- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
Bende bezdumBen 1 senedir uğraşıyorum bu ay artık saldım olursa olur olmuyorsa yapacak birşey yok. Ne ovu takip ediyorum ne kendime dikkat ediyorum. Olmuyorsa olmasın diyorum artık bezduuum daa
Bence artık unutma vakti gelmiş unutsak gelirlerBende bezdumbiz uzun zamandır korunmuyoruz kuzum 2 buçuk senesi var yani o yüzden valla kafam gitti artık
BencedeBence artık unutma vakti gelmiş unutsak gelirler
Boşver kasigini amaaanBencedeTam unutucam sol kasığım ağrıyo ooff
AboowSesli güldümheryere bağlarım ben heryere bi anda açılıyo bende kafa sonra doğru cıkıyo ama umarım bu doğru çıkmaz
Anladım canım ne zaman gideceksin peki kontroleAmiinn inşallah canım benim
Kuzu ben ilişkiden önce giriyorum hep hemen gelmesin diye böyle olunca 2 saat falan uzanıyorum
Kuzu bu sonuçlar geçen sene ameliyattan önce ki sonuçlar bu değerlerin normalleri 30 larda
Kız mutfağa geldim telefonu elimden bırakıp kahve yapamadım dahaVar kuzum 11 yaşında ayy dur yapayım bende kahvemi karışıklı içelim ❤benimde eşim geç geliyo işten o yüzden geceleri uyanığım benim kız büyüdü artık yan komşumuzun yeni bebeği oldu bazen bakıyorum da ayy diyorum bu kadar zormuydu bebek bakmak
Aboowkuruntu yapma kız daha önce gebelik oldu dedin adamda tık olmasa onlar nerden geldi
En sağlıklısı neyse o nasip olsunAy inşallah normale dönerbenimkinde parça gelmişti doktorum tam düşmemiş dedi 3 gün suni sancı vermişti yeni evliydim o zamanlar rahmine dokunmak istemiyorum demişti ve rahmim açılmadı mecburi kürtaja aldı
Yapiyom şimcik hala yapamadımBoşver kasigini amaaankahveni iç keyif yap. Bende yatar gözlerimden yaşlar geliyor uykusuzluktan iyi geceler kizcelerim
Kuruntu yapma boşuna bencekaaaççç sene oluyo biliyo musun 2017 şubatta kimyasal geçirdim ondan sonra bi sene falan doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım artıkın olmuyo oo 2 buçuk seneden fazla olmuş oluyo ama tabi ben 2 buçuk senedir böyle manyak oldum
Bu ay regl olduktan sonra gitmeyi düşünüyorum canım. Bu ay mfk kullandım bakalımAnladım canım ne zaman gideceksin peki kontrole
Bende cumartesi vuruldm. Pazar ve salıyı değerlendirdikCiddi misin yA ay ben cuma vuruldum sen :) tamam değerlendiricem zaten carsmaba yaptık enson
İnşallah gerek kalmaz mfk dan çok sonuç alan var inşallah senin de mucizene vesile olurBu ay regl olduktan sonra gitmeyi düşünüyorum canım. Bu ay mfk kullandım bakalım
Yarim saat yatiyorum en az kuzumKızlar bişey sorucam ilişkiden sonra tuvaleti gelenleriniz oluyomu kaç dk beklemek gerek sizce M Mavimiresl A ad000 @Fang @dceke @iyilikperisi92 @ipti @Random3Veziir @qwertyuop diğer kızlar
benim aklimda sen varsin canim insallah skntisiz bu durumdan kurtulursun biran önce lutfen haberdar et biziBen de bilsem ne olacağını ah ah çok allak bullak oldum içimde bir kese var değerlerim yükseliyor ama istenilen düzeyde değil. Çok az lekelenmem var inşallah kendiliğinden gider de kürtaja falan tekrar gerek kalmaz
Bak onu bilmiyodum kuzum ama hamile kaldığım zamanları düşünüyorum da hergün birlikte olmuşuz ama adetin kaçıncı haftalarının olduğunu hatırlayamıyorum ama evet ön sevişme dedin ya evet uzundu olayı çözdüm şuan daKuruntu yapma boşuna benceilişkiden ilişkiye değişiyor erkeklerin sperm miktarı yani en azından benim eşimde öyle. Böyle uzun zaman olmazsa miktar çok oluyor ama sık sık birliktelik olduğunda az oluyor. Birde şöyle bişey var mesela dün birliktelik oldu ama bu gün tekrar oldu ama tutku heyecan falan daha yoğun olursa ön sevişme uzun olursa o zaman daha da çok oluyor.
Kuzum testsiz bir gün geçirecektimnaptın canom? patlattın mı test : ) M Mavimiresl
Asko benimde yoğun bu ara. Ben iyiyim beklemedeyim bakalim neler olacak.Nasılsınız canımlar bakamıyorum çok fazla buraya biraz koşturmalı geçiyo haziran M MavimireslbitliKedi @Cgh @PapatyaHanm G Gzmyts53 miraclebeyb
etiketleyemediğim diğer güzel arkadaşlarım ❤
Yeşerdi bile@dcekeVeziir bitliKedi M Mavimiresl A ad000 kızlar bu gittiğim doktor acayip sindi içime. Tam 20 dk detaylıca konuştuk. Sen daha önce 2 kez feamarayla gebelik elde etmişsin. Sonra klomen, meriofert iğne falan çok gereksiz olmuş, boşuna hem zaman hem para kaybetmişsin dedi. Şu ana kadar ben istememe rağmen hiçbir doktor hormon testlerini istemedi benden gerek görmediler ama bu doktor FSH a falan mutlaka bakmamız lazım. Yarın sabah bi daha gel reglin 2.günü vajinal ultrasonla da bi bakalım overlere dedi. Çok ilgilendi, çok güzel açıklama yaptı. Eğer hormonlarla alakalı bi sıkıntı yoksa femarayla aşılama deneyelim 1 kez daha dedi. Bu ay yine umutlar yeşerir mi acaba?