• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar galiba ben de hamileyim:49::49::49::49::49:
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyyyy ayyyy ne güzel yaaa ne kadar mutlu haber tebrik ediyorum arekadaşım allah analı babalı büyütsün(sanki bebek doğduda) hadi gzöün aydın.hemen sende yaz belirtilerin neydi özedl birşey yaptınmı hamile kalabilmke içinn

Son düzenleme:
hemen geldim yazdım zaten buraya ama kan değerim düşük sanki biraz
benim adetlerim çok düzensiz o yüzden net bir yumurtlama tarihi hesabı yapamadım ama yine de kk da çıkan tarihlere dikkat ettim
genelde klasik ilişkiyi tercih ettik kadının altta olup erkeğin üstte olduğu pozisyon:17::17::17:
ilişki sonrasında kalkmadım altıma minder koyup 1 saat filan bekledim
geçena y adetim 15 gün geç olmuştu bu ay da herhalde geciktim yine diye düşünürken gidip kan verdim bugün 1 gün geçmişti
veee sonuç pozitif sanırım:54::54::54:
bir de bu ay sürekli kasıklarım ve belim ağrıdı göğüslerimde de hassasiyet vardı:52::52:

benim adetlerim çok düzensiz o yüzden net bir yumurtlama tarihi hesabı yapamadım ama yine de kk da çıkan tarihlere dikkat ettim
genelde klasik ilişkiyi tercih ettik kadının altta olup erkeğin üstte olduğu pozisyon:17::17::17:
geçena y adetim 15 gün geç olmuştu bu ay da herhalde geciktim yine diye düşünürken gidip kan verdim bugün 1 gün geçmişti
bir de bu ay sürekli kasıklarım ve belim ağrıdı göğüslerimde de hassasiyet vardı:52::52:

canım benim senn değerinin düşük olduğunu bir dahaki kan testinde anlarsın canım eğer yükselmişse sıkıntı yok demektir

Zaten o face te arkadaarim resimlerini koyduklarinda uyuz oluyorum moralim daha cok bozuluyor.herkes esleriyle simdi denize gitmistir bende evde tek basima banyoa gireyim
:)) Insanların tatıl zamanları bırbıne uymadıgı ıcın boyle goruntuler cıkıo ıste facete bende bu pazarı beklıorum kocamdn sozu aldım calısmıck bu pazar:)
canım türk kahvesi istiyo ama arkadaşım yok içmeye:(((oooff yaaaa hadi gelin kim isito orta şekerli sade:7:
Canım gozun aydın hamıleymıssın cok sevındım adınaa. Dun burda konusuoduk nerden bılebılrdın degılmı bende hamılelgımı aynen senın gıbı ogrenmıstım:) Burda konusmustuk ve bana test yap dedıler bende ılk denemede olurmu ne testı fln demıstım ama ıcımede kurt dusmustu bende gıdıp yapıp ogrenmıstım:) Hayırlısıyla kucagına almak nasıp olsun ınsallah.
kızlar galiba ben de hamileyim:49::49::49::49::49:
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Canım ALLAH ın ıznıyle hamılesın hıc oyle degerım dusuk vs takma kafana ben ılk ogrendıgımde kanda degerım 48 dı 3 gun sonra tekrar ettıgımde 175:) BI KERE DAHA KAN TESTI VER duzenlı bır artıs varsa kı bence olucak ozaman artık hamıleyım dıyebılırsn:) Insallah sende hayırlısıyla kucagına alırsın canım. Ve dılerım sızın gıbı butun topık hamıle kalır Rabbım dıleyn herkese cumlesıne nasıp etsın ınsallahh.

hamile arkadaşkarı tbrk ediyoum allahım inşllh bizede yaşatır o duyguyu :49: kızlar bir senedir eviliyim 3 aydırda korunmuyoruz ilk bebek düşünmeye başladığımızda doktora gttk sorun yok dedi folik asit falan verdi ama hala olmadı tekrar doktora gitmeme gerek var mı sizce endişelenmek için erken mi??

hamile arkadaşkarı tbrk ediyoum allahım inşllh bizede yaşatır o duyguyu :49: kızlar bir senedir eviliyim 3 aydırda korunmuyoruz ilk bebek düşünmeye başladığımızda doktora gttk sorun yok dedi folik asit falan verdi ama hala olmadı tekrar doktora gitmeme gerek var mı sizce endişelenmek için erken mi??

kızlar cevap bekliyorum ....

Tebrikler kusum yaaa,sen bole arada hamileyim diyip bise muzurluklar yaptigin icin ben saka sanmistimmm cok mutluyiumm yaaa... Valla o kdr sevindim ki anlatamam... Dualarin bosa degilmis hemen tombis gobis doldu bakk,cok tattliii:) rabbim kucagina almayi nasip etsin... Belirtilerini ,esine nasil soledigini onun tepkisini cift cizgiye ve dr kadar tum gelismeleri bekliyorum dort gosslee. Oprum tatlimm...

tüm hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allahım bize de ver diyorum.
neyse bat listesi oluşturuyosunuz. bu ay pek şansımın olmadığını düşünüyorum, afedersiniz rahim dudaklarımda böle ufak çatlaklar ama acayip can yakan cinsten oldu. ve doktor az uzak kalın bakiim gençler dedi:))krem verdi bepanten ve anestol .. her neyse şimdi iiyim ama acıycak die korkuyorum beraber olmaktan:((, batım 6 temmuz . bi de dün bi kahcanım sıkıldı. her-kahverengi kanamam oldu ama sonra geçti, bilemiorum nie??

hepiniz Allah'a emanet olun, şimdilik ben kaçar. öpüyorum hepinizi. Anne adaylarını daha çok, darısı bulaşsın babında yani:))):emir_bebek:

arkadaşlar benide listeye alırmısınız
20 temmuz adet günüm olmaz olsun inş :9::9:
2 kere aşılama yaptırdım olmadı şimdi ara verdim bayramdan sonra kalan yerden devam edeceğim ama tedavimi bırakmadım androjen hormonlarım yüksek tüylenmem falan var ama pco falan değilim bunun için ilaç kullanıyorum.

canım çokkkkk tebrik ederim

2 kere aşılama yaptırdım olmadı şimdi ara verdim bayramdan sonra kalan yerden devam edeceğim ama tedavimi bırakmadım androjen hormonlarım yüksek tüylenmem falan var ama pco falan değilim bunun için ilaç kullanıyorum.

herşeyin hayırlısı canım

benimde 21 i canım umarım olmayız :( ama bu srestle biraz zor

telefon çalsa zıplıyorum offffffffffff

kızlar maşaallah size:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yazlar geldi tarlaya atılan tohumlar yeşermeye başladı. Rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağınıza almayı nbasip etsin...:emir_bebek:

kızlar sıcaklarla birlikte hamile sayısı artıcak. :21: :1: ohh ohh göbüşler şişecekk....

ecelimmmmmmm çok mutlu oldum kuzum... öpüyorum seni...:54::54:

veeeeee bu topikteki tüm bebiş isteyen hanımlarda aklımdasınız dualarımdasınız... tez zamanda Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.:8:

:)) Insanların tatıl zamanları bırbıne uymadıgı ıcın boyle goruntuler cıkıo ıste facete bende bu pazarı beklıorum kocamdn sozu aldım calısmıck bu pazar:)

Canım gozun aydın hamıleymıssın cok sevındım adınaa. Dun burda konusuoduk nerden bılebılrdın degılmı bende hamılelgımı aynen senın gıbı ogrenmıstım:) Burda konusmustuk ve bana test yap dedıler bende ılk denemede olurmu ne testı fln demıstım ama ıcımede kurt dusmustu bende gıdıp yapıp ogrenmıstım:) Hayırlısıyla kucagına almak nasıp olsun ınsallah.

Canım ALLAH ın ıznıyle hamılesın hıc oyle degerım dusuk vs takma kafana ben ılk ogrendıgımde kanda degerım 48 dı 3 gun sonra tekrar ettıgımde 175:) BI KERE DAHA KAN TESTI VER duzenlı bır artıs varsa kı bence olucak ozaman artık hamıleyım dıyebılırsn:) Insallah sende hayırlısıyla kucagına alırsın canım. Ve dılerım sızın gıbı butun topık hamıle kalır Rabbım dıleyn herkese cumlesıne nasıp etsın ınsallahh.

umarın artar çünkü eşim herkese söyledi nerdeyse şimdi forumlara baktım da ilk değeri 15 ya da 20li 30lu çıkanlar da olmuş inşaallah benim de değerim yükselir

Back