- Konu Sahibi pembemasal
- #3.441
idrar testinde hangi marka iyi kızlar
hepsi iyi bence canım marka önemli değil ben 4 tl liklerden almıştım al bitane öyle pahalı almana gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi iyi bence canım marka önemli değil ben 4 tl liklerden almıştım al bitane öyle pahalı almana gerek yok
2012 aralık annelerinden canım:)) ama merak etme ben senin kız içinde bi tane daha erkek yapıcam canım sözünü alayım ama şimdiden sonra vazgeçmek yok ona göre
selam arkadaslar.ben mayısta kımyasal gebelık yasadım.bu ay yenıden basladık denemelere.adetıme 10 gun var daha ama cok heyecanlanıyorum,gecmıyor zaman.hamıle arkadaslara bır sey sormak ıstıyorum.yumurtlama gununden bu yana akıntım hıc durmadı,o kadar cok kı.boye bır sey olmamıstı hıc kesılmıyor.bunu yasayanınız var mı yada bılgısı olan.rabbım hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bebıslerınızı ıns:)darısı ban ave tum ısteyenlere olsun
canım hoş geldin geçmiş olsun koku varsa doktora git
kaç gün geciktikten sonra yaptın
Tamam kabul gerci ikinciyi beklersem aralarinda yas faki olucek biraz ama neyse zengin olurlar yavrucak barii ama bir sartla tembel kayinvalide istemem prensesler gibi bakican prensesime,borekler acicann:-D
25 temmuzda adet olmam gerekiyordu baktım gündüz olmayınca akşam gittim test aldım ve yaptım 5-10 saniye sonra ikinci çizgiyi gördüm. Marka önemlimi bilmiyorum ama laboquick verdi eczanedeki kız,kesin çıkar dedi:)
25 temmuzda adet olmam gerekiyordu baktım gündüz olmayınca akşam gittim test aldım ve yaptım 5-10 saniye sonra ikinci çizgiyi gördüm. Marka önemlimi bilmiyorum ama laboquick verdi eczanedeki kız,kesin çıkar dedi:)
selamlar kıslar. ben ancak girebildim üç gündür. mide bulantılarım iğrenç bi hal aldı. evden adımımı atamıyorum dışarı. çok yorgunum ve yemek yiyemiyorum hiç ki ben iki porsiyon iskendere bana mısın demezdim. şimdi adı bile yetiyo mideme kısacası aç olupta mutlu olan insanda varmış dedim:) opsessif iki mesajını da okudum. senin adına o kadar mutlu oldum ki canım benim yaaaa. bebişin pıt pıt kalbi atıyor düşünsene senden farklı bi can var içinde ve bak ki rabbimin mucizesi bir hücre 2 cm büyüklüğünde bi canlıya dönüştü iki ayda. benim doktorum bir ay sonra cağırdı beni ikili test ve ultrason muayenesi için. en önemli engeli aştık inşallah devamı da gelir canım kardeşim. bu arada özge cumartesi gidecekti. o da girmemiş epeydir ya da ben görmedim. umarım. bi sıkıntı yoktur. öpüyorum hepinizi. bu arada dün bi arkadaşımızın bebişine gittik 3 aylık daha yavrum. acayip sevimli acayip tatlı minicik bi şey. rabbim herkese nasip etsin inşallh
tebrikler zuzu.. hayırlısıyla sen de hamişsin:) benim de öyle olmuştu. ben de adet olcam sanıp çok üzülmüştüm ama burda arkadaslardan duydum ve ben de ümitlendim.nihayetinde de işte 8 haftalık oldumMerhabalar eyy arkidesler nasilizz? Bugun oruca ara verdim. Dun aksam kahve leke geldi ahaa dedimm tam gunu gunune geliyo sevindim yinede ama dvmi gelmiyoo?? Hic bole adet olmam ben direk baslar sabaha kdr bu saat oldu ne gelen var ne giden ee bosuna mi tutmaddim orucumu benn?? Off yaa nereden cikti su kahveler bilmem kii?
yok yoooooooook her şey yolunda ben burdayım. ama kaç gündür nete giremiyorum. gündüzleri değil de gecceleri mide bulantısına uyanıyorum. sabahları da gec kalkınca haliyle tansiyonum çok düşüyyor. kraker yiyip bekliyorum azcık yataktan kalkmak için.çünkü düşecek gibi oluyorum kalkınca.ama çok güzel duygular. allahım bu günleri de gösterdi ya:)selamlar kıslar. ben ancak girebildim üç gündür. mide bulantılarım iğrenç bi hal aldı. evden adımımı atamıyorum dışarı. çok yorgunum ve yemek yiyemiyorum hiç ki ben iki porsiyon iskendere bana mısın demezdim. şimdi adı bile yetiyo mideme kısacası aç olupta mutlu olan insanda varmış dedim:) opsessif iki mesajını da okudum. senin adına o kadar mutlu oldum ki canım benim yaaaa. bebişin pıt pıt kalbi atıyor düşünsene senden farklı bi can var içinde ve bak ki rabbimin mucizesi bir hücre 2 cm büyüklüğünde bi canlıya dönüştü iki ayda. benim doktorum bir ay sonra cağırdı beni ikili test ve ultrason muayenesi için. en önemli engeli aştık inşallah devamı da gelir canım kardeşim. bu arada özge cumartesi gidecekti. o da girmemiş epeydir ya da ben görmedim. umarım. bi sıkıntı yoktur. öpüyorum hepinizi. bu arada dün bi arkadaşımızın bebişine gittik 3 aylık daha yavrum. acayip sevimli acayip tatlı minicik bi şey. rabbim herkese nasip etsin inşallh
kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk
tebrikler zuzu.. hayırlısıyla sen de hamişsin:) benim de öyle olmuştu. ben de adet olcam sanıp çok üzülmüştüm ama burda arkadaslardan duydum ve ben de ümitlendim.nihayetinde de işte 8 haftalık oldumMerhabalar eyy arkidesler nasilizz? Bugun oruca ara verdim. Dun aksam kahve leke geldi ahaa dedimm tam gunu gunune geliyo sevindim yinede ama dvmi gelmiyoo?? Hic bole adet olmam ben direk baslar sabaha kdr bu saat oldu ne gelen var ne giden ee bosuna mi tutmaddim orucumu benn?? Off yaa nereden cikti su kahveler bilmem kii?
yok yoooooooook her şey yolunda ben burdayım. ama kaç gündür nete giremiyorum. gündüzleri değil de gecceleri mide bulantısına uyanıyorum. sabahları da gec kalkınca haliyle tansiyonum çok düşüyyor. kraker yiyip bekliyorum azcık yataktan kalkmak için.çünkü düşecek gibi oluyorum kalkınca.ama çok güzel duygular. allahım bu günleri de gösterdi ya:)selamlar kıslar. ben ancak girebildim üç gündür. mide bulantılarım iğrenç bi hal aldı. evden adımımı atamıyorum dışarı. çok yorgunum ve yemek yiyemiyorum hiç ki ben iki porsiyon iskendere bana mısın demezdim. şimdi adı bile yetiyo mideme kısacası aç olupta mutlu olan insanda varmış dedim:) opsessif iki mesajını da okudum. senin adına o kadar mutlu oldum ki canım benim yaaaa. bebişin pıt pıt kalbi atıyor düşünsene senden farklı bi can var içinde ve bak ki rabbimin mucizesi bir hücre 2 cm büyüklüğünde bi canlıya dönüştü iki ayda. benim doktorum bir ay sonra cağırdı beni ikili test ve ultrason muayenesi için. en önemli engeli aştık inşallah devamı da gelir canım kardeşim. bu arada özge cumartesi gidecekti. o da girmemiş epeydir ya da ben görmedim. umarım. bi sıkıntı yoktur. öpüyorum hepinizi. bu arada dün bi arkadaşımızın bebişine gittik 3 aylık daha yavrum. acayip sevimli acayip tatlı minicik bi şey. rabbim herkese nasip etsin inşallh
Ozgem yaa ben 1 hafta once kan tahlili yaptirdim negatif ben hamile degilim ama idrar testi yapmadim ee dun tam gununde adet oldum saninca. Bu bana dusulk yaptigimda olmustu kahve lekeler ama dun aksam geldi birdaha gelmedi altimda ped tertemiss duruyoo. Napsam nie bole oldu bilmiyom testi yatin olmassam yapicam ama... Bu arada gogusler bommgbaa karnimm cokk agiriyorr goguslerden dolayi acaba mi demiyo diilim,seastremde ole olmuss...sen nasil oldun anlat bakalimm? Ayyy heyecanlandan tirleedim haaaa:-D
kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk