Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Canim benimde 2 3 4 5 Ağustos olacak dediğin gibi son topik son topik derken bende ekimden beri giriyorum çok yorucu bir süreç bazen yikildik bazen yeni heveslerle başladık demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş

He vallaha yaa bu gidişle zor huni takcaz gibi doğurana kadar

Bana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizi eczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim ay koptum yaa

Eklentiler

• IMG20220728151903.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 78
Ahahah cok iyi yaptin sitede ilk sen oldun galiba gebe olduğu halde test yapan bizim icin yaptinya Allah razı olsun güzelmiş t çizgisi bayağı havali

Hey maşallahhhhh beee❤❤❤❤ Rabbim nazarlardan korusun kuzum ❤❤ gözüm gönlüm açıldı aşko hemen yayıyorum heryere bi dk

Ahahah cok iyi yaptin sitede ilk sen oldun galiba gebe olduğu halde test yapan bizim icin yaptinya Allah razı olsun güzelmiş t çizgisi bayağı havali
Siz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa
Hey maşallahhhhh beee❤❤❤❤ Rabbim nazarlardan korusun kuzum ❤❤ gözüm gönlüm açıldı aşko hemen yayıyorum heryere bi dk
Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiii parçalarım valla adım çıkar forumda allama

Oyyy maşallah nar gibi kızarmış her gün bir doz

Canım kart kaymış çift çizgi tebrik ederim kan vermeye gitsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…