• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hayatım sen nedern bukadar kafaya taktınki rahat olsana sen bi stres iyi değil ben söyliyeyim sana

tamam tamam takmıyorum:10::10::10:
ohhhh artık ev işi yapmıyorum eşime dedim bundan sonra işler senden benden bu kadar bir senedir ben yapıyordum zaten 9 ay da o yapsın değil mi amaaaaa:33::33::33::33:

Hamile haberleri benide çok mutlu etti arkadaşları tebrik ediyorum..Allahım inşallah banada ve tüm isteyenlerede nasip eder.umarim bu ay bende iyi haber veririm hamile kalan arkadaslar neler yaptığını yada yaşadıklarını kısaca yazarsa isteyenlere faydası olur.

zuzum nasılsın tatlım

Iyim tatlim hatta bugun cook iyiyim. H.sonu yazlikta oluyorum bakamiyorum pek buralara bu aralar birazda unutayim bebek isini biraz die bilerekte acmadim ama bi baktim kii hamile haberlerii aman nasil sevindim. Dun saclarimi boyadik cokk guzel olduuherkes cok begendi bende kendimi cok iyi hissettim. Sen nasilsin tatlim nasil gidiyor hersey?

Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)

Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii :49: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..

kızlar galiba ben de hamileyim:49::49::49::49::49:
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlarrrr tebriklerrr.. ay yemeğe gittim sonrada elektrikler kesildi derken bi açtımmm. hamişlerimiz pıtır pıtır dökülmüşler.
Temmuz topiğimiz çoook bereketli başladı. kıslar dualarınızda bizi de unutmayın, ayağınızı da topiğe iyi sürün :34:

Iyim tatlim hatta bugun cook iyiyim. H.sonu yazlikta oluyorum bakamiyorum pek buralara bu aralar birazda unutayim bebek isini biraz die bilerekte acmadim ama bi baktim kii hamile haberlerii aman nasil sevindim. Dun saclarimi boyadik cokk guzel olduuherkes cok begendi bende kendimi cok iyi hissettim. Sen nasilsin tatlim nasil gidiyor hersey?

ben bugün biraz kötüyüm bulantım çok bugün kaç kere çıktım lavaboya :( benim saçlarım boyancak kaldı malesef:((( beyazlar çıktı ortaya :) bende çok sevindim hatta ecelinin haberine gözlerim doldu canım . inş sendende böyle süpriz bekliyorum ben

eceliiiii aman aman amannnnn kız sen hamile misin? çooooookkkk mutlu oldum inan ki, Rabbim duydu dualarını her sabah sayende biz de dua ediyoruz canım benim, Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh:nazar:

Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)

Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii :49: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..

maşalllahhhhhhhh hayırlı olsun bebeğin, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin:nazar:

kızlar galiba ben de hamileyim:49::49::49::49::49:
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

süperrrr, kızlarrr bu sabah ne güzel haberler aldık :))
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh:nazar:

eceliiiii aman aman amannnnn kız sen hamile misin? çooooookkkk mutlu oldum inan ki, Rabbim duydu dualarını her sabah sayende biz de dua ediyoruz canım benim, Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh:nazar:

maşalllahhhhhhhh hayırlı olsun bebeğin, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin:nazar:

süperrrr, kızlarrr bu sabah ne güzel haberler aldık :))
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh:nazar:

teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip eder inşaallah:emir_bebek::emir_bebek:

Back