- Konu Sahibi pembemasal
-
Peki canim uzayan akintiyi hamile kaldığın ay farkedebildin mı Bu arada Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin... Hayırlı evlat etsin
Tatlim meşhur uzayan akinti yeni yumurtladigi gösterir bu günleri değerlendirdi bence bende pco luyum ama doktor daha erken tedaviye gerek yok dedi
kafaya bu kadar takınca farklı hormonlar devreye girip vücutta olumsuz tepkimelere sebep olabilir. buyüzden positive ol canım. kahve leke filan geldimi hiç. ben de gelmişti adet günümden 1 gün önce. 2 gün sürdü.bende de fazla belirti yoktu..
Kızlar geçen ay bugün adet görmüştüm,bugün regl olmaadım,sol kasıgımda batma ve göğüslerimin dolgunlaşması dışında hiçbir belirti yok,zaten soğan kürü yaptım bu ay,ama değilimdir kesin hamile,umutsuzum..okadar çok hayal kırıklığına uğradım ki bugün eczanenein önünde geçtim gidipte bir test almadıım,almıcam da hamile değilim nasıl olsa her za<man ki gibi..
Adetin ne kadar gecikiyor ben yaklaşık 3 ayrı doktora gittim evlenmeden oncede hiç biri ilacı önermedi ama ben genelde ayda bir adet oluyorum en fazla şimdiye kadar on gün gecikmistir
selam kızlar,
dün dr.a gittim ya anlatamadım size bir türlü.
çok iç acıcı konuştu sağolsun moralim yerine geldi yaaa...
zuzu o konuştuğumuz dr.a gittim kesinlikle tavsiye ederim canım, git bence.
bana dedi ki, kistleri falan unut öyle bir şey yok, sıkıntı yaratacak boyutta değiller, dedi. ben senin yumurtalarınla ilgileniyorum dedi. mesela dün adetimin 9. günüydü ve yumurtam 23 mm. güzel büyümüş, dedi.
aşılama, tüp bebek bunlar çooook sonraki işler, şu anda konumuzda bunlar yok, aklına takılmasın, 6 ay yumurta takibi yaparız, olmazsa o zaman konuşuruz bu meseleyi, dedi.
bir de rahim ağzım uzunmuş, ama bebek için engel değil, sadece yapısı böyle bir zararı yok, dedi. bu nedir kızlar ya bilen eden var mı?
çok komikti muayene ama ya, kadına direk dosyamı verdim, baktı baktı baktııııı sen bütün süreci halletmişsin, tahlillerini yaptırıp gelmişsin, artık kafanı rahatlat, dedi. ama haklısın biraz da biz dr.lar böyle kasıyoruz hastaları, dedi. aşılama ya da tüp bebek için karar alanlar o boşlukta genelde hamile kalıyorlar, dedi. gerçekten de doğru, örnek: eceli :)))
içime umut doldu, dr.a dedimki, ben artık bir dr.da meseleyi halletmek sonuç almak istiyorum...
böyle işte canlarım, durum bundan ibaret.
tekrar hayırlı kandiller hepimize.
bu arada pembem sıra sende benim içime öyle doğuyor bilgin olsun :)
Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorummedem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
TEMMUZ LISTEMIZ
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
selam kızlar,
dün dr.a gittim ya anlatamadım size bir türlü.
çok iç acıcı konuştu sağolsun moralim yerine geldi yaaa...
zuzu o konuştuğumuz dr.a gittim kesinlikle tavsiye ederim canım, git bence.
bana dedi ki, kistleri falan unut öyle bir şey yok, sıkıntı yaratacak boyutta değiller, dedi. ben senin yumurtalarınla ilgileniyorum dedi. mesela dün adetimin 9. günüydü ve yumurtam 23 mm. güzel büyümüş, dedi.
aşılama, tüp bebek bunlar çooook sonraki işler, şu anda konumuzda bunlar yok, aklına takılmasın, 6 ay yumurta takibi yaparız, olmazsa o zaman konuşuruz bu meseleyi, dedi.
bir de rahim ağzım uzunmuş, ama bebek için engel değil, sadece yapısı böyle bir zararı yok, dedi. bu nedir kızlar ya bilen eden var mı?
çok komikti muayene ama ya, kadına direk dosyamı verdim, baktı baktı baktııııı sen bütün süreci halletmişsin, tahlillerini yaptırıp gelmişsin, artık kafanı rahatlat, dedi. ama haklısın biraz da biz dr.lar böyle kasıyoruz hastaları, dedi. aşılama ya da tüp bebek için karar alanlar o boşlukta genelde hamile kalıyorlar, dedi. gerçekten de doğru, örnek: eceli :)))
içime umut doldu, dr.a dedimki, ben artık bir dr.da meseleyi halletmek sonuç almak istiyorum...
böyle işte canlarım, durum bundan ibaret.
tekrar hayırlı kandiller hepimize.
bu arada pembem sıra sende benim içime öyle doğuyor bilgin olsun :)
Aminnn canım benım nasılsınnEy rabbim,gerek beni,gerek ana ve babamı ni'metlendirdiğine şükretmemi,senin razı olacağın iyi ameli yapmamı bana ilham et.Zürriyetimin hakkında da benim için iyilik nasip et.Ben sana döndüm ve ben sana teslim olanlardanım.Senin lütfunla sabaha günahsız uyanmamızı nasıp eyle YARABBİ...
Aminnn canım benım nasılsınn
İyi bitanem agzım cok fena yaa tatlı yedım bır dılım sabah namazındada sut ıctım ne bıleyım sen neler yapıyon poc ondan harıc bırdaha bahsetmıyecen tamammıı
lannnn ne yapıyosunujzzzz bakayımmm.özledim siziii kaç gün oldu sizi görmeyeli:) eeee neler yaptınız anlat6ın bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?