Bozuk değil testin içindeki kart kaymış tebrik ederimMerhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3103805
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım nasıl güzel haber vermişsinnn
Çook teşekkür ederimYaaa çok belirgin
Tebrik ederim
amiiinn canım benımÇok sağol kuzum inşallahbi daha hiçbirimize yaşatmasın Allah
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
ama çok net çıkmış bozuk gibi görünmüyor canım. Dilerim ki vardır ve hayırlı olsun sağlıkla al kucağınaMerhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3103805
Üzüldüm canım yaMerhaba kizlarr nasilsiniz? G Gzmyts53 canim bende elendim kirmizilari gördüm çarpı at kocaman
bitliKedi Veziir M Mavimiresl Childdevelopment R Random3 Mucizemmm16 bu kadar gecikme sonrasi nihayet reglim geldi
Valla bembeyaz testlerde silik çizgi bulacaz diye hep.gozlerimiz bozuldu hakiki t yi bir görelim bakalim yeri nerde tam olarak c ye ne kadar uzakliktaHahaha koptum yaaaevde olsa yapardım valla
Hahaha yeminle kafayı tam sıyırdık, hunili anneler grubu kuralım benceValla bembeyaz testlerde silik çizgi bulacaz diye hep.gozlerimiz bozuldu hakiki t yi bir görelim bakalim yeri nerde tam olarak c ye ne kadar uzaklikta
Kiz bozuk değil sapasağlam maşallahMerhabalar yeni üye oldum size danışmak istedim reglim 1 gün gecikti ve hiç sancim yok ki normalde kivranirdim sancidan test yaptım ama bozuktu sanırım bı bakar mısınız yinede şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3103805
Bencede artik normal topikler bizi kaldirmiyor biz buraya fazlayizHahaha yeminle kafayı tam sıyırdık, hunili anneler grubu kuralım bence
Canim benim hic bir belirtimm yok regle 6 gün var test yaptım piril piril çıktı ama arada kasik agrim var sence umut var miHahaha yeminle kafayı tam sıyırdık, hunili anneler grubu kuralım bence
Valla çok pahalı ya ☹ ama kaç tane test yapıyoruz bunları alana kadar bi tane ondan alsak daha kolay olcak aslındaPahalı pahali
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
ama çok net çıkmış bozuk gibi görünmüyor canım. Dilerim ki vardır ve hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Kuzum olsun sağlıklı olda inşallah çok bekletmeden Rabbim bebeğine kavuşturur seniMerhaba kizlarr nasilsiniz? G Gzmyts53 canim bende elendim kirmizilari gördüm çarpı at kocaman
bitliKedi Veziir M Mavimiresl Childdevelopment R Random3 Mucizemmm16 bu kadar gecikme sonrasi nihayet reglim geldi
Ya pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısıBozuk değil testin içindeki kart kaymış tebrik ederim
Koş al yap aşkoKız sizin için eczaneden alıcam bi tane yapıcam
Valla kuzu ilk gittiğinde demiştim ben o doktor bana da sende tümör var diyip onkolojiye yönlendirmişti ama ben çikolata kistinin o değerleri yükselttiğini bildiğim için panik yapmamıştım. Çok şükür kurtuldunSağol tatlım valla bi sürpriz daha yaptı bize çok şükürherkesin öve öve bitiremediği, benim de çok güvendiğim Çağdaş mavigök koydu teşhisi. Bundan sonra sezin özyurtla devam edeceğim onu bırakmam artık
Umarım canım ama bizim ki bezdi kardeş istemiyorum diyo dışardaki küçükleri görünce biraz şımarık oluyorlar yaYakında küçük anne olacak inşallah
Arkadaşım tek çizgi demişti o yüzden sizlere danışmak istedim yarın tekrar yapacam bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahKiz bozuk değil sapasağlam maşallah