• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Deryafcim nasilsin tatlim? Gittinmi ermeniye ? Bu hafta esim ermenide gorevliydi dediki super bi hast.hamisligini orada takip edebiliriz benim zaten oraya iki dr.gittigimi bilmiyormus gibi bende biliyorum guzel ama onemli olan guzel dr bulmak. Sen raziysan bende gidicem o kadina?

ben bugün biraz kötüyüm bulantım çok bugün kaç kere çıktım lavaboya :( benim saçlarım boyancak kaldı malesef:((( beyazlar çıktı ortaya :) bende çok sevindim hatta ecelinin haberine gözlerim doldu canım . inş sendende böyle süpriz bekliyorum ben

Ahh kadim dostum boyayacagin zaman sole cok guzel renk karisimlarim var benim cuk oturuyor:-) bulantin icin semiz otu,limonlu seyler cubuk kraker falan ye ne biliyim zatifsinda sen yaa neyse ben bebegi etkileedigini dusunmuyorum arkidisim tosun dogurdu. Senin kilondayken sen sikma canini... Icine. Dogan her kimse cabuk gelse iyi olcak keza sabrim kalmadi ona ole solee;-) saka maka ins.oledir canim dua et. Hatta gbelki arkadaws olurlar ayy ne guselll;-)

Benim fırsatım olmadı tahlil yaptırmaya. hem kocam evdeydi hem de uyku tulumu modundayım beeeeeeeeen:((
bi de cok cabuk acıkıyorum. yitecek bişeyler arıyorum. şimdi de kendime fırında patates kızarttım yanına da sebzeli makarna yaptım yaaa...
acaba tahlile gerek yok mu?
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
sanırım ben :49::49::49::49::49::49: yimmmm.

Benim fırsatım olmadı tahlil yaptırmaya. hem kocam evdeydi hem de uyku tulumu modundayım beeeeeeeeen:((
bi de cok cabuk acıkıyorum. yitecek bişeyler arıyorum. şimdi de kendime fırında patates kızarttım yanına da sebzeli makarna yaptım yaaa...
acaba tahlile gerek yok mu?
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
sanırım ben :49::49::49::49::49::49: yimmmm.

test yapmadınmı hayatımmm sen halaaa

Kızlaaarr neden testım cıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)

Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii :49: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne diyeceğimi bilmiyorumm amaaaaaa...... eceliiiiiimmmmmmmmmmm canııımmmmmmmmmmmmmm ne kadar mutlu olduğumu anlatamam yaaaaaaaaaa... Rabbim bebişini sana bağışlasııınnnn...... :nazar::nazar::nazar:

opsesifcim sanada hayırlı uğurlu olsunnn gerçekten çoooooook sevindim konuşmalarınızı okuyodum aradaa maşallah canım benim... Rabbim bizlere de tatdırsın bu güzel duyguyuuu..... :nazar::nazar::nazar:

ne b ileyim ama öylede güzel kaşınıyorki hahahaha manyakmıyım neyim benn ama soğanı kesin yapıcam 3-4 soğan değilmi canım doğal antibiyotikk

sen ciddimisin şakamı yapıyorsun lütfen canım mantara bi çare söylemediler mi çok zarar vere bilir

adetim bitmesine yakın benim 3-4 gün sürüyor.3-4 soğanı kaynattım kovaya boşaltıp bir bardak zeytin yağı koydum ve buharına oturdum 25 dk sakın üşütme iyi değil

Back