- Konu Sahibi pembemasal
- #3.481
Allah im herseyin hayırlısını nasip etsin ... ikiz hamileliğimde hersey normaldi 33 haftalık sezaryanla oldular 1aylikken eve ciktik 20 gün sonra rahatsizlandilar nefes problemleri oldu su anda oğlumun biri yürüyemiyor her ihtiyacını ben yapıyorum 9 aylık bebek gibi emekliyor konuşamıyor neyin ne olduğunu bilmiyor kocaman bebeğim benim14 yasına girecekler digerindede problem var konuşmasında hareketlerinde biri vücudumu yoruyor digeri beynimi Elhamdulillah Rabbimin imtihanı insaAllah bu sınavdan Rabbimin rızasını alarak gecerim insanlara ağır geliyor özürlü olursa ne yaparım diye yaşamayan bilmez Rabbim bu sınavın yanında ne mucizeler ne güzellikler veriyor Hamd Alemlerin Rabbi olan Allahıma olsun ..
zahira üzldüm canım benim. gönül isterdi ki senin yavrularında koşup oynayabilsin. ama kader bazen böyle oyunlar oynayabiliyor. önemli olan seyi sen halletmişsin sanırım. ben o imtihanda çok zorlanırdım. neden diye sorup dururdum. ne güzel ki imanın perçinlenmiş. Allah sabırlar versin ve iyilikler hep sizi bulsun. Rabbimin lütufları ile bezenirsiniz hep inşallah.