How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

doktorundan ağrı kesici istesene canım . mide bulantısı içinde sana hap tavsiye edebilirim ben onun sayesinde ayaktayım. ZOFER yada ZOFRAN doktorunada danış istersen bana doktorum verdi. metpamit ve emedur hiç fayda etmedi bana b ikisi zoferle zofran iyi geldi

tamam canım zaten yarın konturolum var derim peki dişim neden agrıyo onu anlamadım hiç çürük olmamasına ragman ya

selamlar kıslar. ben ancak girebildim üç gündür. mide bulantılarım iğrenç bi hal aldı. evden adımımı atamıyorum dışarı. çok yorgunum ve yemek yiyemiyorum hiç ki ben iki porsiyon iskendere bana mısın demezdim. şimdi adı bile yetiyo mideme:( kısacası aç olupta mutlu olan insanda varmış dedim:) opsessif iki mesajını da okudum. senin adına o kadar mutlu oldum ki canım benim yaaaa. bebişin pıt pıt kalbi atıyor düşünsene senden farklı bi can var içinde ve bak ki rabbimin mucizesi bir hücre 2 cm büyüklüğünde bi canlıya dönüştü iki ayda. benim doktorum bir ay sonra cağırdı beni ikili test ve ultrason muayenesi için. en önemli engeli aştık inşallah devamı da gelir canım kardeşim. bu arada özge cumartesi gidecekti. o da girmemiş epeydir ya da ben görmedim. umarım. bi sıkıntı yoktur. öpüyorum hepinizi. bu arada dün bi arkadaşımızın bebişine gittik 3 aylık daha yavrum. acayip sevimli acayip tatlı minicik bi şey. rabbim herkese nasip etsin inşallh

neyse görüşürüz kızlar ben çıkıyorum kuaföre gitmem lazım yarın doktora oğlumu görmeye gidicem kendime bakim az:9:

Son düzenleme:
ayy canım vala kimi güzelleştin diyo kimi çirkinleştin bana da çirkinleştim gibi geliyo bilemedim valla:)) ama kimi kız bebekleride güzelleştiriyomuşş anneyi

Valla bilmiyorum.bide alyansini gobeginin uzerinde gezdirickmissin eger alyans gelip gidiyorsa kiz yuvaelak daire ciziyorsa erkekmis

ayy canım vala kimi güzelleştin diyo kimi çirkinleştin bana da çirkinleştim gibi geliyo bilemedim valla:)) ama kimi kız bebekleride güzelleştiriyomuşş anneyi

Valla bilmiyorum.bide alyansini gobeginin uzerinde gezdirickmissin eger alyans gelip gidiyorsa kiz yuvaelak daire ciziyorsa erkekmis

o testlere inanma canım bende hep kız çıktı ama bebeğim erkek benimde gelip gitmişti ama tutmadı:). mesela benim kayınvalidem sen güzelleştin kızın olucak senin dedi bende güzelleşince erkek olur dedim oda yok dedi. eltim çirkinleşmiş onun oğlu oldu sn güzelleştin o yüzden kız dedi tutmadı:) sonra popom büyüdü kız bebeğinde büyür derler ama demekki erkekdede büyüyebiliyomuş:) daha bir sürü şey

Back