Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bende aralıktan beri gruplardayım sıkıldım gerçekten. Hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Vardır bunda da bi hayır artık saldım zaten napim olursa olur olmazsa Allah evladıma sağlık sıhhat versin diyorum. Benimde tahmini 5 ağustos ama son zamanlarda bekletmeden erkenden geliyor benim de. Umutlanmama bile izin vermiyor. Sende iyi bir doktora git tabi hayırlısı olsun hakkımızda
Canim benimde 2 3 4 5 Ağustos olacak dediğin gibi son topik son topik derken bende ekimden beri giriyorum çok yorucu bir süreç bazen yikildik bazen yeni heveslerle başladık demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş

He vallaha yaa 🤣🤣 bu gidişle zor huni takcaz gibi doğurana kadar 🤣🤣

Cok umutlaniyorum her ay ya ne zaman olacak sabırsızlanıyorum doğru zmaani rabbim biliyor dua et bize de nolur 🥰 sende sağlıcakla bebeğini kucağına alirsin inşallah yüreğimiz ağzımızda senle bekledik günlerdir elhamdülillah sorunsuz bebis gosterdi kendini 🌺🌺
Bana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizi 💪🤣🤣 eczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim 🤣🤣🤣 ay koptum yaa

Eklentiler

• IMG20220728151903.jpg
    IMG20220728151903.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 78
Bana bak 2 makara yapalım diye gittim aldım, bu gruptan dışarı çıkarsa döverim sizi 💪🤣🤣 eczacı bile sordu abla sen hamile değil misin ya niye test alıyorsun diye. Ben bağımlısıyım ablacım dedim 🤣🤣🤣 ay koptum yaa
Ahahah cok iyi yaptin 😂🥰 sitede ilk sen oldun galiba gebe olduğu halde test yapan bizim icin yaptinya Allah razı olsun 🌺 güzelmiş t çizgisi bayağı havali 😂😂😂

Hey maşallahhhhh beee😍😍😍😍❤❤❤❤ Rabbim nazarlardan korusun kuzum ❤❤ gözüm gönlüm açıldı aşko😍😍😍 hemen yayıyorum heryere bi dk 🤣🤣🤣🤣

Ahahah cok iyi yaptin 😂🥰 sitede ilk sen oldun galiba gebe olduğu halde test yapan bizim icin yaptinya Allah razı olsun 🌺 güzelmiş t çizgisi bayağı havali 😂😂😂
Siz istediniz market dönüşü aldım yaptım işte. O kadar da sıyırmadım daha beee inşallah 🤣🤣 ama böyle görmek hakkaten çok ilginç yaa
Hey maşallahhhhh beee😍😍😍😍❤❤❤❤ Rabbim nazarlardan korusun kuzum ❤❤ gözüm gönlüm açıldı aşko😍😍😍 hemen yayıyorum heryere bi dk 🤣🤣🤣🤣
Bebeğim böyle ne güzelmiş kız çizgiii 😍❤️❤️ parçalarım valla 🤣 adım çıkar forumda allama 🤣🤣

Oyyy maşallah nar gibi kızarmış 😂 her gün bir doz 🤭

Merhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürler 😊Eki Görüntüle 3103805
Canım kart kaymış çift çizgi tebrik ederim 🧿😍 kan vermeye gitsen iyi olur ☀️

X