Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

ama çok net çıkmış bozuk gibi görünmüyor canım. Dilerim ki vardır ve hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Çizgisi olması gerektiği yerde değil diye şüphelendim c ve T nin ortasinda diğerinde tam görünmüyor baya kenarda
Amin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Arkadaşım tek çizgi demişti o yüzden sizlere danışmak istedim yarın tekrar yapacam bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Canim ustteki plastik bolumu ac icerden testin olduğu çubuk cikacak orda cift cizgiyi cok net görürsün burda bircok kişi açıyor testi öyle

Koş al yap aşko yada dur koşma yürü sakince gebesin sonuçta ❤❤
Şu bebeleri aklı selim doğuraydık eyiydi
Doğru kuzum sen demiştin ve ben salak gibi çok güvenmiştim. Neyse kurtulduk başımıza bişey gelmeden

Bende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızda

Benimde 3 ay sonra 2 sene olacak gruplar eskidi hala gelen giden yok

Amin canım, ama ben bi hsg çektirmek istiyorum ya acaba kürtajdan kaynaklı tüplerde bi sıkıntı mı oldu cok merak ediyorum, düzenli yumurtlama görüyorum ama yok olmuyor yada zamanını bekliyor artık bilmiyorum

Şu bebeleri aklı selim doğuraydık eyiydi

Doğru kuzum sen demiştin ve ben salak gibi çok güvenmiştim. Neyse kurtulduk başımıza bişey gelmeden
Estağfurullah kuzum o nasıl laf öyle doktor salaklığıyla kandırmış emin ol bir tek sen değilsindir inanan hiç böyle kötü şeyler düşünme

Hayır tatlım mümkün değil. Daha rahme düşmedi yerleşme 9.günde oluyor ortalama. En erken 11 gün sonra yap.
Cok umutlaniyorum her ay ya ne zaman olacak sabırsızlanıyorum doğru zmaani rabbim biliyor dua et bize de nolur sende sağlıcakla bebeğini kucağına alirsin inşallah yüreğimiz ağzımızda senle bekledik günlerdir elhamdülillah sorunsuz bebis gosterdi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…