- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Eki Görüntüle 457789 Eki Görüntüle 457790
irmeganım canım göbüşümü soruyodunya çektim sivri sivri duruyo oğluşum orda:))) 14+3 günlük
Anaaaaaaaa kızz benımkı daha sımdıden ondan buyuk vuuuuhhh bısmıllah 9 ayda ne olurum bılmem
Tebrikleeerr HAMİLESİN benimde ilk belirtim buydu olduk olmadık seylere aglıyordum ne şarkı kalmıstı ne eskı turk flımlerı sanki yaşlar gözümün kenarında heran akmaya hazır gıbı valla abartmıyorum cok duygusallasmıstım
Anaaaaaaaa kızz benımkı daha sımdıden ondan buyuk vuuuuhhh bısmıllah 9 ayda ne olurum bılmem
ayyyyyyyyyy eceli güldürdün valla beni
hele bir de ikizse o zman kapılardan sığmazsın desene
Evet kııızzz bende onu dusundum heralde son aylar evden dısarı cıkmam zaten boyumda 155
hiç bişeycik olmaz tatlım çok güzel bi hamiş olucaksın
Amaaann tabıkı bunlar işin şakası rabbım bu gunlerı gösterdı yaa taşımamada bır kolaylık gösterecek inşaallahhhhcanım yaaa ben resım koyamıyorum sıteye mesela testımı koymak ıstedım olmadı ne yapmam lazım kı?
Evet kııızzz bende onu dusundum heralde son aylar evden dısarı cıkmam zaten boyumda 155
konuya tıkladım ama ınser ımega dıye bır seyı gormedım sag sol nerde yazıyo tam olarak:44:
Eceli son aylarda neler yaptın merak ediyorum anlatsanaaaaa ilac, kür gibi ne bilim doktora falan gittin mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?