Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Suan bana cahıl dıceksınız ama bat ne bılmıyorum
Canım tebrik ederim silikte olsa ikinci çizgin var inşallah bebişin tutunur bat (beklenen adet tarihin) canım yani eğer adet günün geldiyse çift çizgi gördüm diyip kan vermen hcg baktırman hcg değerin tam net bilgiyi verecektir sana

Kız vallahi çok güzelmiş sanki böyle özenle çizilmiş gibi maşallah uzağız parçalayamazsın kiiiii

Şaka şaka bize bu aylardir beklediğimiz güzel manzarayı lutfettigin icin sana minnettariz

Ben hamile olduğumu öğreneyim doguma kadar keyfime test alıp yapmazsam neyim bayılıyorum o t çizgisi beliriyo ya böyle hahahs

Cok tesekkurler evet belkı de test hatalı dımı
Hayııır böyle bi çizgiyle hata olamaz da sadece 2-3 kere HCG takibi yap öyle söyle, eşinle tabii ki paylaş nasıl duracaksın ki zaten başkalarına söylemek için acele etme demek istedim. Sıkıca tutunsun annesine inşallah, haberdar et bizi de
6 gün kala şöyle oluyor bebeğim. Adet döngüsü uzunsa ve yumurtlama her ay aynı günde olmuyorsa olabilir. Herkes yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmuyor o yüzden de normal adet döngüsüne göre 6 gün kala diyorsunuz. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olacağını varsayarsak kaç gün kalmış oluyor o zaman bata?

R Random3 ay cok tesekkurler ne tatlısın esımlede sımdı paylasmıcam kucuk bır zıbın almıstım dunyanın en tatlı babası yazan onunla haber vermek ıstıyorum Sımdı yazlıktayım cumartesı gecıcez evımıze o zaman soylıcem

En sevdiğim an mutluluğunuz aratarak devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…