- Konu Sahibi pembemasal
-
hayırlı kandiller arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bilgisayarımda sorun vardı neyseki geldim =) kızlar mübarek kandil günü size bir rüya anlatmak istiyorum dün gece rüyamda bebeğim varmış onu emziriyorum ama öle bi emziriyorum ki gögüslerim acıyo resmen sapsarı sutum akıyor sonra sutum azalıyo diye mısır yiyorum sonra yine emziryorum bebek ağlıyo yine emziriyorum sonra kucağımda beebkle merdiven çıkıyorum okadar çok merdiven çıkıyorum ki çık çık bitmiyo eve çıktığımda eltim yatıyomuş ( eltim yok normalde ) o doğum yapmış yatıyo kundakta 7 8 tane bebek ağlıyolar her baktığımda bebekler çoğalıyo falan Allah hayır etsin diyorum 20 gün kaldı reglime hayırlısı olsun inşşşş =) rüya yorumu yapan varsa yorumlarını bekliyorum =) şimdiden tşk ederim canlarımmmmmmm =)
ekledim canım benimmm anlat hadiii derdinnnn
rüya yorumlarını eceli yapıyor hayatım.ama güzel bir rüyaymışş hayır olsun
kız bunalımdan cıkın tatlım ya aaa bu gun kandıl bol bol dua edelım sarkılar aglatıyorsa dınleme canım ac tarkanı ask gıttı bızden kopp:))günaydın kızlarr kandiliniz mübarek olsuuunnnn.....
canım arkadaşlarım benim bugün moralim çok bozuk konu bebek değil eşimlede tartışmadım ama hayattan çok bunaldım... çalan her şarkıda ağlamak istiyorum içim hiç huzurlu değil sebebini de bilmiyorum ama çok bunaldımm...
MasAllah canım benımm Allah cocuk ısteyenlere ve bıze de nasp etsın AminEki Görüntüle 457789 Eki Görüntüle 457790
irmeganım canım göbüşümü soruyodunya çektim sivri sivri duruyo oğluşum orda:))) 14+3 günlük
bende öle dedim hayr olsun inş artık çok fazla hamileliği düşünmüyorum takıntı yapmıyorum yoksa hasta olucam =) gecen ay düşünmekten ağız içi yaralarım çıktı rabbim hayırlı zamanda versin inş bugün birbirimize çokca dua edelim allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş yinede şu 20 gün çabucacık geçse ya =)
aaaaa bu karılara ne oluyor lannnn.stres yok dedikkkk unutun hamileliği başka şeyleri düşünün yaz gelmiş tatil planlayın keyfinize bakınnnn türk kahvesi için çıkın balkonlarınıza
Eki Görüntüle 457789 Eki Görüntüle 457790
irmeganım canım göbüşümü soruyodunya çektim sivri sivri duruyo oğluşum orda:))) 14+3 günlük
Hayırlı kandiller hanımlaaaaaaar.. az önce kan değerimi öğrendim telefondan. adam ben pek anlamam dedi. orda yazan değeri söyleyemezmisiniz dedim. 882 dedi.:))
sat 3 hazirandı.en erken 13 haziranda attık tohumları:) sizce iyimidir sonuç benim doktorum izne ayrılmış:18:
bu mübarek kand,l gecesi allahım herkese böyle güzel duygular yaşatsıııııııııııııııııın:)
canım gözün aydın maşaallah çok güzel çıkmış değerlerin
anaaaa kız ben endeğeni göbek diye gezdirmem bile soranlara gazım var derim minnacıcık göbeğinnnn
canım maşaallah belli olmaya başlamış
zayıf hamile kalmışsın sanırım ve kilo almamışşın ne güzel
ben de 45 kiloyumama tabii boyum da kısa
kızlar siz uyku nedir bilmez misin, iş güç falan :))) oku oku bir hal oldum akşamdan beri okuyorum sizi :)
eceliiiii değerlerin şahane canım inşallah gönlündekini verir Rabbim sana...
seastrie göbüşün çooook şeker olmuş canım, zayıfsın daha çok yakışır sana gebelik. şu an ben gebe olmadığım halde senden çoktur göbeğim :)))
zuzuuuuuuu canım dün gittim ben ermeniye çooook güzel geçti
ayrıntıları anlatcam bir kaç işim var, öpüyommmm sizi
heee şimdiden cümlemizin Berat Kandili mübarek olsun inşallahhhhhh
sevgili bacişlerimmm,bugün ettiğimiz tüm dualarımız Allah katında kabul edilsin inşallah.Allah ım tüm bebek hasreti le tutuşanlara bebek göndererek mutlu etsin inşallah.Önce hepimize sağlık,kocişlerimizle huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.sonra bu mutlu yuvalarımızı bebeişlerle taçlandırsın inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))) AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Herkez ole dıyor da ben de belırtıler cok yok kı kız hem pco yum ya:S endıselıyım ama Allah buyuk canım bu aksam bol bol dua edelım bırbırımız ıcın ıyı kı varsınızz
günaydın kızlarr kandiliniz mübarek olsuuunnnn.....
canım arkadaşlarım benim bugün moralim çok bozuk konu bebek değil eşimlede tartışmadım ama hayattan çok bunaldım... çalan her şarkıda ağlamak istiyorum içim hiç huzurlu değil sebebini de bilmiyorum ama çok bunaldımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?