Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Suan bana cahıl dıceksınız ama bat ne bılmıyorum:KK43:
Canım tebrik ederim silikte olsa ikinci çizgin var inşallah bebişin tutunur 🤲🏻🧿🥰 bat (beklenen adet tarihin) canım yani eğer adet günün geldiyse çift çizgi gördüm diyip kan vermen hcg baktırman hcg değerin tam net bilgiyi verecektir sana❤️

Siz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah 🤣🤣 ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa

Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiii 😍❤️❤️ parçalarım valla 🤣 adım çıkar forumda allama 🤣🤣
Kız vallahi çok güzelmiş sanki böyle özenle çizilmiş gibi maşallah 😍😍 uzağız parçalayamazsın kiiiii 🤣🤣🤣🤣

Siz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah 🤣🤣 ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa

Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiii 😍❤️❤️ parçalarım valla 🤣 adım çıkar forumda allama 🤣🤣
Şaka şaka 😂😂 bize bu aylardir beklediğimiz güzel manzarayı lutfettigin icin sana minnettariz 🥰🥰🌺💞

Ben hamile olduğumu öğreneyim doguma kadar keyfime test alıp yapmazsam neyim😂😂😂😂😂 bayılıyorum o t çizgisi beliriyo ya böyle hahahs

Cok tesekkurler evet belkı de test hatalı dımı
Hayııır böyle bi çizgiyle hata olamaz da sadece 2-3 kere HCG takibi yap öyle söyle, eşinle tabii ki paylaş nasıl duracaksın ki zaten 😁 başkalarına söylemek için acele etme demek istedim. Sıkıca tutunsun annesine inşallah, haberdar et bizi de

😂😂
6 gün kala şöyle oluyor bebeğim. Adet döngüsü uzunsa ve yumurtlama her ay aynı günde olmuyorsa olabilir. Herkes yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmuyor o yüzden de normal adet döngüsüne göre 6 gün kala diyorsunuz. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olacağını varsayarsak kaç gün kalmış oluyor o zaman bata?

R Random3 ay cok tesekkurler ne tatlısın😍 esımlede sımdı paylasmıcam kucuk bır zıbın almıstım dunyanın en tatlı babası yazan onunla haber vermek ıstıyorum☺️ Sımdı yazlıktayım cumartesı gecıcez evımıze o zaman soylıcem😍

X