Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Günaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle. 🙈 ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle 🤭
Şimdi görüyorum çok sevindim doktorunuz ne güzel karar vermiş. Sağlıcakla gelsin bebişiniz. Bu saatte siz yazdınız mı diye bakmak istedim iyi ki bakmışım. Bi de normal kaset test sanırım 💃🏼💃🏼💃🏼🌸🌸🌸🧿🧿🧿🧿

Kızlar tam ovülasyon dönemimdeyim . Bi kaç gün değerlendirdik adetime de 19 gün. Ama vajinamda bi batma hissi arada bıçak saplanıyor gibi bi ağrı neden olur

Günaydın kızlar 🤦🏼‍♀️
Ya ben de durumlar çok karışık histereskopi sonrası 10.gündeyim önceki gece ve dün gece akıntı içinde kahverengi lekelenme gördüm çok azdı ikiside dünden beri midem bulanıyor dün gece kustum kusacam oldum ama çıkmadı baya kötüydü. Zar zor uyumuşum e şimdi yine aynı midem böyle bulanıyor gibi tuhaf

Günaydın kızlar 🤦🏼‍♀️
Ya ben de durumlar çok karışık histereskopi sonrası 10.gündeyim önceki gece ve dün gece akıntı içinde kahverengi lekelenme gördüm çok azdı ikiside dünden beri midem bulanıyor dün gece kustum kusacam oldum ama çıkmadı baya kötüydü. Zar zor uyumuşum e şimdi yine aynı midem böyle bulanıyor gibi tuhaf
Artı olarak dünden beri gaz ve ishal var 🤦🏼‍♀️
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 S sultansultan90 A ad000 Lale95 Lale95

Kızlar merhaba. Tahmini hesaplamalara göre 26sı yumurtlama günümdü. Ama eşimle 2gunde bir ilişkiye girdik bu ay sadece yumurtlamayi beklemedik. Agustos 9-10tahmini aybaşı gunum. Ama karnım aşırı derece şiş sanki ağırlık taşıyor gibiyim ve sürükli çişim carmış gibi. Bir de yatağa yatınca aşırı belim ağrıyor. Bu kadar erken belirti olur mu? Ve ya ne düşünüyorsunuz
Bende aynı belirtileri yaşadım, yaşıyorum. Ama bu kadar erken belli olur mu bilemedim

Şimdi görüyorum çok sevindim doktorunuz ne güzel karar vermiş. Sağlıcakla gelsin bebişiniz. Bu saatte siz yazdınız mı diye bakmak istedim iyi ki bakmışım. Bi de normal kaset test sanırım 💃🏼💃🏼💃🏼🌸🌸🌸🧿🧿🧿🧿
Yaa ne tatlısınız çok teşekkür ederim 🥰🥰💐 evet normal kaset test yaptım hcg yükseldiği için net göründü. 🙏

Ay çok heycanlııı😍kan verdınmi sen peki? koç burçları iyidir ya😅 acaba kızmı erkekmı merakı sardı beni şimdiden😅
Evet çift çizgiyi görünce gittim hemen 749,8 çıktı 🥳 cinsiyetten çok tek mi çift mi merakı sardı beni değeri yüksek görünce 😅😁 tedavi görüyor muydun doğal yolla mı oldu senin ? Ve ikimiz için de kız hissettim bi an 😇🥰

Evet çift çizgiyi görünce gittim hemen 749,8 çıktı 🥳 cinsiyetten çok tek mi çift mi merakı sardı beni değeri yüksek görünce 😅😁 tedavi görüyor muydun doğal yolla mı oldu senin ? Ve ikimiz için de kız hissettim bi an 😇🥰
Yok tedavi gormedim doğal yolla oldu☺️ Değerin süper gönlünde ne varsa oyle olsun ikizde güzel ama tek seferde iki çocuk😅 sen tedavi görüyormuydun? Ailede ikiz var mi? Bu arada umarım hissettiğin gibidir kız çocuk çooook istiyorum🙏🙏 tabi önce sağlık🧿

Yok tedavi gormedim doğal yolla oldu☺️ Değerin süper gönlünde ne varsa oyle olsun ikizde güzel ama tek seferde iki çocuk😅 sen tedavi görüyormuydun? Ailede ikiz var mi? Bu arada umarım hissettiğin gibidir kız çocuk çooook istiyorum🙏🙏 tabi önce sağlık🧿
Benim aşılama ile oldu iki yumurta gelişmişti o yüzden kafam karıştı yoksa ne kadar zor olduğunu biliyorum 🥲 benim için de herşeyden önce sağlıklı olması geliyo tabi ki ne olursa olsun zaten çok sevicem ama kız olması gönlümden geçen ne yalan söyliyeyim 🥰😅

Benim aşılama ile oldu iki yumurta gelişmişti o yüzden kafam karıştı yoksa ne kadar zor olduğunu biliyorum 🥲 benim için de herşeyden önce sağlıklı olması geliyo tabi ki ne olursa olsun zaten çok sevicem ama kız olması gönlümden geçen ne yalan söyliyeyim 🥰😅
Aslında bir seferde iki bebişle bu işi kapatmakta güzel olurdu😍 tek hamilelikle iki çocuk birden😍 bu yanından bakınca bence harika🤩 insallah ikimizinkide kız olur o zaman🙏🙏🙏

X