• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

yok ya takip etmicewm hayatım kendim yıpranıyorum kocmda ilişkiyi görev gibi kabul etti.gerek yok yani allah vakti zamanını biliyor o ol derse olur.bende hayırlşısı olsun vakti varsa vaktini beklicem. canım sizlerin haberleride beni mutlu ediyor zaten yaşım küçük sağlıklıyımda daha ne kesin olur.allahtan ümit kesilmez.sende belirtiler varmıydı canım arkadaşlarımızda öğrensinler.

bende geçen ayın ortasında bıraktım artık denemeyi. zaten smear testi yaptırmaya gittiğimde rahimde bi kızarıklık var dedi.. iyice ümidim azaldı. 2 ay sürebiliyormuş tedavisi ve 2 ay ilişki yasakmış :( önümüzdeki hafta kadın doğuma gidicem bakalım p ne diyecek...

bu arada bat 19 temmuz.. gerçi bu aydan hiç ümidim yok ama...

yok ya takip etmicewm hayatım kendim yıpranıyorum kocmda ilişkiyi görev gibi kabul etti.gerek yok yani allah vakti zamanını biliyor o ol derse olur.bende hayırlşısı olsun vakti varsa vaktini beklicem. canım sizlerin haberleride beni mutlu ediyor zaten yaşım küçük sağlıklıyımda daha ne kesin olur.allahtan ümit kesilmez.sende belirtiler varmıydı canım arkadaşlarımızda öğrensinler.

kesinlikle haklısın ama yinede 3 gün sabredemeyen biri olarak çok iyi anlıyorum seni ama sabredin bekleyin falan diyemiyorum işte .. Allah en kısa zamanda versin hayırlısıyla inşallah..

Benim 1 haftadır gögüslerim acayip şişti hatta yazmıştım sanrım buraya.. birde mide bulantısı çok vardı,, sabah değil ama özellikle yemeklerden sonra.. acemi peri ile de konuşmuştuk psikolojiktir falan diye ama özellikle perşembe cuma her yemeğin kokusu batmaya başladı sıcaktan falan heralde dedim ona da,, son olarak karnım acayip şişti gaz bir yandan 3 kilo falan ödem var vücudumda ... ama işte her birine ayrı ayrı anlamlar buluyordum derken bu gün böyleyiz. Ama en belirgin ne dersen kokulara karşı hassasiyet ve buna bağlı bulantı ile gögüs şişliği diyebilirim.. Daha kan testi falan da yaptırmadım ne durumdayım acaba ?

2Q==

süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrr canım tebrik ederim.
allahım bu müjdeyi tekrar nasip etti sana, sağ salim bebişini kucağına al inşallah çoooookkkkk öpüyorum :16:

:):):):) elif tebrikler.. Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..:nazar:

Ya kızlar Temmuz ayı ne bereketli başladı böyle.. ay sonuna kadar listede bat ibaresi kalmasın inşallah :72:

çoooook teşekkür ederim
çoook şaşkınım şu an Allahım inşaallah hayırlısyla kucağıma almayı da nasip eder
İnşaallah herkes bu duyguyu yaşar ve temmuz ayı hepimizin ayı olsun:52::52::52::52:

kızlar galiba ben de hamileyim:49::49::49::49::49:
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Elifcim tebrik ediyorum acar acmaz bu surprizi gormek umut verdi kusmustum herseye hele buraaya girdikce kendimi girdapta. Hissetmeye falan baslamistim. Bu gercekten cok iyi geldi... Umarim cok daaha yukselerek kucagina kadar gelirr...

Elifcim tebrik ediyorum acar acmaz bu surprizi gormek umut verdi kusmustum herseye hele buraaya girdikce kendimi girdapta. Hissetmeye falan baslamistim. Bu gercekten cok iyi geldi... Umarim cok daaha yukselerek kucagina kadar gelirr...

sizlerden böyle güzel dualar aldıkça çoook mutlu oluyorum adetimn 1 gün geçmişti değer o yüzden biraz düşük sanırım doktora yarın gstereceğim
ayyyyy çok heyecanlı bir durum Allahım inşaallah herkese bu duyguyu yaşatsın:54::54::54:

kan değeri biraz düşük geldi bana ama adet tarihim 1 gün geçmişti daha siz tecrübelisiniz normal mi sizce değer:55::55::55:

herkesin bir olmuyor değeri ona takılma hiç.. idrarda 2 çizgi çıkması herkesin kısmeti değildir, benim kan değerim 370ti ama çizgi belli belirsizdi.. Allahın izniyle olur içini ferah tut, kan testini 2 gün sonra tekrar yaptır, 2 ye katladımı tamamdır inşallah...

herkesin bir olmuyor değeri ona takılma hiç.. idrarda 2 çizgi çıkması herkesin kısmeti değildir, benim kan değerim 370ti ama çizgi belli belirsizdi.. Allahın izniyle olur içini ferah tut, kan testini 2 gün sonra tekrar yaptır, 2 ye katladımı tamamdır inşallah...
adetin kaç gün geçmişti peki yaptırdığında gerçi benim adetim çok düzensizdir genelde hep geç olrum 3-5 gün önce idrar yapmıştım yine ve tek çizgiydi yani geç döllenme olmuş olabilir değil mi iki gün sonra tekrar yapayım ve doktora öyle gideyim en iyisi

Back