- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Canim benimde 2 3 4 5 Ağustos olacak dediğin gibi son topik son topik derken bende ekimden beri giriyorum çok yorucu bir süreç bazen yikildik bazen yeni heveslerle başladık demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmişBende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızda
Erken gebelik mi yaptın ?8 gün geçti canim yumurtlamadan sadece olsa silikte olsa cikmaz miydi
He vallaha yaabu gidişle zor huni takcaz gibi doğurana kadar
Bana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim siziCok umutlaniyorum her ay ya ne zaman olacak sabırsızlanıyorum doğru zmaani rabbim biliyor dua et bize de nolursende sağlıcakla bebeğini kucağına alirsin inşallah yüreğimiz ağzımızda senle bekledik günlerdir elhamdülillah sorunsuz bebis gosterdi kendini
Yok normal kaset testErken gebelik mi yaptın ?
Ahahah cok iyi yaptinBana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizieczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim ay koptum yaa
Kuzum bat'dan önce niye test yapip durduk yere hayal kırıklığı yaşıyorsunYok normal kaset test
Hey maşallahhhhh beeeBana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizieczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim ay koptum yaa
Ya millet yapıyor çıkıyor ya dedim belki benimde cikarKuzum bat'dan önce niye test yapip durduk yere hayal kırıklığı yaşıyorsun
Siz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallahAhahah cok iyi yaptinsitede ilk sen oldun galiba gebe olduğu halde test yapan bizim icin yaptinya Allah razı olsun güzelmiş t çizgisi bayağı havali
Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiiiHey maşallahhhhh beee❤❤❤❤ Rabbim nazarlardan korusun kuzum ❤❤ gözüm gönlüm açıldı aşko hemen yayıyorum heryere bi dk
6 gün kala kaset testte çıkar mı Allah aşkına?Canim benim hic bir belirtimm yok regle 6 gün var test yaptım piril piril çıktı ama arada kasik agrim var sence umut var mi
Oyyy maşallah nar gibi kızarmışBana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizieczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim ay koptum yaa
Hahaha yok bebeğim yaa doktorum kan vermeyi de yasakladı zaten meraktan kuduruyorumOyyy maşallah nar gibi kızarmışher gün bir doz
Bu hamilelik testi mi ovulasyon mu ?Arkadaşlar merhaba. Reglime bir gün kala demin test yaptım sonuc buSuan anlamlandırmakta zorlanıyorum gercekmı dıye. Daha kımseye bisey soylemedım.
Hamılelık testi.kızlar suan soktayım. Uzun suredir deniyorduk.Ne yapmam lazım sımdı?Bu hamilelik testi mi ovulasyon mu ?
Canım kart kaymış çift çizgi tebrik ederimMerhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3103805
Ooo süper gözün aydınArkadaşlar merhaba. Reglime bir gün kala demin test yaptım sonuc buSuan anlamlandırmakta zorlanıyorum gercekmı dıye. Daha kımseye bisey soylemedım.
TebriklerArkadaşlar merhaba. Reglime bir gün kala demin test yaptım sonuc buSuan anlamlandırmakta zorlanıyorum gercekmı dıye. Daha kımseye bisey soylemedım.