- 22 Mayıs 2022
- 275
- 313
- 34
Çok teşekkür ederimÇok güzel bir positif canım hayırlı olsun
Ben yazana kadar bir saat kaldıSon 2 saat bebeğimoturma yerlerim acıyor artık
Evet kuzum seninde vardı dimi yanlış hatırlamıyorum ?Canim seninde bir kızın vardı değil mi ?
Evet canim benim kızım da 7 yaşında.Evet kuzum seninde vardı dimi yanlış hatırlamıyorum ?
18 ya da 19 temmuzda çatlamış olsa en erken 30 temmuz test günü bence. Hadi hayırlısıAmin inşallah bende beklemedeyim belki kan veririm yarın öbür gün belli olur mu acaba 14 Temmuz 19-20 mm yumurta 20 temmuzda kontrol etti yumurtalar çatlamış dedi nezaman test yapsam çıkar acaba
Allah bağışlasın kuzum Sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah ❤Evet canim benim kızım da 7 yaşında.
Çok sağol kuzum inşallahçok ıyı yapmıssın kesınlıkle tek doktora baglı kalmamak lazım,
ınsallahh saglıkla ılerler kuzum ,maşallaahhh
Sağol tatlım valla bi sürpriz daha yaptı bize çok şükürBende kan verdim negatif bugün regl gelir diye düşünüyorum sağlık olsun canım benim önümüzde ki aya bakacaz artık
Canım benim çok sevindim keseyi görmene darısı kalp atışına inşallah. Hangi doktordu dış gebelik diyen sana
Canim bir kaset test yapta su topige azicik gözümüz t çizgisi görsünÇok sağol kuzum inşallahbi daha hiçbirimize yaşatmasın Allah
Kuzum bata daha varmış zaten kaset testte çıkmaz kiKuruma çizgisi dahi yok kizlar bata 6 gün varEki Görüntüle 3103765
Hayırlısı olsun canım nasıl güzel haber vermişsinnnGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
Yakında küçük anne olacak inşallahAllah bağışlasın kuzum Sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah ❤benim kide 11 yaşında küçük ergen
Yaaa çok belirginGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
Pahalı pahaliKuzum bata daha varmış zaten kaset testte çıkmaz kikeşke erken gebelik alsaydın
Kız sizin için eczaneden alıcam bi tane yapıcam