Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Evet öyle oluyor genelde galiba. en kötü huyu da inatçılık ve hırs galiba. Ya o minnakları kucağımıza alalım da hangi burç olursa olsun 🥰

Hımm döngün 25 günse 6 gün kala mümkün değil bebeğim ya. O okudukların döngüleri uzun olanlar ya da yumurtlama zamanını net bilmeyenler
İnsallah sağsağlim🙏 İçimden kız geçiyor🌸☺️

Aşko gebesin ya okkalı bir dua ette bizide bulsun beybitolar 🤗❤ bu enfeksiyon çok canımı sıktı benim ya ağlayasım geliyo ☹
Canım benim inan bana kendime ederken size de dua ediyorum, kalbim hep sizinle ❤️ Allah bekletmeden bir an önce sağlıkla kavuştursun hepinizi kuzularınıza 🙏 sırayla mutluluktan ağlayın inşallah 😁
Sıkma canını ilaç tedavisiyle hemencecik hallolur yeter ki ihmal etme

Merhaba kızlar bugün ovülasyon testim de t çizgisi diğer günlere nazaran koyu ama hala C çizgisi kadar koyu değil yumurtlama olmuş mu yani bugün pik mi yoksa olacak gibi mi yani yarın daha koyu çıkar mı?
0C8C9E3D-E4AA-4CFD-B054-E139FAB0D331.jpeg

Merhaba kızlar bugün ovülasyon testim de t çizgisi diğer günlere nazaran koyu ama hala C çizgisi kadar koyu değil yumurtlama olmuş mu yani bugün pik mi yoksa olacak gibi mi yani yarın daha koyu çıkar mı?Eki Görüntüle 3104113
Yarın daha koyu çıkar benimde böyleydi bu markayı yaptığım da ☺️

Canım benim inan bana kendime ederken size de dua ediyorum, kalbim hep sizinle ❤️ Allah bekletmeden bir an önce sağlıkla kavuştursun hepinizi kuzularınıza 🙏 sırayla mutluluktan ağlayın inşallah 😁
Sıkma canını ilaç tedavisiyle hemencecik hallolur yeter ki ihmal etme
Sağol kuzum cansın amin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤❤ kullanıyorum ilaçları ama bu gün yine kasıklarım ağrıyo ya

X