Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Kızlar geçen ay bugün adet görmüştüm,bugün regl olmaadım,sol kasıgımda batma ve göğüslerimin dolgunlaşması dışında hiçbir belirti yok,zaten soğan kürü yaptım bu ay,ama değilimdir kesin hamile,umutsuzum..okadar çok hayal kırıklığına uğradım ki bugün eczanenein önünde geçtim gidipte bir test almadıım,almıcam da hamile değilim nasıl olsa her za<man ki gibi..

Peki canim uzayan akintiyi hamile kaldığın ay farkedebildin mı Bu arada Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin... Hayırlı evlat etsin

acıkcası ben pek dikkat etmedim o duruma. ona bişey diyemicem canım.belki de olmustur sende ama sen farketmemişsindir. wc deyken filan hep akıp gitmiş olabilir temizlerken filan dimi :? teşekkür edeim güzel dileklerin için canım.

Tatlim meşhur uzayan akinti yeni yumurtladigi gösterir bu günleri değerlendirdi bence bende pco luyum ama doktor daha erken tedaviye gerek yok dedi

ben de buna sasıyorum ya ne erkenı ben kosovada yasıyorum burda dırek tedavı canım yoksa adet gorsemde sevınıcem pcolunun sorunu adet gecıkmesıdır bılırsın de doktorunu deıstır bence

MFN bu arada az önce muhabbeti karıştırmışım sana yumurtlama dönemindesin demişim yaaa. kusura bakma canım. benim aklım uçmuş ahahahhaaa:)))

yok leke falan,bari adet olsam gereksiz gecikme işte..üstelik hiç takmadım bu ay işte adet günü yaklaşınca düşünmeye başladım ya tuttuysa diye..

kafaya bu kadar takınca farklı hormonlar devreye girip vücutta olumsuz tepkimelere sebep olabilir. buyüzden positive ol canım. kahve leke filan geldimi hiç. ben de gelmişti adet günümden 1 gün önce. 2 gün sürdü.bende de fazla belirti yoktu..

Adetin ne kadar gecikiyor ben yaklaşık 3 ayrı doktora gittim evlenmeden oncede hiç biri ilacı önermedi ama ben genelde ayda bir adet oluyorum en fazla şimdiye kadar on gün gecikmistir

selam kızlar,
dün dr.a gittim ya anlatamadım size bir türlü.
çok iç acıcı konuştu sağolsun moralim yerine geldi yaaa...
zuzu o konuştuğumuz dr.a gittim kesinlikle tavsiye ederim canım, git bence.
bana dedi ki, kistleri falan unut öyle bir şey yok, sıkıntı yaratacak boyutta değiller, dedi. ben senin yumurtalarınla ilgileniyorum dedi. mesela dün adetimin 9. günüydü ve yumurtam 23 mm. güzel büyümüş, dedi.
aşılama, tüp bebek bunlar çooook sonraki işler, şu anda konumuzda bunlar yok, aklına takılmasın, 6 ay yumurta takibi yaparız, olmazsa o zaman konuşuruz bu meseleyi, dedi.
bir de rahim ağzım uzunmuş, ama bebek için engel değil, sadece yapısı böyle bir zararı yok, dedi. bu nedir kızlar ya bilen eden var mı?
çok komikti muayene ama ya, kadına direk dosyamı verdim, baktı baktı baktııııı sen bütün süreci halletmişsin, tahlillerini yaptırıp gelmişsin, artık kafanı rahatlat, dedi. ama haklısın biraz da biz dr.lar böyle kasıyoruz hastaları, dedi. aşılama ya da tüp bebek için karar alanlar o boşlukta genelde hamile kalıyorlar, dedi. gerçekten de doğru, örnek: eceli :)))
içime umut doldu, dr.a dedimki, ben artık bir dr.da meseleyi halletmek sonuç almak istiyorum...
böyle işte canlarım, durum bundan ibaret.
tekrar hayırlı kandiller hepimize.
bu arada pembem sıra sende benim içime öyle doğuyor bilgin olsun :)

Ama kesinlikle doğru dıyo dr valla atın kafanızdan yaaa olursa olur olmazsa zaten kendını parcalasanda olmuyacak..ooohh dunya varmıs dıyecen koşulsuz sex yaptıgındaneyse öylesıne gırdım sımdı kalkayım ıbadet zamanı mucckkkk

kızlar beni de ekler misiniz. bat 13 temmuz

Kızzz Hadı benı da araya katmısın:))) sagol tatlım dusundugun ıcın ama bılmıyorum kız pcoyum ya:) ecelı bunu okursa benı dover pco moco:)) Allah hayırlısını versın canım hepımız ıcın bak doktor da sana pozıtıf seyler solemıs takma artık canım Allah buyuk

Gunaydın prensesler nasılsınız bakalım Rabbim dun gece yaptıgınız butun duaları kabul etsın hepımız ıcın en hayırlısını versın mutlu gunler kızlar

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ozgeozal HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE

Gry86 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

MFN84 18 temmuz

Acemiperi 26 temmuz

Ebru_1907 31 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Nehirli 13 temmuz

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

OGİBİ Beklemede

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

Ey rabbim,gerek beni,gerek ana ve babamı ni'metlendirdiğine şükretmemi,senin razı olacağın iyi ameli yapmamı bana ilham et.Zürriyetimin hakkında da benim için iyilik nasip et.Ben sana döndüm ve ben sana teslim olanlardanım.Senin lütfunla sabaha günahsız uyanmamızı nasıp eyle YARABBİ...

Aminnn canım benım nasılsınn

kızlarrr haziran topiği siz gidincede boş kalmış yahu sizi bulacam diye sokak sokak dolaştım buldum. eceli çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin. temmuzun en güzel haberi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…