Utanarak yazıyorum ama doggy pozisyonunda ilişki olduğunda bi 10 dk o şekilde bekleyince geri akmıyor cok cok az geri geliyorBir doktorun videosunda dinlemştimm akacak meni vajinada durmaz . Sağıklıklı olan spermler zaten yumurtaya ulaşacak kalkmanızda hiç bir sakınca yok diyordu.
SormaaaaYeşerdi bileşenlensin buralar güzel haberler alalim, verelim.
Neyi sknti yaptim biliyomusun? Regl in ikinci günü vajinal ultrasonyani benim gibi yogun adetin varsa cok zor olur.
Ekşın timeUtanarak yazıyorum ama doggy pozisyonunda ilişki olduğunda bi 10 dk o şekilde bekleyince geri akmıyor cok cok az geri geliyor
Şuan beni anlatiyosun, bebek bezi koyuyorum bazen. İnsallah sknti olmaz kolayca atlatirsnSormaaaaçok gerginim. İlk defa reglken yapılacak ve acayip yoğun olur. Düşün bu gece ilk geceydi ve ben 6 kez kalkmama rağmen her yerimi batırdım. Çok yoğun olur, 3 gün mecbur olmadıkça sokağa bile çıkmam ben. Ayy rezil olucam
Bugun 9. Gün yumurtlama akintisi gördüğüm ama 2 gün pikti hemen düşmedi lh dün erken gebelik yaptin negatif zaten cok skldm negatif görmektenCanım amin dua et bana çokçaTest yaptın mı?
Kuzum utanma mecbur konusuyoruz bu konulari. Bizimkiler artik hazdan cıktı utanma vs gecti hepsi guzel sonuç lar icinEkşın time
Aynen oyle canım zaten benim bu aydan da umudum yok olursa çok şaşırcamKuzum utanma mecbur konusuyoruz bu konulari. Bizimkiler artik hazdan cıktı utanma vs gecti hepsi guzel sonuç lar icin
Utanarak yazıyorum ama doggy pozisyonunda ilişki olduğunda bi 10 dk o şekilde bekleyince geri akmıyor cok cok az geri geliyor
Valla kaç aydır tık yok bende amagebelik için avantajlı pozisyonlardan olduğunu duymuştum
Kız o ne kiUtanarak yazıyorum ama doggy pozisyonunda ilişki olduğunda bi 10 dk o şekilde bekleyince geri akmıyor cok cok az geri geliyor
Klasik bi pozisyon işte canım modern halini yazdımKız o ne kişimdi google amcadan öğrenirim o kalmıştı onu da yapalım
Ya ben cok sık tuvalete cıkıyorum normalde ama su mfklardan sonra daha da sık cıkmaya basladım ilişkiden öncr gidiyorum sonra yaptıktan sonra bildiğin gene sıkısıyorum 20 dk fln tutabiliyorum anca insallah o da yeterKuzum bence 5 dk beklemek yeter, biz fazla tedirgin oluyoruz. Bi gebeliğimde biz doktorun verdiği saate göre sabah 6da ilişkiye girdik. Alışkanlık ya bi bastırdı, bi sıkıştım hiç beklemeden koştum hatta o gün eşim delirdi boşa gitti diye kavga etti benimle. Ama o ilişkiden tutmuştu, sonra düşük oldu o başka.. ilişkiden önce mutlaka tuvalete git zaten. Yatabildiğin kadar yat ama yine de negatife şartlama kendini
Ooo 20 dk durabiliyorsan daha ne tatlımYa ben cok sık tuvalete cıkıyorum normalde ama su mfklardan sonra daha da sık cıkmaya basladım ilişkiden öncr gidiyorum sonra yaptıktan sonra bildiğin gene sıkısıyorum 20 dk fln tutabiliyorum anca insallah o da yeter
Canım gideceğim genetiğe İzmir’e gidince. Burda gittim eşimle hala gebe olduğum için yapmadılar. Gittiğimizde ilk işim genetiğe gitmek olacak. İnşallah bizde bir sorun çıkmaz da denemeye gücüm olur. Yok eğer sıkıntı bizdeyse Allah kızıma sağlık sıhhat uzun güzel bir ömür nasip etsin.Bugun 9. Gün yumurtlama akintisi gördüğüm ama 2 gün pikti hemen düşmedi lh dün erken gebelik yaptin negatif zaten cok skldm negatif görmektenEskiden zevkle yapardim testi her seferinde merakla ama simdi sonucunu bile bile yapıyorum. Ruyamda gordum bugun cift cizgi cikmis predictor de sonra kaset testle teyit etmisim 10 dkka sonra bakmışım silinmeye baslamis ikinci cizgiler vakit gecirmeye calisiyorum boş kalip gebeligi düşünmemek için. Duam seninle ama aklima takilan cok şey var seninle ilgili, örnek vermem gerekirse 2 ay önce cikan bir sürü pozitif test,sonrasi regl olman Mayis topigindeydi sanirim. Ara ara sürekli pozitif cikan lh testlerin ve kaybettigin gebelik. Bence olusacak bi gebeligi engelliyor vücut yolunda gitmeyen bi durum var. Genetik testler falan yaptiriyo ya kizlar acaba sende yaptirsanmi eşinle.
Hem de nasıl geliyor var ya. İnadına yapar gibi. Az daha sabır, hadi aşkım bi beş dk daha diye eşim gazlıyor. En son koşa koşa wc de bitiyor hikayeKızlar bişey sorucam ilişkiden sonra tuvaleti gelenleriniz oluyomu kaç dk beklemek gerek sizce M Mavimiresl @ad000 M MiuLegopartalina_ @iyilikperisi92 @ipti R Random3 Veziir Q qwertyuop diğer kızlar
Kuzum testsiz bir gün geçirecektimsen söyleyince duramadim ama negatif Bat 7 şu saat itibari ile