Cok tesekkurler evet belkı de test hatalı dımıOoo süper gözün aydın kimseye söyleme zaten, önce kan ver emin ol. Maşallah diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler evet belkı de test hatalı dımıOoo süper gözün aydın kimseye söyleme zaten, önce kan ver emin ol. Maşallah diyelim
Suan bana cahıl dıceksınız ama bat ne bılmıyorumTebrikler inşallah bebeğiniz sizinledir bat ne zaman? Hcg bakıp bize de haber verin
Canım tebrik ederim silikte olsa ikinci çizgin var inşallah bebişin tutunur bat (beklenen adet tarihin) canım yani eğer adet günün geldiyse çift çizgi gördüm diyip kan vermen hcg baktırman hcg değerin tam net bilgiyi verecektir sanaSuan bana cahıl dıceksınız ama bat ne bılmıyorum
Cok tesekkurler yarın adet olmam gerekıyorCanım tebrik ederim silikte olsa ikinci çizgin var inşallah bebişin tutunur bat (beklenen adet tarihin) canım yani eğer adet günün geldiyse çift çizgi gördüm diyip kan vermen hcg baktırman hcg değerin tam net bilgiyi verecektir sana
Kız vallahi çok güzelmiş sanki böyle özenle çizilmiş gibi maşallah uzağız parçalayamazsın kiiiiiSiz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa
Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiii parçalarım valla adım çıkar forumda allama
Bu kadar fazla yanlış olmaz bence canım tebrikler kan verip netleştirebilirsin inşallah bebeğin seninledir ❤❤Arkadaslar ne dıyorsunuz hamılemıyım yoksa test yanlısmı?
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤Merhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3103805
Insallah cok tesekkurlerBu kadar fazla yanlış olmaz bence canım tebrikler kan verip netleştirebilirsin inşallah bebeğin seninledir ❤❤
Şaka şaka bize bu aylardir beklediğimiz güzel manzarayı lutfettigin icin sana minnettarizSiz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa
Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiii parçalarım valla adım çıkar forumda allama
Çıkanlara etiketleyeyim de gör sen şimdi6 gün kala kaset testte çıkar mı Allah aşkına?
6 gün kala kaset testte çıkar mı Allah aşkına?
Ben hamile olduğumu öğreneyim doguma kadar keyfime test alıp yapmazsam neyim bayılıyorum o t çizgisi beliriyo ya böyle hahahsSiz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa
Asko sen hiç ovulasyon testi denedin miAdete 6 gün kala idrar testi pozitif
Adetime daha 6 gün var gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mıwww.kadinlarkulubu.com
Hayııır böyle bi çizgiyle hata olamaz da sadece 2-3 kere HCG takibi yap öyle söyle, eşinle tabii ki paylaş nasıl duracaksın ki zaten başkalarına söylemek için acele etme demek istedim. Sıkıca tutunsun annesine inşallah, haberdar et bizi deCok tesekkurler evet belkı de test hatalı dımı
6 gün kala şöyle oluyor bebeğim. Adet döngüsü uzunsa ve yumurtlama her ay aynı günde olmuyorsa olabilir. Herkes yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmuyor o yüzden de normal adet döngüsüne göre 6 gün kala diyorsunuz. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olacağını varsayarsak kaç gün kalmış oluyor o zaman bata?Adete 6 gün kala idrar testi pozitif
Adetime daha 6 gün var gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mıwww.kadinlarkulubu.com
Cok cok tesekkurler sanırım senle aynı gıbıyız dımı sende suan 5 haftalık hamılesın yanlıs gormedıysem?En sevdiğim an mutluluğunuz aratarak devam etsin
Sen bensin bebeğimBen hamile olduğumu öğreneyim doguma kadar keyfime test alıp yapmazsam neyim bayılıyorum o t çizgisi beliriyo ya böyle hahahs