Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gerek kalmadan bu ay bebişine kavuşursunKızlar çıktım hastaneden yine ilk aşılamadaki gibi zorlandı hoca. Tam histereskopi yapalım dedi o sırada giriş yaptı rahime. Bu ay gebelik oluşmazsa histereskopi mutlaka yaptırmam gerekiyormuş inşallah gerek kalmaz
İyiyüm şükür canım 19+4 haftadayım,bebekte gayet iyi ama doktor en son gittiğimde bebeğin eşi aşağıda dedi kanamam oluyor bi yukarı çıksa ALLAHın izniyle rahatlıcam Bir oğluşum olucak hayırlısıyla teyzesi lekelenme geldiyse devamıda gelir öyleyse kimyasala çevirmiştir inşallah da işlemsiz seni yormadan kendi kendini temizlerCanım Nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın bebiş sen nasılsınız?
Tatlım umut yok bende keşke mucize olsaydı ama az önce biraz leke geldi inşallah işleme falan gerek kalmadan gitmeyi tercih eder. Sonbahara kadar kafa toplayacağım sonrasına bakarız inşallah
5. Gün baslanmıs ama klomen 5. Gün baslanır diğerleri 2. Gün askmKuzum zaten kendi alip kullanmis femara yı
Hadi hayırlısı canımm güzel sonuclar insallahKızlar çıktım hastaneden yine ilk aşılamadaki gibi zorlandı hoca. Tam histereskopi yapalım dedi o sırada giriş yaptı rahime. Bu ay gebelik oluşmazsa histereskopi mutlaka yaptırmam gerekiyormuş inşallah gerek kalmaz
ben BATsızım pcos oldugum için belli değil adet günüm... amaaa şuan adetimin 4.günündeyimBeklenen adet tarihini yaz canım ekliyim listeye
Aynen canım bende de bu ay oldu şeffaf yogun baya uzayan bir akintiydi o gün ovulasyonda pik gördüm degerlendir mutlaka bugünü ve sonraki 2 günüGünaydın 2023 Annişleri
Bugün yumurta akı gibi akıntım başladı ve o kadar fazla ki sabahtan beri 2 kez çamaşır değiştirdim altıma yapmış gibi oluyorum bu yumurtlamanın olduğunu mu gösterir. Adetin 13. Günündeyim
Evet kuzum5. Gün baslanmıs ama klomen 5. Gün baslanır diğerleri 2. Gün askm
Kuzum cok şükür atlatmissin, histereskopiyi bilmiyorum ama insallah gerek kalmaz. Hadi guzel bekleyise gectikKızlar çıktım hastaneden yine ilk aşılamadaki gibi zorlandı hoca. Tam histereskopi yapalım dedi o sırada giriş yaptı rahime. Bu ay gebelik oluşmazsa histereskopi mutlaka yaptırmam gerekiyormuş inşallah gerek kalmaz
İnsalllaaahhGünaydınnn bana da bu ay birileri hamile kalacak gibi geliyor sağlıkla inşallah
Dünü değerlendirmiştik yarını değerlendirecektik o zaman bugünü de atlamayalımAynen canım bende de bu ay oldu şeffaf yogun baya uzayan bir akintiydi o gün ovulasyonda pik gördüm degerlendir mutlaka bugünü ve sonraki 2 günü
13. Günündeyim henüz beklemeye geçemedim of orası zaten en zoru beklemeye geçince kendime kafa dağıtacak mütişko şeyler bulmam lazım yoksa geçmiyor günlerNapıyosunuz kızçeler bekleme modunda olanlar başladımı belirtilerinizz ben bugünü de değerlendirip bırakıcam dün yapmadım döngünün 16. Günğndeyim bide 21 de değerlendiricem
Kuzum döngün kaç gündüGünaydın 2023 Annişleri
Bugün yumurta akı gibi akıntım başladı ve o kadar fazla ki sabahtan beri 2 kez çamaşır değiştirdim altıma yapmış gibi oluyorum bu yumurtlamanın olduğunu mu gösterir. Adetin 13. Günündeyim
28 gün döngümKuzum döngün kaç gündü
Ooo 13. Gün önemli yarın 14 o da önemli inşallah döllenme olur28 gün döngüm
Canım hangi doktora gideceksin inşallah bu ay doktordan olumlu sonuçlar alırsınM Mavimiresl partalina_ çok şükür regl oldum bugün öğlene doktora randevu aldım. Çok iyi bir doktor keşfettim. Yeni baştan hikayemi anlatmaya gidiyorum, yıldım yeminle bakalım bu doktor civanım farklı bişey söyleyecek mi?
G Gzmyts53 beni de 20 temmuza ekler misin tatlım?
Canım inşallah bu aşılama tutar da hiç gerek kalmazKızlar çıktım hastaneden yine ilk aşılamadaki gibi zorlandı hoca. Tam histereskopi yapalım dedi o sırada giriş yaptı rahime. Bu ay gebelik oluşmazsa histereskopi mutlaka yaptırmam gerekiyormuş inşallah gerek kalmaz
Değerlendir değerlendir ben bu akşamı da degerlendircem garanti olsunDünü değerlendirmiştik yarını değerlendirecektik o zaman bugünü de atlamayalım