Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Merhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürler 😊Eki Görüntüle 3103805
Bozuk değil testin içindeki kart kaymış tebrik ederim🤩

Hayırlısı olsun canım nasıl güzel haber vermişsinnn :anneadayı: :KK200::KK200:
Çok teşekkür ederim 🥰 sabah o kadar ağrım oldu ki kesin bugün regl olucam kırmızıları görüp de moralim bozulmadan testte göreyim hazırlıklı olayım diye düşündüm. Büyük sürpriz oldu 🥰 mutluluğumu paylaşan herkese bol bol dua ediyorum 🙏

Günaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle. 🙈 ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle 🤭
Hayırlı olsun canım 😍sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🫶🏻
Merhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürler 😊Eki Görüntüle 3103805
ama çok net çıkmış bozuk gibi görünmüyor canım. Dilerim ki vardır ve hayırlı olsun sağlıkla al kucağına 💕🫶🏻

Sağol tatlım valla bi sürpriz daha yaptı bize çok şükür 🙏 herkesin öve öve bitiremediği, benim de çok güvendiğim Çağdaş mavigök koydu teşhisi. Bundan sonra sezin özyurtla devam edeceğim onu bırakmam artık
Valla kuzu ilk gittiğinde demiştim ben o doktor bana da sende tümör var diyip onkolojiye yönlendirmişti ama ben çikolata kistinin o değerleri yükselttiğini bildiğim için panik yapmamıştım. Çok şükür kurtuldun

X