- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 34
Bence rekor kırdıniz bu kadar erke gebelik öğrenen daha yeni karar verip oluşan pitircigi ogrenmissin ,Kızlar selam herkese .
Bugün sabah belim tutuldu ve akşama doğru ağrılarım daha da artınca acile gittim bir iğne yaptırma umudu ile fakat göğüslerim de ara ara sızlama kadıklarımda ara ara batmalar hissettiğim için de gebelik şüphem var dedim ve beta hcg bakıldı değerim 2,39 çıktı bu şekilde olup yükselen olmuşmuydu daha bat a 11 gün var yumurtlamayı da ayın 17 sin de görmüştüm yani sadece 1 hafta oldu siz bu işe ne diyorsunuz?
Ayy hadi güzel haberlerle kuzum ya ne kadar kaldı bataAsko benimde yoğun bu ara. Ben iyiyim beklemedeyim bakalim neler olacak.
Bende bir gün sonra peşinizden geliyorum 2 TemmuzAyniyiz hadi bakalim hayirlisi
Adama suç bulup Günahını aldın bakBak onu bilmiyodum kuzum ama hamile kaldığım zamanları düşünüyorum da hergün birlikte olmuşuz ama adetin kaçıncı haftalarının olduğunu hatırlayamıyorum ama evet ön sevişme dedin ya evet uzundu olayı çözdüm şuan daama hiç halim yok o gelip biz yatağa gidene kadar pestilim cıkmış oluyo valla yapsak ta yatsak modundayım
Canım 20-30 dakika sırt üstü uzanarak beklemek en iyisi ayaklarını kaldıranlarda var hiç yapmadım bunu amaKızlar bişey sorucam ilişkiden sonra tuvaleti gelenleriniz oluyomu kaç dk beklemek gerek sizce M Mavimiresl A ad000 @Fang @dceke @iyilikperisi92 @ipti @Random3Veziir @qwertyuop diğer kızlar
7Ayy hadi güzel haberlerle kuzum ya ne kadar kaldı bata
Ayy hadi bakalım çok heyecanlı
Ay benimkiler bana yeterdiAdama suç bulup Günahını aldın bak
Demi ya yokkYaa evet onu bende gördüm koş koş ara yollasınbaşka çare yok napalim Allah Allah
Hastanede canim 36 saat gelmiyor eve görüşemiyoruzUzakta mi nöbette canim, gün içinde gorusemiyir musunuz ?
Kız boşver olacağı varsa her türlü oluyor diyorlar. Düşünme sen millet tek atışta golü buluyor biz çok kuruntu yapıyoruz ondan bu haldeyizAy benimkiler bana yeterdidurduk yere daha cok günah sahibi oldum ay valla hiç halim mecalim kalmıyo ki napiyim yani
Ayy kesinlikle öyle katılıyorumKız boşver olacağı varsa her türlü oluyor diyorlar. Düşünme sen millet tek atışta golü buluyor biz çok kuruntu yapıyoruz ondan bu haldeyiz
Tamam canım çok teşekkür ederimYouTube birgebeningünlüğü yumurtlama masajı yaz, cok faydasını görürsün ben gördüm o masajdan sonra yumurtlamam düzene girdi adetimde duzene girmiş oldu böylece
Ayy inşallah içime su serptiniz vallahiBence rekor kırdıniz bu kadar erke gebelik öğrenen daha yeni karar verip oluşan pitircigi ogrenmissin ,hayırlı olsun yükselir tabiki değeriniz inşallah 5 gün sonra test yapın cikar
Canım ben mi yanlış okudum dedim bir kez daha okudum mesajını 2,39 negatif sayılıyor. Daha yumurtlama olalı bir hafta olmuş bence negatif çıkması normal çok erken çünkü. Eğer döllendiyse ve tutunursa değerin artar inşallah. Evet önce budeğeri görüp sonra değeri yükselebilir oldu inşallah sende öyle olursunAyy inşallah içime su serptiniz vallahi
Netten bakınca da 1 ile 5 aralığı negatif kabul edilir yazıyo fakat 2 ile öğrenip yükselip giden de olmuş iyice kafam karışmıştı.
En kısa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin güzel haberler almayı
Evet doktorda 1,5 üzeri değeri ben pozitif olarak kabul etmeliyim ve sana kas gevşetici bir iğne yapamam şu aşamada sadece parol alabilirsin dedi ama haftaya tekrar kan testini tekrarla daha çok erken bir şey söylemek için dedi .Canım ben mi yanlış okudum dedim bir kez daha okudum mesajını 2,39 negatif sayılıyor. Daha yumurtlama olalı bir hafta olmuş bence negatif çıkması normal çok erken çünkü. Eğer döllendiyse ve tutunursa değerin artar inşallah. Evet önce budeğeri görüp sonra değeri yükselebilir oldu inşallah sende öyle olursun
Amiin inşallah canım benim hepimiz kavuşalım mucizelerimize inşallahİnşallah gerek kalmaz mfk dan çok sonuç alan var inşallah senin de mucizene vesile olur
Kızlar iğne vurulalı 7 gün oldu
Adet olacakmışım gibi oluyorjm
Bide beyaz krem akıntı var
Sizde duruml