Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Bende iltihap ya da miyom tarzı bişeyler olmadıgı icin yapmadım sogan kurunu.. Ama olmazsa Eylül gibi asilama dusunuyorum artık beklemek zor eceli tekrar hayırlı olsun cok sevindim senin adına darısı isteyenlere inş.bu gece tüm isteyenlere gidecek dualarım umarım kabul olur

Canım yaşını bılmıyorum eger 30 dan aşasan daha erken dusunme ama yukarıysa bence olur dıyede bekleme ben 42 yasındayım ve benı etkılıyende tv de dr anlatıyor dıyorkı yasınız 35,ve 45 yas arasıysa beklemenızın bır anlamı yok yumurtalar ,rezerveler artık kalıtesını kaybedıyor haa tabıkı allahım verdıkten sonra kım ne dıyebılır ama tıp boyle dıyo o yuzden ben bu ay asılama yapmayı dusunuyordum her gecen gun bızden bısıler alıp gıdıyor MEVLAM kımseye aratmasın ...

Canım yaşını bılmıyorum eger 30 dan aşasan daha erken dusunme ama yukarıysa bence olur dıyede bekleme ben 42 yasındayım ve benı etkılıyende tv de dr anlatıyor dıyorkı yasınız 35,ve 45 yas arasıysa beklemenızın bır anlamı yok yumurtalar ,rezerveler artık kalıtesını kaybedıyor haa tabıkı allahım verdıkten sonra kım ne dıyebılır ama tıp boyle dıyo o yuzden ben bu ay asılama yapmayı dusunuyordum her gecen gun bızden bısıler alıp gıdıyor MEVLAM kımseye aratmasın ...

Ayyyyy yeter yaaa başlıyacam poconada mokona aaaaa sınır oluyom heee bırak yaaa takma kafanaaa bız kadınlar neler atlatıyoz yerım senın poconu sinirlendim uçarım şimcik yanınaaaa

pco moko kız tamam bea bı taradtan aysa msn de benı dovmekten beter ettı cok gezıyormusum falan kız kocam bıle karısmıyorr ahhh bacım ah nasıp kısmete yoklugumda ılerlemıs sayfalar bı dur deyın kendınıze keske msj olarak tele gelse bunlar

Soyle ece sanki umitsiz vaka edepsiz kiz.zin zin geziyor oturtabilene ask olsun

Aynen arkadasım benimde 14 gün var gecmek bilmiyor...karnım o kadar dolu hastalanacakmisim gibi geliyo.. Su mübarek gunün hürmetine Allahım tüm isteyenlere verir İnsallah

bata 13 gün var hala... bide sayılı gün çabuk geçer derler yalan hepsi hikaye.. günler geçmek bilmiyo

sen bence bu günlerde buzluğa kışlık bişeyler at. turşu filan hazırla. biber patlıcan kurut
şaka tatlım. ama çabuk geçiyo. bak ben de aynı senin gibiydim. bugün bi de öğrendim ki hamileyim. battan 1 gün sonra evde test yaptım.bugün de sağlık ocagında yaptırdım. ohhh maşallah allhım esirgesin. çok iyiymiş.kaç haftalık olduğunu çöemediler desem iyi:)))
o günler de gelir canım. çok düşünme.

benim içimde hala tedirginlik var bu arada. ilk bebeğimi düşük sonucu kaybetmiştim.allahım umarım bunu sağ salim alırım kucagıma
Amin..

senin adına çok sevindim canım inşallh sağ salim bebeğini kucağına alırsın ama insana beklerken zaman geçmiyo işte geçsede geçmiyo işte

Arkadaslar benim bu ay yumurtaliklarim ağrıyor acaba nedendir uzayan akintiyida gormedim bu ay siz her ay uzayan akintiyi görebiliyor musunuz acaba daha yumurtlamadım mı ki...

kızlar her yerde yazdıgım gıbı sıze de yazıyım ben pcoyum ama tedavı gordum Allah nasıp dıyorum da bende de dun uzayan akıntı oldu goguslerım tas gıbı 2 haftadır ve belım agırıyor pskolojık te olabılır daha once de olmsıtu da bılemedım yaa

Tatlim meşhur uzayan akinti yeni yumurtladigi gösterir bu günleri değerlendirdi bence bende pco luyum ama doktor daha erken tedaviye gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…