• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Tebrikleeerr HAMİLESİN benimde ilk belirtim buydu olduk olmadık seylere aglıyordum ne şarkı kalmıstı ne eskı turk flımlerı sanki yaşlar gözümün kenarında heran akmaya hazır gıbı valla abartmıyorum cok duygusallasmıstım:14:

yok artık kızımm daha neler... :35: reglim yeni bittii beaaaaaa....

benim için zor bi gün sona eriyor. hem çok yoğundum hem de çoookk sinirli bi güne başlayşım vardı.
kızlarr kandiliniz mübarek olsun, bu gece ediceğim dualarımda sizlerde varsınız. allahım hamişlerimize sağlık ve huzur versin, göbişleri büyüsün, hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına alsınlar. :nazar: :emir_bebek:
benim gibi beklemede olanlara allahım sabırlar versin, tez zamanda o mucizevi duyguyu tatmayı nasip etsin. :16:
hepinizi öpüyorum çookk.

Peygamber efendimizin Berat gecesi yaptığı dua. Bu dua bizzat Cebrail (A.S) tarafından peygamberimize (S.A.S) öğretilmiştir..

Berat Kandili Duası Arapça

"Bismillâhirrahmanirrahim. Eûzu bi-afvike min ikâbike ve eûzu bi-ridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâ-uhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike."

Türkçe Anlamı

Ya Rabbi azabından affına sığınırım,
Gazabından rızana sığınırım,
Senden yine sana sığınırım,
Senin zatın çok yücedir.
Sana gereği gibi hamd etmekten acizim,
Sen, kendini sena ettiğin gibi (övdüğün gibi) yücesin

AMİNNNN

hiç bişeycik olmaz tatlım çok güzel bi hamiş olucaksın

Amaaann tabıkı bunlar işin şakası rabbım bu gunlerı gösterdı yaa taşımamada bır kolaylık gösterecek inşaallahhhh:16:canım yaaa ben resım koyamıyorum sıteye mesela testımı koymak ıstedım olmadı ne yapmam lazım kı?

Amaaann tabıkı bunlar işin şakası rabbım bu gunlerı gösterdı yaa taşımamada bır kolaylık gösterecek inşaallahhhh:16:canım yaaa ben resım koyamıyorum sıteye mesela testımı koymak ıstedım olmadı ne yapmam lazım kı?

konuya cevap yaza tıklıyorum ben sonra yukarda simgeler varya orda ınsert ımega var ona tıkla dosyaları seç diyo ordan bilgisayarında neredeyse resim seçip yükle diyosun oluyo tatlım ne yüklicen kız merak ettim valla

merhaba kızlar
rabbım bebek ısteyenlere tez hayırlı vakıtte versın ınsallah
bende cokıstıyorum ıkıncıyı bıran once korunmayı bırakayım dıyorum ama ogretmenım mayıs sonu hazırana gelsın ıstıyorum allahın ıznıyle erken olmasın dıye beklıyorum agustos adetımden sonra calısacagım ıns rabım bekletmeden saglıklı hayırlı bı sekılde bıkerede verse keske :)) kızımda ılk seferde olmustu ona guvenıyorum ıns buda oyle olur.
artık agustos sayfasında yazarım bende oylemı? :)

konuya tıkladım ama ınser ımega dıye bır seyı gormedım sag sol nerde yazıyo tam olarak:44:

eceli tatlım bak aşılama yaptırmay düşünüyodun ama RABBİM SANA BEBEĞİNİ GÖNDERDİ KARNINA GEREK KALAMDI AŞILAMA YAPTIRMANA NE GÜZEL OLDU YAAA

Eceli son aylarda neler yaptın merak ediyorum anlatsanaaaaa ilac, kür gibi ne bilim doktora falan gittin mi ??

Canım ben kurtajdan sonra 1 ay kadar korundum sonra bıraktım ama olmadı son 2 ay once dr gıttım bebek ıstıyorum dıye testler falan derken benım prolaktın degerım cok yuksek cıktı buda hamıle kalmayı engellıyen bır hormon ılac verdı dostınex dıye onu ıcıtm ılk ay adet oldum 3.gunu test yaptı degerım cok guzel dusmus dedı ama ılaca devam ettık ve ben bu ay gercekten kafamdan atmıstım cok yoruldum cunkü gecmısı okursan zaten anlarsın her neyse ve esımle konusmustum bu ay adet olursam bır dahakı ay kesın aşılama yaptıracaktım anlasmıstık ki eşim bu konularda dr gitmek istemez neyse ama RABBİM fırsat vermedı hiç birşeye normal yoldan hamıle kaldım ve hala innamıyorum ruya gıbı geliyor:14:haa unutmadan 3 ay önce falandır sogan kuru yaptım hamıle kalmak ıcın degıl ıltıhaplarımdan kurtuldum cok faydası var eger ıltıhabın varsa dene bence işte bu kadar allah sag selım saglıkla kucagımada almayı nasıp eder inşallah..sizlerede bu mübarek berat kandili yüzü suyu hürmetine tez zamanda analık duygusunu tattırsın AMİİİNNN..

$images.jpg HMMMM ögrendım:9:

Back