yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmuyor o yüzden de normal adet döngüsüne göre 6 gün kala diyorsunuz. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olacağını varsayarsak kaç gün kalmış oluyor o zaman bata?
Evet öyle oluyor genelde galiba. en kötü huyu da inatçılık ve hırs galiba. Ya o minnakları kucağımıza alalım da hangi burç olursa olsunAnnemle baban koç bılmezmıyım zor cıddenama ozguvenlı ve basarılı oluyorlar dımı
Hımm döngün 25 günse 6 gün kala mümkün değil bebeğim ya. O okudukların döngüleri uzun olanlar ya da yumurtlama zamanını net bilmeyenlerÖyleyse şu an daha 6 gün var. Bir de benim döngüm çok kısa 25 gün falan yani çok çabuk yumurtlıyorum hemen yeni döndüm başlıyor
Canım ben bir çizgi görüyorum belli belirsiz bişey varBana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizieczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim ay koptum yaa
Ay bu hcg testi değil miArkadaşlar merhaba. Reglime bir gün kala demin test yaptım sonuc buSuan anlamlandırmakta zorlanıyorum gercekmı dıye. Daha kımseye bisey soylemedım.
Aynen canima olabilir neyse ya bir süre bu konuyu kapatacağım testte yaptim rahatladimEvet öyle oluyor genelde galiba. en kötü huyu da inatçılık ve hırs galiba. Ya o minnakları kucağımıza alalım da hangi burç olursa olsun
Hımm döngün 25 günse 6 gün kala mümkün değil bebeğim ya. O okudukların döngüleri uzun olanlar ya da yumurtlama zamanını net bilmeyenler
Yaaaa sen beni gülmekten öldürebilirsin Allah'ım kendi kendime kahkaha atıyorumCanım ben bir çizgi görüyorum belli belirsiz bişey varama daha net olsun diye biraz oynadım bak
Sadece bi daha yumurtlama anlamına gelir kuzum çünkü kanda HCG nin yükselmesi en erken 10 günü bulur.Hanımlar yumurtlamadan 6 gün sonra ovulasyonun koyulaşmaya başlaması bişey ifade eder mi?
Aşko bana da çarpı atsana elendimKırmızılar gelmeden olmaz
Peki adete 8 gun kala cikar mi ?Çıkanlara etiketleyeyim de gör sen şimdi
Ya sizin ilk denemenizde mi oldu acaba gebelik?Cok cok tesekkurler sanırım senle aynı gıbıyız dımı sende suan 5 haftalık hamılesın yanlıs gormedıysem?
Dr bi sıkıntı var dedi mi?Bende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızda
Ne zaman yumurtlama oldu?Peki adete 8 gun kala cikar mi ?