- 28 Temmuz 2022
- 5
- 11
- 35
Çizgisi olması gerektiği yerde değil diye şüphelendim c ve T nin ortasinda diğerinde tam görünmüyor baya kenardaHayırlı olsun canımsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
ama çok net çıkmış bozuk gibi görünmüyor canım. Dilerim ki vardır ve hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Direk kan versem diyorum ama bakalım hayırlısı artık18 ya da 19 temmuzda çatlamış olsa en erken 30 temmuz test günü bence. Hadi hayırlısı
Regle 6 gün çok erken bebeğim zaten ama yumurtlamadan kaç gün geçti önemli olan oCanim benim hic bir belirtimm yok regle 6 gün var test yaptım piril piril çıktı ama arada kasik agrim var sence umut var mi
Hadi bakalım inşallah güzel bi haber verirsin bizeDirek kan versem diyorum ama bakalım hayırlısı artık
Canim ustteki plastik bolumu ac icerden testin olduğu çubuk cikacak orda cift cizgiyi cok net görürsün burda bircok kişi açıyor testi öyleArkadaşım tek çizgi demişti o yüzden sizlere danışmak istedim yarın tekrar yapacam bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Şu bebeleri aklı selim doğuraydık eyiydiKoş al yap aşkoyada dur koşma yürü sakince gebesin sonuçta ❤❤
Doğru kuzum sen demiştin ve ben salak gibi çok güvenmiştim. Neyse kurtulduk başımıza bişey gelmedenValla kuzu ilk gittiğinde demiştim ben o doktor bana da sende tümör var diyip onkolojiye yönlendirmişti ama ben çikolata kistinin o değerleri yükselttiğini bildiğim için panik yapmamıştım. Çok şükür kurtuldun
8 gün geçti canim yumurtlamadan sadece olsa silikte olsa cikmaz miydiRegle 6 gün çok erken bebeğim zaten ama yumurtlamadan kaç gün geçti önemli olan o
Hayır tatlım mümkün değil. Daha rahme düşmedi8 gün geçti canim yumurtlamadan sadece olsa silikte olsa cikmaz miydi
Çok teşekkür ederimCanim ustteki plastik bolumu ac icerden testin olduğu çubuk cikacak orda cift cizgiyi cok net görürsün burda bircok kişi açıyor testi öyle
Ozaman Ağustos senin ayın olacak canım Allah sağlık sıhhat versinMerhaba kizlarr nasilsiniz? G Gzmyts53 canim bende elendim kirmizilari gördüm çarpı at kocaman
bitliKedi @Veziir @miresl Childdevelopment R Random3 Mucizemmm16 bu kadar gecikme sonrasi nihayet reglim geldi
Bende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızdaBende artık gruplara katılmıcam sıkıldım bendebenim bat 5 Ağustos normalde ama ben 2 gün arayla 2 kere yumurtlama gördüm. 22 Temmuz pikti 23 Temmuz çatladı, 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen çatladı baya silikti. Degerlendirdim o günleri işte hiç umudum yok ama kendime söz verdim 10 ağustosa kadar adet olmazsam 10 Ağustos sabahı test yapıcam adet olursam da doktora gidicem artık
Hem de ne batak, yutan cinsten bacım:)Gerçekten batağa batmiş gibiyiz Allah çift çizgiyi gösterip çikarsin bizleri tez zamanda bu bataktan
Benimde 3 ay sonra 2 sene olacak gruplar eskidi hala gelen giden yokBende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızda
Amin canım, ama ben bi hsg çektirmek istiyorum ya acaba kürtajdan kaynaklı tüplerde bi sıkıntı mı oldu cok merak ediyorum, düzenli yumurtlama görüyorum ama yok olmuyor yada zamanını bekliyor artık bilmiyorumBende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızda
Estağfurullah kuzum o nasıl laf öyle doktor salaklığıyla kandırmış emin ol bir tek sen değilsindir inanan hiç böyle kötü şeyler düşünmeŞu bebeleri aklı selim doğuraydık eyiydi
Doğru kuzum sen demiştin ve ben salak gibi çok güvenmiştim. Neyse kurtulduk başımıza bişey gelmeden
He vallaha yaaŞu bebeleri aklı selim doğuraydık eyiydi
Doğru kuzum sen demiştin ve ben salak gibi çok güvenmiştim. Neyse kurtulduk başımıza bişey gelmeden
Cok umutlaniyorum her ay ya ne zaman olacak sabırsızlanıyorum doğru zmaani rabbim biliyor dua et bize de nolurHayır tatlım mümkün değil. Daha rahme düşmediyerleşme 9.günde oluyor ortalama. En erken 11 gün sonra yap.
Amin çiçeğim bugün güzel haberler aldik elhamdülillahÇok teşekkür ederimevet çift çizgi var hayırlısı olsun inşallah