- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.286
- 333
- 50
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.461
Selam herkese,
Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim.
Sizlere diyecegim, rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Eger birseyler olmuyorsa, rabbim mutlaka bunun nedenini biliyordur. Bu yuzden, allahimdan ne istiyorsaniz en hayirlisini isteyin, ve sakin neden olmuyor, neden boyle demeyin. Rabbim, herseyin hayirlsini, guzelini sizlere ve bana nasip etsin.
Allaha emanet olun.
Sevgiler
Selam herkese,
Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim.
Sizlere diyecegim, rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Eger birseyler olmuyorsa, rabbim mutlaka bunun nedenini biliyordur. Bu yuzden, allahimdan ne istiyorsaniz en hayirlisini isteyin, ve sakin neden olmuyor, neden boyle demeyin. Rabbim, herseyin hayirlsini, guzelini sizlere ve bana nasip etsin.
Allaha emanet olun.
Sevgiler
Selam herkese,
Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim
Allaha emanet olun.
-----Gecmis olsun arkadasım Rabbim sabır ve şifa versin sana yavrun şefaatçın olur insaAllah imtihan dünyası hersey biz insanlar icin Allahım sabrini artırsın ------
Gunaydin bacikolarr nasilsiniz tek tek duyucam bugun o kdr;-) saka maka ruyamda koyu koyu cizgiler goruyorum testte cift cizgiler kafayi siyircam artik neyse ruyamda toprak merdiveni olan biryeri supuruyorum yerdee yaprak ve cicekler var onlari supurgeylle temizliyordum... Hayirdir ins. Diyerek test yaptim sizi telaslandirmk istemem ama bole cok silik mi silik bi golge vardi bu arada ben kahve akintinin ustune cook koyu bi akinti geldi dvmi yokk! Ben yinede regl bekliyim de bi hayal kirikligini daha kaldiramicam. Belirtiler regl den biraz agir geciyor goguslerim cook aciyor kasiklarim sol agrirken sagli soollu baskilar var artik hamis olma ihtimalim yok denecek kdr az ama cunku gecen hafta her halukarda negatiffftii.. Insallah gec dollenme falandir da yuzume guldurur.. Zaten iftar vakti hep bi mucize ya rab die dua ettim..hadi bole negatifi gorupte kahveleri gorupte gec dollenen arkideslerim bana ornekler verin noluyyy... Adet olmassan persembe tekrarlayip her sartta dr.gidicem planim oydu ama,sastii dengemm:-( bu arada iyiki bu siteye girmisimde sizleri tanimisimm,tanimasamda yuregimm sizi coook sevdii:$
gunaydın mutlu gunlerrrrr nasılsınız bebıs annelerı ve anne adayları:)
canım hosgeldın gün sana coooook guzel suprızler hazırlar ınşallah.pembısım ayse ruyanı anlattı ama artık ruyaların psıkolojık bıtanem gun ıcersınde dusuncelerını gece ruyanda gorur oldun bununda yorumu olmuyor üzgünüm rahmanıden cıkmıs genelde benzer ruyaların olmus o yuzden bılınç altında yatanları gormenın yorumu yok ama uyandıgın zaman çeşmeyi aç ruyanı anlat hayırlara gıtsın de sular seller gıbı cıksın canım benım....ben aynı rabbıme şikayet olmasın ama mıde bulantılarım agzımın camur olusu hale devam edıyor genelde sabahları ama daha cogu gecelerı bulanıyor bulantı hapı ıcmesem duramıyorum gececek inşallah yeterkı rabbım sag selım saglıklı hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp etsın yukarda okuduklarımdan sonra korkularım daha cok arttı mevlam korkularımızla ımtıhan etmesın bızı ınankı 5 vakıt namazımda tek duam oldu sankı
Ecelim agzina yuregine saglikk... Rabbim. Bu temiz yureginin mukafatini hayirli saglikli salih bi evlatla taclandirsin ins. Cok tesekkur ederim. Nasil gidiyor hamilelik? Bak sana ne sorcam ecelim bu belirtiler gitgide artiyormu azaliyomu? Yani mesela goguslerim cook agriyo ve sis bunlar hamislik varsa artiyomu?
Pembecim nasilsin tatlim? Senin pembe akintin oluyordu ne oldu dvm ediyormu? Benimde pazar aksami kahve akintim vardi aha dedim geliyo ama dunn hi koyu akinti geldi oo baskada biseyci yok bu saate kdr. Sabah test yaptim bise yokk silik milik ama yemezlerr;-)
Amin canım benım evet ruyalarım bıraz abartı gıbı:))) canım bu hafta sonum rahat gectı ve haftaya rahat basladım bı nebzegecen aylara nazarna rahatım saclarım cok dusuyordu doktora gıttım yuksek derecede anemısın kasnsızlık var dedı vıtamınler verdı bol bol hayırlara
benı gectım kız gecen de annem gormus anlatı dun annem uyuyormus sabaha namazından sonra gormus ruyayı bı kadın odanın kapısını acmıs annemın avucuna bebek ayakabısı bırakmısbaba annem kuzenım kadersım annem
Hayırlara gıtsın canım sabah namazından sonra gorunen ruyalar rahmanı olup cıkan ruyalardır bebek patıgı guzel mujdelı haber alacagına delalat eder inşallah canımın ıcı yarabbim tez zamanda bu kulununda göbeını doldur yarabbi şişkocuk olsun oda
Gunaydin bacikolarr nasilsiniz tek tek duyucam bugun o kdr;-) saka maka ruyamda koyu koyu cizgiler goruyorum testte cift cizgiler kafayi siyircam artik neyse ruyamda toprak merdiveni olan biryeri supuruyorum yerdee yaprak ve cicekler var onlari supurgeylle temizliyordum... Hayirdir ins. Diyerek test yaptim sizi telaslandirmk istemem ama bole cok silik mi silik bi golge vardi bu arada ben kahve akintinin ustune cook koyu bi akinti geldi dvmi yokk! Ben yinede regl bekliyim de bi hayal kirikligini daha kaldiramicam. Belirtiler regl den biraz agir geciyor goguslerim cook aciyor kasiklarim sol agrirken sagli soollu baskilar var artik hamis olma ihtimalim yok denecek kdr az ama cunku gecen hafta her halukarda negatiffftii.. Insallah gec dollenme falandir da yuzume guldurur.. Zaten iftar vakti hep bi mucize ya rab die dua ettim..hadi bole negatifi gorupte kahveleri gorupte gec dollenen arkideslerim bana ornekler verin noluyyy... Adet olmassan persembe tekrarlayip her sartta dr.gidicem planim oydu ama,sastii dengemm:-( bu arada iyiki bu siteye girmisimde sizleri tanimisimm,tanimasamda yuregimm sizi coook sevdii:$
Selam herkese,
Allaha emanet olun.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?